راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

جزئیاتی از نسخه جدید Xbox 360

مژده به همه طرفداران XBOX 360 :

خوب اینم اخبار درباره XBOX 360 BLACK :

تغییر اساسی در Xbox360 ، بزرودی!

پس از گذشت چند ماه از عرضه کنسول‌های بازی تازه دو شرکت سونی و نینتندو مایکروسافت هم به فکر افتاده تا دستی به سر و گوش کنسول به‌نسبت قدیمی خود یعنی Xbox 360 بکشد و آن را ارتقا دهد. به ظاهر این شرکت نگران است که نکند مصداق ضرب‌المثل «نو که اومد به بازار، کهنه می‌شه دل‌آزار» قرار گیرد و مردم دیگر رغبتی به خرید کنسول این شرکت که سال 2005 عرضه شد نداشته باشند.

این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که میزان فروش Xbox در ایام کریسمس قابل قبول بود و حتی در ایالات متحده از Wii و PS3 پیشی گرفت.

اگرچه هنوز اخبار و اطلاعات رسمی در این مورد منتشر نشده، اما برخی سایت‌ها گمانه‌زنی در مورد تغییر و تحولات Xbox 360 را آغاز کرده‌اند.

از جمله مهم‌ترین تحولات این کنسول استفاده از پردازنده‌های قدرتمند و کم‌مصرف 65 نانومتری و کنار گذاشتن پردازنده‌های قدیمی 90 نانومتری اعلام شده است. نصب 120 گیگابایت هارد به‌جای 20 گیگابایت هارد و افزودن پورت HDMI برای برقراری ارتباط مستقل با تلویزیون‌های باکیفیت HDTV از دیگر تحولات آتی Xbox 360 خواهد بود.

ادعا شده که Xbox 360 جدید با اسم کد Zephyr (به معنای باد صبا) در آینده نزدیک در دسترس خواهد بود. البته اینکه آینده نزدیک چه زمانی فرا می‌رسد، مشخص نیست ولی بعید است که «باد صبا» زودتر از بهار در دسترس علاقه‌مندان قرار گیرد.

سایت Engadget در گزارشی که در این مورد منتشر کرده تصریح کرده که عملکرد Xbox 360 جدید سریع‌تر بوده و درایو نسل جدید دی‌وی‌دی موسوم به HD DVD به‌طور مستقیم در آن نصب خواهد شد. این اقدام در شرایطی صورت می‌گیرد که تاکنون علاقه‌مندان باید این درایو را به‌صورت مجزا خریداری می‌کردند.

اگرچه ظرفیت 120 گیگابایتی کنسول ارتقا یافته مایکروسافت آن را در رقابت با PS3 با 60 گیگابایت ظرفیت در شرایط بهتری قرار می‌دهد، اما برخی کارشناسان معتقدند مایکروسافت در صورتی کاملا موفق خواهد بود که به کاربران امکان دهد با استفاده از کابل‌های USB هارددرایوهای خود را به‌طور مستقیم به کنسول بازی متصل و اطلاعات مورد نظر را اجرا کنند.

در حالی که سونی و نینتندو با ارایه دسته کنترل‌های تازه که نسبت به حواس انسانی حساس بوده و با حرکت اجزای مختلف بدن کار می‌کنند حسابی چشم‌ها را خیره کرده‌اند، مایکروسافت در این زمینه سکوت کرده و مشخص نیست آیا سازندگان Xbox 360 می‌خواهند ضعف خود را در این زمینه جبران کنند یا بدین منظور باید تا زمان معرفی نسل جدید کنسول‌های بازی مایکروسافت منتظر بمانیم.

کارشناسان معتقدند نوسازی Xbox 360 بدین شیوه چندان کارساز نخواهد بود و غول نرم‌افزاری جهان باید هرچه سریع‌تر کنسول فعلی خود را به‌طور کامل ارتقا دهد.

منبع:http://www.ictir.net/content/articles/2113/
منبع(انگلیسی):http://www.leaguexbox.fr/main_pages/news.php?id=3343

Attachments

• xbox_zephyr.jpg
    xbox_zephyr.jpg
    29.4 KB · مشاهده: 99
این خبر مال چند وقت پیشه. هنوزم در حد شایعه هست و هنوز ماکروسافت این قضیه رو تایید نکرده! البته در یکی از گزارشاتش این قضیه رو به طور خیلی سطحی تکذیب کرده.
کارشناسان معتقدند نوسازی Xbox 360 بدین شیوه چندان کارساز نخواهد بود و غول نرم‌افزاری جهان باید هرچه سریع‌تر کنسول فعلی خود را به‌طور کامل ارتقا دهد.
احتمالا کارشناسای سونی بودن اینا! :laughing:

راستش من شدیدا طرفدار Ps3 بودم ولی این خبر رو که دیدم طرفدار Xbox 360 شدم.

در ضمن تو منبع اون پایین صفحه اش (مطالب مرتبط) یه چیزای دیگه ای هم نوشته ها!!!

این خبر مال خیلی وقت پیشه. هنوزم در حد شایعه هست و هنوز ماکروسافت این قضیه رو تایید نکرده! البته در یکی از گزارشاتش این قضیه رو به طور خیلی سطحی تکذیب کرده.

ای بابا!!!!

پس این عکسه از کجا اومده؟

ولی خدا کنه راست باشه.

Last edited by a moderator:
راستش من شدیدا طرفدار Ps3 بودم ولی این خبر رو که دیدم طرفدار Xbox 360 شدم.

در ضمن تو منبع اون پایین صفحه اش (مطالب مرتبط) یه چیزای دیگه ای هم نوشته ها!!!

ای بابا!!!!

پس این عکسه از کجا اومده؟

ولی خدا کنه راست باشه.
به نظر شما اگه اونطور که شایعه شده اواسط امسال قرار بود این کنسول بیاد بیرون ماکروسافت تبلیغاتشو شروع نمیکرد یا حداقل اعلام نمیکرد
در ضمن من یاد ندارم کنسولی بعد از عرضه تغییر کنه *(اونم با این سطح) چون در اونصورت فرقش با pc چیه خیلیها کنسولو برایه این میخرن که تا یه مدت تمام بازیها رو بتونن روش انجام بدن و نیاز به ارتقا نداشته باشه .
از طرفی بازیسازها هم با یک مشکل بنیادی روبرو میشن 90 نانومتری یا 60 نانومتری مسئله اینست !
* در مورد ps2 قضیه کاملا متفاوته چون از نظر سخت افزاری غیر از لنز تغییر چندانی با مدل قبلیش نداشت فقط برای کاهش هزینه ها یکسری تغییرا جزیی انچام شد.
البته اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنن

ولی این شایعات جز دلسرد کردن و دودل کردن گیمرها نتیجه ای نداره و بهتره تایید یا تکذیبش از سوی ماکروسافت اعلام بشه مثلا توی نسل بعدیم هااااااااااا :p

به نظر من اون عکس fake هست

با اجازه دوستان یه خبر رو بگم تا از دهن نیافتاده اون هم این که ظاهرا مایکرو سافت علاوه بر تولید درایو های جدید benQ قصد داره یه ورژن جدید از درایو های LG-HITACHIرو هم به زودی عرضه کنه که ظاهرا با firmware toolbox v3.0 هم کار نمی کنه این هم متن خبر و لینکش و عکسش
New Hitachi GDR-3120L Drive Spotted, FW Toolbox Incompatible

It seems as if the BenQ manufactured drives are not the only new brands of drive to hit the Xbox 360. Reports suggest that there is a new Hitachi-LG on the prowl and it DOES NOT work with firmware toolbox v3.0
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14610
showthread.php

Attachments

• 145405modelaq4.jpg
    145405modelaq4.jpg
    30.6 KB · مشاهده: 69
  • 145426versiondi4.jpg
    145426versiondi4.jpg
    30.7 KB · مشاهده: 69
آخرین ویرایش:
در اونصورت فرقش با pc چیه خیلیها کنسولو برایه این میخرن که تا یه مدت تمام بازیها رو بتونن روش انجام بدن و نیاز به ارتقا نداشته باشه .

خوب مگه با همون مدل معمولیش نمیتونن؟

مثلا درایو HDDVD و خروجی HDMI چیکار داره به اجرا یا اجرا نشدن بازی روی همون مدل معمولیش (Core یا Premium).

یه سوال داشتم رو بازی هایی که روش نوشته Ntsc یعنی این بازی یو سی هستش؟
(فقط نوشته Ntsc)

نمیشه گفت 100٪ ماله UC هست من خودم یه بازی دارم روش نوشته NTSC/UC ولی دستگاه من J و اصلا خود بازی هم ورژن J هست برای همین زیاد به این چیزا که رو DVD مینویسن توجه نکن

خوب مگه با همون مدل معمولیش نمیتونن؟

مثلا درایو HDDVD و خروجی HDMI چیکار داره به اجرا یا اجرا نشدن بازی روی همون مدل معمولیش (Core یا Premium).
همه بازیها بدون HDDVD یا HDMI هجرا میشن ولی به نظر شما سی پی یو 65 نانومتری با 90 نانو متری تفاوتی نداره یا دوست نداری با صرف 85 دلار ناقابل (طبق شایعه) کنسولت HD و HDMI رو ساپورت کنه و مشکل حرارتی هم نداشته باشه

امان از ماکروسافت با این کاراش بابا یا کنسول نده بیرون یا اگه میدی بدون اشکالشو بده خداییش حیف این کنسوله که انقدر حرف و اشکال پشت سرش باشه ;)

:biggrin1:
کسی مانیتور سامسونگ 940 BW داره که به اکس باکسش وصل کرده باشه؟
http://www.ciao.co.uk/Samsung_SyncMaster_940BW__6508088
نظرتون راجع به این مانیتور چیه؟

آقا من دارمش از هر نظر عالیه رزولیشنش خوب کیفیتش عالیه هیچ ایرادی نداره قیمتشم مناسبه اما نباین انتظار داشته باشی که کیفیت تلوزیون فول اچ دی رو بده.در کل عالیه

بهترین فوتبال؟؟؟

دوستان بهترین فوتبال برای دستگاه یو سی چی صلاح می دونید.کیفیت وتکنیک بازی خیلی بالا باشه.من تا حالا تو اکس باکس 360 فوتبال بازی نکردم!!!:p :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or