راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوالات زیاد بود ولی من جوابشو بهت میدم
1_اینا اسم های داریوهای اولیه اسلیمه که دیگه تولید نمیشه الان شده هیتاچی 0500 که هکرا گفتن به هیچ وجه هک نمیشه
2_الان فقط درایو 9504 هک میشه تاریخش هم فک کنم قبل 1/8/2010
3_دو مدل داره 4 و 250 گیگ
4_دزایو 9504
5_فقط اسلیم داره و یکی کپی شده یکی دیگشم کپی میشه
6_ راستش منم بیشتریا رو نمیدونم
7_من 100% می خوام اسلیم بگیرم اگه عجله نداری یه اسلیم بگیر یکی دو ماه دیگه بعد امتحانا هک میشه
8_140 تومن
9_ http://xboxworld.ir/
http://www.kharidhelp.com/forumdisplay.php?f=62
10_بازی ریخته میشه رو هارد بعد خواستی بازی کنی دیسک رو میزارید اولش دیسک رو می خونه بعد دیگه از رو هارد بازی میکنید که یه روش هست جی تگ که دیسک هم نمی خواد از رو هارد میخونه
4 گیگ 250 تومن عالیه البته ببین درایوش هیتاچی نباشه اگه درایوش 0225 بود 100% بگیر (راستی بازار که میگی منظورت کدوم بازاره) . و بلاخره هک میشه این درایو. اگه وایسی بعد هک بری بخری قیمتها سر به فلک میکشه
موفق باشی
ممنون از راهنماییت
این بازر هم که میگم منظورم بازار اهواز هست :>;)

کسی نبود راههنمایی کنه
من خودم تا چند روز پیش هیچی از xbox نمی دونتم خیلی کم ولی الان دیگه خیلی درموردش میدونم با توجه به راهنمایی هایی که من گرفتم در مورد اسلیم

اگر زیاد عجله نداری برای بازی کرد برو یه دونه 0225 بگیر و منتظر هک شدنش بمون ولی اگه عجله داری مثل من ( :d ) برو یه دونه 9504 بگیر الان هم حدو د 490 تا 520 تومن هستند با کپی خورش قیمت خام شم همین هست. ولی 0225 الان 270 تا 310 هم هست البته خامش

9504 هم که خیلی کم گیر میاد و در مورد 250 گیگ که اصلا گیر نمیاد لاقل من هیج جا ندیدم حتی میخواستم از تهران هم سفارش بدم نبود میتونی یه هار د بخری بذاری جفت 4 گیگت ;)

خلاصه خود دانی ;););):d

با سلام
این ارور wrong Region که دستگاه می ده و بازی رو اجرا نمی کنه چه راه حلی داره
چون هر چی بازی فوتبال مثل فیفا و پی اس رو گذاشتم این ارور داد
بهترین راه حل چیه
رجین دستگاه NTSC-J هست
بازیهایی که به این دستگاه می خوره چطوری میشه تشخیص داد
یا علــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
:) :d >:d< :"> b-)

دوستان من آرکید گرفتم راضیم این دوستم میگه میخواد اسلیم بگیره بالاخره هک شده ؟
این چی میگه ؟
ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادربورد والهالا کپی شده 470 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)

آقا شاید جاش نباشه ولی میپرسم
من یه 360 دارم حالا یکم پول دستم اومده داداشه میگه بده یه ps3 بگیر خودمم دوست دارم kinect بگیرم حالا می خواستم ببینم کدوم بیشتر ارزششو داره ps3 یا kinect؟
ممنون
:-/:-/

من یه 360 دارم حالا یکم پول دستم اومده داداشه میگه بده یه ps3 بگیر خودمم دوست دارم kinect بگیرم حالا می خواستم ببینم کدوم بیشتر ارزششو داره ps3 یا kinect؟
ممنون

عجب سوال تخصصیی :d
مثل اینه که بگی بنظرتون برم تلویزیون ال ای دی بگیرم یا یخچال ساید:d

برادر من کینکت یه وسیله جانبی برای ایکس باکسه!!
ps3 خ.دش یه کنسول دیگس !!

پ.ن : ps3 میخوای چه کنی همون کینکتو بگیر با بقیه پولتم برو حال دنیا رو ببر b-)

دوستان من آرکید گرفتم راضیم این دوستم میگه میخواد اسلیم بگیره بالاخره هک شده ؟
این چی میگه ؟
ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادربورد والهالا کپی شده 470 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)

هک که نشده ...
اونم والله من نفهمیدم این مادربرده چیه:d
فقطم فک کنم تو ایران هست:))

با سلام
این ارور wrong Region که دستگاه می ده و بازی رو اجرا نمی کنه چه راه حلی داره
چون هر چی بازی فوتبال مثل فیفا و پی اس رو گذاشتم این ارور داد
بهترین راه حل چیه
رجین دستگاه NTSC-J هست
بازیهایی که به این دستگاه می خوره چطوری میشه تشخیص داد
یا علــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
:) :d >:d< :"> b-)
شما باید رجیون بازی رو قبل از خرید چک کنید که با دستگاه یکی باشه (یا Free باشه). از فروشنده باید بپرسید چون روی جلد ممکنه الکی زده باشه.
الان چند ساله که اکثر دستگاه ها و اکثر گیم های بازار پال هستند و ممکنه سخت بتونید رجیون دیگه گیر بیارید و بیشتر باید دنبال بازی های Free باشید.
برای NTSC/j لیست محمود رو ببینید چیزی داره؟
ممنون
کاملا سلیقه شخصی هستش. اگر اینجا بپرسید همه میگن 360 و اگر برین بخش PS3 همه میگن پلی 3، دیگه سلیقه خودتونه کاملا.
ولی من هم مثل هیچ به نظرم 360 با کینکت بسیار انتخاب بهتریه.
اقایون یکی بگه که من الان ایکس باکس اسلیم بخرم یا الان به درد نمیخره؟!!:-/:-s
والله اگر هم کسی جواب قطعی به سوال تون بده روی هوا صحبت کرده، چون اصلا معلوم نیست در آینده چه اتفاقی بیافته.
ولی من شخصا جای شما بودم همین اینترنت رو می گشتم و یه اسلیم هک شده 9504 با قیمت مناسب می گرفتم که بعدا که ارزون شد حرص نخورم. ;)
شاید حتی دست 2 تمیز هم گیر بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or