راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان بهترین فوتبال برای دستگاه یو سی چی صلاح می دونید.کیفیت وتکنیک بازی خیلی بالا باشه.من تا حالا تو اکس باکس 360 فوتبال بازی نکردم!!!:p :-"
هر چند فيفا نسبت به نسخه هاي قبلي خيلي پيشرفت كرده و البته گرافيكش عاليه ولي اگر هوش مصنوعي برات مهمه اصلا طرفش نرو

سلام
یه سوال
بازی کردن xbox 360 بدون hdtv حال میده ؟
الان قیمت xbox 360 چفدره ؟
primium چه لوازم جانبی داره ؟
سلام
با مانیتور کامپیوتر بازی کنی حالش رو مکنی!
قیمت بین 450 تا 500 باید باشه!
پریمیم هارد و هد ست و بعضی از مدل هاش هم کنترل داره

بچه ها، من برای اینکه کنسول خنک تر بمونه، با انجام چند تا تغییر ولتاژ فنهای کنسول رو به 12 ولت رسوندم، با انجام اینکار صدای فنها زیاد میشه ولی در عوض فنها خیلی سریعتر کار میکنند و کنسول خیلی خیلی خنک تر از قبل میشه (صدای فنها میشه مثل صدای فنهای Intercooler). کنسول به حدی خنک کار میکنه که بعد از 3-4 ساعت بازی حتی بدنه کنسول گرم هم نمیشه چه برسه به داغ ! :biggrin1:
یک کلید هم گذاشتم که موقعی که مثلاً میخوام فیلم ببینم و لازم نیست که فنها به اون شدت کار کنن، بتونم ولتاژ رو به حالت اوریجینال برگردونم که فنها با سرعت کم بچرخن و صداشون قطع بشه تا در دیدن فیلم مزاحمت ایجاد نکنه !
برای تست کردن بین دو حالت هم، وقتی فنها رو در حالت کند میذارم هوا با شدت کم از پشت کنسول خارج میشه و هوای خارج شده خیلی گرم و حتی داغه ! و همچنین معمولاً بدنه کنسول هم گرم میشه ولی وقتی فنها رو میذارم روی سرعت بالا، هوا به شدت از پشت کنسول بیرون میاد که این هوا دیگه داغ نیست و همینطور روی بدنه کنسول هم تقریباً میشه گفت اصلاً گرم نمیشه.
موفق باشید

منظور شما فنهای داخل کنسول يا فنهای اضافی؟
ولی من فکر کنم عمر فنها کوتاه بشه با اين کار..چون واسه يه فن کوچيک 12 ولت زياده
سلام
منظورشون فن های خوده کنسول بود
راستی امضاتون رو دیدم می خواستم سوال کنم که سایتی هست که تعداد فروش کنسول هارو به روز بگه ؟ ممنون می شم
GOOD LUCK

سلام
منظورشون فن های خوده کنسول بود
راستی امضاتون رو دیدم می خواستم سوال کنم که سایتی هست که تعداد فروش کنسول هارو به روز بگه ؟ ممنون می شم
GOOD LUCK
اين امضاء من به طور اتوماتيک و طبق فروش کنسولها هر چند ثانيه تغيير میکنه يعنی هميشه اپديته
میتونی با مراجعه به همين امضاء من هميشه از فروش کنسولها با خبر بشی
فکر کنم از nextgen بود برداشتم

سلام
اگه ما از xbox 360 (از طریق انتقال موزیک به هارد ) اهنگ بخوایم گوش بدیم لنز دستگاه هراب میشه؟
اگه جوب این سوال و سوال قبلیم رو بدین ممنون میشم

سلام
اگه ما از xbox 360 (از طریق انتقال موزیک به هارد ) اهنگ بخوایم گوش بدیم لنز دستگاه هراب میشه؟
اگه جوب این سوال و سوال قبلیم رو بدین ممنون میشم

سوألت اصلاً واضح نيست...
ولی اگه از هارد بخوای موزيک گوش کنی که اصلاً ربطی به لنز نداره
ولی اگه بخوای سيدی بزاری داخل کنسول بعد موزيک گوش کنی به هر حال لنز داره
سيديرو میخونه و از عمرش کاسته میشه....در کل اصلاً با 360 موزيک يا فيلم و.. نگاه نکنيد

منظور شما فنهای داخل کنسول يا فنهای اضافی؟
ولی من فکر کنم عمر فنها کوتاه بشه با اين کار..چون واسه يه فن کوچيک 12 ولت زياده
منظور من همون فنهای داخل کنسول هست، در ضمن اون فنهای داخل کنسول 12 ولت هستن و با رسیدن برق 12 ولت، بهشون فشاری وارد نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or