راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

میشه کسی جواب من رو بده؟

تنها فرقشون: الایت مشکی رنگه و هارد 120 گیگی داره.
ولی ارکید سفید رنگه و هارد نداره بجاش یه مموری 512 mb داره برای ریختن سیو بازی ها روش و یکی یا دوتا لوازم جانبی کمتر داره.

به احتمال زیاد هک میشه .یه مدلش که هک شده اخبارشم در تاپیک مخصوص هک اسلیم هستش.
سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.

فرق اسلیم 4 گیگ با 256 گیگ فقط توی مقدار حافظه ست؟
اگه 4 گیگ بگیرم برا لنزش مشکل پیش نمیاد؟(چون نمیشه تو هارد ریخت رو میگم)
کدوم یکی بهتره؟

تنها فرقشون: الایت مشکی رنگه و هارد 120 گیگی داره.
ولی ارکید سفید رنگه و هارد نداره بجاش یه مموری 512 mb داره برای ریختن سیو بازی ها روش و یکی یا دوتا لوازم جانبی کمتر داره.

به احتمال زیاد هک میشه .یه مدلش که هک شده اخبارشم در تاپیک مخصوص هک اسلیم هستش.
سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.
من این تایپکی که گفتین رو پیدا نکردم.
پس الان نظر شما این است که من اگه الایت بگیرم از بقیه مدل ها بهتر است،درسته؟

بچه ها به نظر شما الایت بهتره یا اسلیم (از نظره کپی خور سه چراغه و هر مشکلی که xbox 360 میتونه داشته باشه) چون من از xbox360 هیچی نمیدونم البته همچین بی اطلاع هم نیستم.اینم بگم من میخوام بگم از المان بیارن تا دو ماه دیگه گیرم میاد.بعد این جریان هیتاچی چیه میگن نگیر و از کجا میشه فهمید؟

سلام دوستان یه جا پیدا کردم کلی دستگاه ارکید با درایو 9504 داره قیمتش یه خورده بالاست اما خب میخواستم بگیرم فقط الان مشکلم اینه که هاردش ظرفیتش کمه ایا بعد اینکه بخرمش میتونم هاردش افزایش بدم چه نوع هاردی ساپورت میکنه کسی در جریان هست ممنون میشم من راهنمایی کنید

فك نكنم به راحتي رو با قيمت خوب گير بياد..
هارد برا چيته؟ :d
كول ديسك هم ميتوني بخري.. رو كول ديسك هم بازي نصب ميشه و عالي كار ميكنه
قيمت هم فك كنم به صرفه تره
ولي تا 32 گيگ بيشتر نميخوره

سلام دوستان
من قصد دارم یه Xbox بخرم شما چه مدلی پیشنهاد میکنید قیمت هم مهم نیست خواهشا یه چند تا مدل از xbox از 200 تا 400 تومن به من بگید و تفاوتشون و قابلیتهاشون هم بگید . ممنون
اونوقت یه سوالی دارم اونم اینه که ایا میشه هارد Xbox رو ارتقا داد منظورم جانبی هست مثلا به 1 ترا یا 2 ترا برسونیمشون >:d<

درضمن یه مدلی بگید که نمیدونم 3 چراغه و نشه و کپی خور بشه تا مادام عمر . اصلا 3 چراغه یعنی چی ؟؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or