راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

راستش هارد اسلیم رو من کمتر جایی دیدم و فکر کنم پیدا کردنش سخت باشه. البته تا تابستان بازار پر از این هارد میشه. قیمت هارد جدا به اضافه کنسول با 250 گیگ فکر نکنم زیاد فرق کنه.
بهتره بدونی که کنسول 4 گیگ یه فرق دیگه ای هم با 250 گیگ داره و اونم بدنش هست. اسلیم 4 گیگ بدنه مات داره ولی 250 گیگ سطح براق داره که توی لینک‌های زیر می‌تونی تفاوت‌شون رو ببینی:
http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/new-xbox/4gb-vs-250gb.jpg
(سمت چپیه 4 گیگ هست و راستیه 250 گیگ)

اینی که گذاشتید میگید 4گیگه 4گیگ نیست لیمیت ادیشنه هالو ریچ هستش 250 گیگ هارد داره 2تا دسته بازی و فلان...
من 250 گیگ گرفتم دوستم 4 گیگ گرفته مال من براقه ولی اون 4گیگه مشکیه فقط برق نمیزنه بدنش ی چیزی تو مایهای الایته رنگش
بعد اگه میخواید 4گیگ بگیرید بعد براش هارد بخرید بهتره صبر کنید مستقیم ی 250 گیگ بگیرید اینجوری هارد 250 گیگ بخرید جدا خیلی گرونتر میشه :)

با سلام من تازه عضو این سایت شدم.من هیچ اطلاعاتی در مورد xbox360 ندارم و میخوام xbox360 slim or elite بگیرم ولی به هر کی میگم میگه گرون شده .تصمیم گرفتم به داداشم بگم برام از المان بفرسته شنیدم region داره که من نمیدونم چیه تو هر جایی فرق داره .میخواستم بدونم این مشکل ساز نمیشه؟

با سلام من تازه عضو این سایت شدم.من هیچ اطلاعاتی در مورد xbox360 ندارم و میخوام xbox360 slim or elite بگیرم ولی به هر کی میگم میگه گرون شده .تصمیم گرفتم به داداشم بگم برام از المان بفرسته شنیدم region داره که من نمیدونم چیه تو هر جایی فرق داره .میخواستم بدونم این مشکل ساز نمیشه؟

ببین ایکس باکس رجین Pal مال اروپاست ، NTSC مال امریکا و NTSCJ مال چین و ژاپن و انوراست :d:d:d الان توی ایران بیشتر بازی ها برای ریجین PAl گیر میاد پیشنهاد میکنم رجین PAL بگیری :d:d

بچه ها اگه میشه به سوال قبلیم جواب بدین اگه از المان بگیرم به صرفه تره یا همین جا؟2 .اسلیم بگیرم یا الایت (از لحاظ کپی خور شدن میگم من نمیدونم اسلیم کپی خور شده یا نه)؟

سلام
يه سوال داشتم.. خواهش ميكنم سريع جواب بديد...
راستش من قصد داشتم بگم برام از مكه اسليم 4گيگ باندل كينكت بيارن.. اما شنيدم اكثر
باندل ها هيتاچي هستن و كپي خور نميشن..
اين قضيه درسته؟
يني حتي اگه تاريخ ساختش قبل از 10/2010 باشه بازم هيتاچيه؟؟
ممنون

سلام
يه سوال داشتم.. خواهش ميكنم سريع جواب بديد...
راستش من قصد داشتم بگم برام از مكه اسليم 4گيگ باندل كينكت بيارن.. اما شنيدم اكثر
باندل ها هيتاچي هستن و كپي خور نميشن..
اين قضيه درسته؟
يني حتي اگه تاريخ ساختش قبل از 10/2010 باشه بازم هيتاچيه؟؟
ممنون
بی خیال مکه بشو . من قبلا گفتم بیارن نشد .
1. بازاش که تو این کار هستن تا ببینند عرب نیست طرف قیمت 2 برابر میدن.
2. اووردنش خیلی سخته .

بچه ها اگه میشه به سوال قبلیم جواب بدین اگه از المان بگیرم به صرفه تره یا همین جا؟2 .اسلیم بگیرم یا الایت (از لحاظ کپی خور شدن میگم من نمیدونم اسلیم کپی خور شده یا نه)؟

واقعا سوال سختی پرسیدی چرا؟
از لحاظ کیفیت :اسلیم مسلما از الایت باکیفیت تر جدیدتر خوش ساخت تر است.
ازلحاظ اجرای بازی هی کپی :الان براحتی شما میتونین الایتو هک کنید وبا ریختن LT+ از انجام بازی ها لذت ببری ولی اسلیم بطور کامل هک نشده وهنوز یکم مونده تا هک بشه و دنگ و فنگش بیشتره و اکثرا درایوو تغییر میدن که اصلا خوب نیست. (اگه می خوای اطلاعته بیشتری بگیری برو تو بخشه X360 Firmwares ویه سرچی بکن ببین چه خبره)
انتخب با خودته از بچه های دیگه ام بپرس ببین نظرشون چیه.
از لحاظ قیمت:این جا که قیمتا افتضاح شده همه مدلا قیمتشون بالا رفته اگه از المان بخری بنظرم به صرفه تره.
موفق باشی.

میشه کسی جواب من رو بده؟

تنها فرقشون: الایت مشکی رنگه و هارد 120 گیگی داره.
ولی ارکید سفید رنگه و هارد نداره بجاش یه مموری 512 mb داره برای ریختن سیو بازی ها روش و یکی یا دوتا لوازم جانبی کمتر داره.

به احتمال زیاد هک میشه .یه مدلش که هک شده اخبارشم در تاپیک مخصوص هک اسلیم هستش.
سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or