راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان
من قصد دارم یه Xbox بخرم شما چه مدلی پیشنهاد میکنید قیمت هم مهم نیست خواهشا یه چند تا مدل از xbox از 200 تا 400 تومن به من بگید و تفاوتشون و قابلیتهاشون هم بگید . ممنون
اونوقت یه سوالی دارم اونم اینه که ایا میشه هارد Xbox رو ارتقا داد منظورم جانبی هست مثلا به 1 ترا یا 2 ترا برسونیمشون >:d<

درضمن یه مدلی بگید که نمیدونم 3 چراغه و نشه و کپی خور بشه تا مادام عمر . اصلا 3 چراغه یعنی چی ؟؟؟!!
اقا یکی نیست جواب ما رو بده :-/:-/:-/)x:|

سلام دوستان
من قصد دارم یه Xbox بخرم شما چه مدلی پیشنهاد میکنید قیمت هم مهم نیست خواهشا یه چند تا مدل از xbox از 200 تا 400 تومن به من بگید و تفاوتشون و قابلیتهاشون هم بگید . ممنون
اونوقت یه سوالی دارم اونم اینه که ایا میشه هارد Xbox رو ارتقا داد منظورم جانبی هست مثلا به 1 ترا یا 2 ترا برسونیمشون >:d<

درضمن یه مدلی بگید که نمیدونم 3 چراغه و نشه و کپی خور بشه تا مادام عمر . اصلا 3 چراغه یعنی چی ؟؟؟!!
یه الایت جاسپر بخر هاردش 120هه.سه چراغ یعنی اینکه کنسول رو بگیری بندازی تو زباله دونی ولی خیالت راحت سری 2009 به بعد توشون سه چراغ دیده نشده درکل اصلا جاسپرها سه چراغ نمیشن.کپی خور هم میکنن واست مادام العمر:d

• Like
Reactions: Saber
یه الایت جاسپر بخر هاردش 120هه.سه چراغ یعنی اینکه کنسول رو بگیری بندازی تو زباله دونی ولی خیالت راحت سری 2009 به بعد توشون سه چراغ دیده نشده درکل اصلا جاسپرها سه چراغ نمیشن.کپی خور هم میکنن واست مادام العمر:d
منم میخوام یه xbob بگیرم ولی همون طور که گفتم میخوام بدم از المان بیارن چون اونا دو ماه دیگه میان باید صبر کنم حالا به نظرت تا دو ماه دیگه اسلیم بهتره یا الایت در ضمن قضیه این هیتاچی چیه میگن نخر؟ لطفا جواب بدین!:(:(

منم میخوام یه xbob بگیرم ولی همون طور که گفتم میخوام بدم از المان بیارن چون اونا دو ماه دیگه میان باید صبر کنم حالا به نظرت تا دو ماه دیگه اسلیم بهتره یا الایت در ضمن قضیه این هیتاچی چیه میگن نخر؟ لطفا جواب بدین!:(:(

ارکید و الایت اینجا به سختی پیدا میشه اونم با قیمت فضایی!
اسلیم هم که کسی فروش نداره (کپی خور)
هیتاچی 0500 اخرین درایوی هست که تو لیست هک قرار داره! حالا حالا طول میکشه که
فریمور براش عرضه بشه!
بنظرم یه 360 فت از اون طرف اگه پیدا میشه بگیر بیار اینور بده برات کپی خور کنن. اگه!

سلام دوستان

اگر واقعا نیت داری کنسول 360 بگیری که هیچ !دوستان گفتن !اگر نه میتونه یه PS3 بگیری با هارد120 بازیها رو بریزی تو هارد و لذت ببری بدون دیسک و راحت !یه هارد میتونی بگیری بهش وصل کنی دیگه عالی میشه !به هر حال انتخواب با خودته !

• Like
Reactions: Saber
یه چند تا سوال دارم خواهشا سریع جواب بدین ;;)
نظرتون راجب این مدل چیه امروز قیمت گرفتم تو بازار گفت 450 کپی خور
http://www.suntech.ir/product.php?id_product=24
2- اسلیم خوبه یا ارکید و الایت چون میخوام یه کینکت هم باهاش بگیرم ؟
3- ایا این اسلیم کپی خورش مادام عمر هست ؟
4- این رنجین هم یه توضیحی در بارش بدین چون من کل این تاپیکو خوندم ولی کم دستگیرم شد
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2786
5- این فت که میگن چی هست ؟
6- آیا هارد ایکس باکس قابل ارتقا هست مثلا فابریک خودش باشه یه 250 دیگه بندازی کنارش ؟
با تشکر

----------------------------------------------------

اگر واقعا نیت داری کنسول 360 بگیری که هیچ !دوستان گفتن !اگر نه میتونه یه PS3 بگیری با هارد120 بازیها رو بریزی تو هارد و لذت ببری بدون دیسک و راحت !یه هارد میتونی بگیری بهش وصل کنی دیگه عالی میشه !به هر حال انتخواب با خودته !
یعنی Xbox باید حتما بازیهاش با دیسک پخش بشه یا میشه روی هارد کپی کنی و پخش کنی ؟ من ایکس باکسو به خاطر کینکت میگیرم وگر نه ps3 میگرفتم

یه چند تا سوال دارم خواهشا سریع جواب بدین ;;)
نظرتون راجب این مدل چیه امروز قیمت گرفتم تو بازار گفت 450 کپی خور
http://www.suntech.ir/product.php?id_product=24
2- اسلیم خوبه یا ارکید و الایت چون میخوام یه کینکت هم باهاش بگیرم ؟
3- ایا این اسلیم کپی خورش مادام عمر هست ؟
4- این رنجین هم یه توضیحی در بارش بدین چون من کل این تاپیکو خوندم ولی کم دستگیرم شد
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=2786
5- این فت که میگن چی هست ؟
6- آیا هارد ایکس باکس قابل ارتقا هست مثلا فابریک خودش باشه یه 250 دیگه بندازی کنارش ؟
با تشکر

----------------------------------------------------

یعنی Xbox باید حتما بازیهاش با دیسک پخش بشه یا میشه روی هارد کپی کنی و پخش کنی ؟ من ایکس باکسو به خاطر کینکت میگیرم وگر نه ps3 میگرفتم

1.مدل جدید هست 360اسلیم 4 گیگ بدون هارد قیمت بین الملی 200 دلار !آخرین مدل از X360!
2.اسلیم از همه بهتر هست !
3.داستان زیاد داره دوست عزیز !اومدن داشبر جدید مشکالت این کنسول رو بیشتر کرده و البته فعلا کل مدلهای 360 در خطر آن هک هستند!اما در حال حاضر که هنوز داشبرد جدید نیومده بله دائمی هست !
4.ریجن رو باید پال بگیری !جی هم هست اما مطعلق به زاپن و آمریکاست و پال برای اروپا در ایران هم همه پال دارن !
5.فت مدلهای سفید رنگ قدیمی هست مقداری از اسلیم بزرگتر هستند!
6.بله هست اما 250 آخرش هست !
360 بازیها رو روی هارد میریزه اما باری اجرا باید دیسک درون دستگاه باشه و بدون دیسک با اجرا نمیشه !
در کل:
خرید فعلی 360 دوست عزیز مجاز نیست و توصیه نمیشه !چون اکثر فروشنده ها درایو ها رو تعویض میکنن و احتمال اینکه درایو کنسول تعویضی باشه زیاد هست !و در آینده مشکالات زیادی براتون ایجاد میشه !پس هر موقعه 100%مطمعا شدید درایو دستگاه تعویض نشده اقدام به خرید کنید!بهترین راهش هم این هست که یک مدل ازنوع اسلیم با درایو 940که هک شده بخرید و بدید براتون کپی خور کنن!

آخرین ویرایش:
بهترین راهش هم این هست که یک مدل ازنوع اسلیم با درایو 9504که هک شده بخرید و بدید براتون کپی خور کنن!

تقریبا غیر ممکنه!
الان تمام کنسول های خام اسلیم از 2 درایو بعدی هستند!
به نظرم فعلا تا 2-3 ماه اینده دست نگه دار یا تو فکر خرید PS3 باش.

دو اصطلاح زیر چه معنی ای دارند؟

Wave 11
AP 2.5

و راه تشخیص دسته‌ی سیم دار اریجینال از غیر اریجینال چیه؟
جایی رو می شناسید که دسته ی سیم دار اریجینال با کیفیت داشته باشه؟

امروز دوستم رفته بازار توپخونه
دسته ایک باکسو قیمت گرفته
55!!!!!!

چرا؟
یادمه سی و خورده ای بود!!
ببخشید قیمت دسته اصلیش همیشه همین حدود 50 بوده:d
من پارسال یکی گرفتم 49 تومن
البته الان یکم رفته بالا:-s

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A-L-I
سلام بر دوستان
من به تازگی قصد خرید یک ایکس باکسو کردم یعنی چند روز پیش و کاملا هیچی از ایکس باکس نمیدونستم به غیر از بازیهای انحصاری ایکس باکس :d:d
طی این چند روز اطلاعات کاملی از سایتهای مختلف و از همینجا یعنی بازی سنتر و حتی بعضی از کاربرای بازیسنتر که منو راهنمایی کردن که واقعا دستشون درد دنکنه :-* و حتی به مغازه های فرشنده ی ایکس باکسم رفتم #:-s#:-s

خوب حالا یه سری ابهامات توی کله ی من وجود داره که میخوام برای تکمیل کردن خرید ایکس باکس حل بشه حالا تنها سوالاتی که توی ذهن من هست همینهاست که امیدوارم دیگه سوالی نباشه ممنون میشم جواب بدین ;);)

1- منظور از این شما ره ها چیه 9504 یا 0225 و یا غیره چیه ؟ اگه میشه یه اطلاعات جامع راجع به این بهم بدید.
2-منظور از تاریخ ساخت ایکس باکس چیه منظورم اینه که از چه تاریخی رو میشه کپی کرد و از چه تاریخی رو نمیشه کپی کرد ؟
3- ایکس باکس اسلیم چند مدل داره و تاریخ ساختشون ماله کی هست ؟
4- ایا اسلیمی هست که تا الان کپی شده باشه و بشه بازی های کپی رو روش پخش کرد و حتی توی لایو هم بازی کنید ؟
5- ایا فقط اسلیم وایفای داره ؟ و اینکه اصلا قرار هست که کپی بشه این اسلیم ؟
6 - یه سری اصطلاحات هست که من نمیدونم چیه اگه میشه با کمی توضیح برام بگید ؟
dumb و JungleFlahser و Firmware و DVDkey و iXtreme و این اسپوف که میگن چی هست ؟
---------------------------------------------------------
7- شما اگر الان بخوایید یه ایکس باکس بگیرید چی میگیرید ایا صبر میکنید اسلیم کپی بشه یا به مدل ها ی قبلی اکتفا میکنید و قدیمی ها رو میگیرید ؟
8- هارد 250 اسلیم هم قیمت بدید ؟
9 -ایا سایتی سراغ دارید که مطمئن و قابل اعتماد و درباره ی مشخصات ایکس باکس توضیح داده باشه برای خرید میخوام ؟
10- ایا وقتی بازی رو کپی میکنید در هارد ایکس باکس باید برای پخش بازی حتما خود دیسک هم باشه ؟ اگه اینطور هست پس هارد به چه درد میخوره ؟
درضمن دیروز رفتم بازار گفت اسلیم 4 گیگ خام 250 تومان ایا میارزه بگیرم الان یا صبر کنم کپی شدش بیاد ؟

---------------------------------------------------------------------------
اگر فکر میکنید اطلاعات بیشتری نیاز است لطفا دریغ نکنید و به من بگید با سپاس از همه ی دوستان

#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or