راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه دوستان
من چند تا سوال مبتدیانه داشتم، اگه محبت کنید و جواب بدید ممنون می شم
من می خوام XBOX , KINECT بگیرم. ولی تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم
یه کم انجمن رو بالا پایین کردم، یه چیزایی دستم اومد، گفتم سوالاتم رو مطرح کنم، تا با کمک شما بهترین تصمیم رو بگیرم. ممنون :)
بیشتر استفاده ای که بخوام کنم از کینکت هست
کلا هم زیاد بازی نمی کنم
از بازی های خود xbox هم شاید حداکثر 3 4 تا بازی رو دوست داشته باشم بازی کنم
حالا سوالاتم:
Slim بگیرم؟ یا Elite؟
اگه Slim بگیرم، نیاز هست که واسش هارد هم بگیرم یا نه. قیمت هارد حدودا چقده؟
و اینکه اگه slim کپی خور نشده، بازی های اریج واسش می شه گیر آورد؟ و از کجا می شه گیر آورد؟
و اگه الان slim بگیرم و بعدا کپی خور بشه، من باید چه کار کنم و حدودا چقدر باید هزینه کنم برای کپی خور کردنش
از کجا بخرم خوبه؟
نظرتون راجع به این چیه؟ http://www.oradoshop.com/item-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-6125.htm
ممنون می شم راهنمایی کنید و هر نکته ای هم که خودتون فکر می کنید مفیده بهم بگید. :)

خوب در مورد سئوال اول باید بگم که اگر بازار رفته باشی خبر داری که چقدر قیمتها بالا رفته اسلیم که فعلا اصلا نباید بگیری و ارزش خرید نداره چون همه اونهایی که میگن اسلیم کپی خور داریم درایوشون عوض شده و فعلا مدل اسلیم به خودی خود هک شده نیست !الایت هم که فعلا گرون هست و بی اعتماد چون با توجه به بازار فعلی و کمی دستگاه به نظر نمیاد دستگاهای موجود صحت و سلامت باشند !
اسلیم مدلهای مختلف داره از 4 گیگ تا 250 گیگ !اگر اشتباه نکرده باشم !بازیهای اورجینال هم هست و روی تمام دستگاها جواب میده !
فعلا هم خبری از کپی خور کردن نیست و این مدل هنوز فرموری براش منتشر نشده !
میتونید یک دستگاه خام 4 گیگ اسلیم بگیرید حدود 260 تومن هست بعد صبر کنید که کپی خورش بیاد هزینه کپی خور کردن هم حدود 8 تا 16 تومن هست !

دوستان من چند تا سوال داشتم :
1) اگه بخوايم يه اسليم خام بگيريم ، از كجاش متوجه ميشيم كه خامه و آيا گارانتي هم داره ؟
2) اسليم ها مشكل سه چراغه شدن و اين جور چيزها ندارن يا مشكل سخت افزاري داشته باشند ؟
3) 4 گيگ اسليم آيا احتياج به اين داره كه براش يه هارد هم بگيريم ؟ چه جور هاردي مي خواد ؟
4) من راستش بيشتر با كامپيوتر بازي مي كنم و Xbox رو براي چند تا بازي كه تو دلم مونده مثل Alan Wake و L.A Noir. و Gears of War 3 كه دو تاي آخريش قراره بياد مي خوام ، به نظر شما مي ارزه كه برم يه اسليم خام الان بگيرم با اين قيمت ؟ شايد بعدا هم هك بشه ؟

دوستان من چند تا سوال داشتم :
1) اگه بخوايم يه اسليم خام بگيريم ، از كجاش متوجه ميشيم كه خامه و آيا گارانتي هم داره ؟
2) اسليم ها مشكل سه چراغه شدن و اين جور چيزها ندارن يا مشكل سخت افزاري داشته باشند ؟
3) 4 گيگ اسليم آيا احتياج به اين داره كه براش يه هارد هم بگيريم ؟ چه جور هاردي مي خواد ؟
4) من راستش بيشتر با كامپيوتر بازي مي كنم و Xbox رو براي چند تا بازي كه تو دلم مونده مثل Alan Wake و L.A Noir. و Gears of War 3 كه دو تاي آخريش قراره بياد مي خوام ، به نظر شما مي ارزه كه برم يه اسليم خام الان بگيرم با اين قيمت ؟ شايد بعدا هم هك بشه ؟

1) اسلیم‌ها الان بیشتر خام هستن؛ مگه اینکه تعویض درایو شده باشه که اونم تا حدی تابلوئه. گارانتی هم فعلا تو ایران ندارن.
2)‌ نه فعلا هیچ مشکلی گزارش نشده.
3)‌ مطمئنا برای بازی‌ها احتیاج به هارد دارید. اما می‌تونی چند مدتی بدون هارد سپری کنی و بازی‌ها رو از درایو اجرا کنی. 4 گیگ هم واسه سیو و چیز‌‌ای دیگه فکر کنم خوب باشه.
4) بله می‌ارزه اگه درایو Hitachi بهت نندازن.

1) اسلیم‌ها الان بیشتر خام هستن؛ مگه اینکه تعویض درایو شده باشه که اونم تا حدی تابلوئه. گارانتی هم فعلا تو ایران ندارن.
2)‌ نه فعلا هیچ مشکلی گزارش نشده.
3)‌ مطمئنا برای بازی‌ها احتیاج به هارد دارید. اما می‌تونی چند مدتی بدون هارد سپری کنی و بازی‌ها رو از درایو اجرا کنی. 4 گیگ هم واسه سیو و چیز‌‌ای دیگه فکر کنم خوب باشه.
4) بله می‌ارزه اگه درایو Hitachi بهت نندازن.

ممنون دوست من
فقط چند تا چيز
يكي اينكه مگه بازيها بايد نصب بشن روي هارد كه 4 گيگ كم مياد ؟ بازيها رو از رو درايو اجرا كنيم يعني چي و آيا مشكلي ايجاد ميكنه ؟ضمنا چه جور هاردي بايد بخريم ؟
آخرين مطلب هم اين كه هيتاچي بده ؟ و چه جوري ميشه فهميد هيتاچي نيست ؟ جاي مطمئني براي خريد اگه سراغ داريد كه قيمتش هم خوب باشه ممنون ميشم بهم بگيد.( پيغام خصوصي يا ...)

ممنون دوست من
فقط چند تا چيز
يكي اينكه مگه بازيها بايد نصب بشن روي هارد كه 4 گيگ كم مياد ؟ بازيها رو از رو درايو اجرا كنيم يعني چي و آيا مشكلي ايجاد ميكنه ؟ضمنا چه جور هاردي بايد بخريم ؟
آخرين مطلب هم اين كه هيتاچي بده ؟ و چه جوري ميشه فهميد هيتاچي نيست ؟ جاي مطمئني براي خريد اگه سراغ داريد كه قيمتش هم خوب باشه ممنون ميشم بهم بگيد.( پيغام خصوصي يا ...)
می‌تونی نصب هم نکنی که در اون صورت باید اطلاعات بازی‌ها رو دستگاه از درایو بخونه. ولی با نصب روی هارد دستگاه اطلاعات رو از روی هارد می‌خونه و از خراب شدن یا مشکل‌دار شدنش جلوگیری می‌کنه.
اجرا کردن از روی درایو یعنی دیسک رو میذاری توو درایو و از روی همون اجرا میشه! :d مشکلشم که بالا گفتم.
هارد‌های مدل اسلیم فکر می‌کنم با معمولی‌ها متفاوت باشه. منظورت از "چجور هاردی" هم متوجه نشدم! ولی هارد‌های ایکس باکس مختص خودشونن و با هارد کامپیوتر فرق دارن! :p
درایو هیتاچی بد نیست؛ اتفاقا مشکلش اینه که زیادی خوبه و هک کردنش از درایو‌های Lite on سخت‌تره و اگه هیتاچی بخری شاید تا سال دیگه باید منتظر کپی‌خور شدنش بمونی!
جای مطمئنم توی ایران فقط شانس می‌تونه جلوت سبز کنه! :d

می‌تونی نصب هم نکنی که در اون صورت باید اطلاعات بازی‌ها رو دستگاه از درایو بخونه. ولی با نصب روی هارد دستگاه اطلاعات رو از روی هارد می‌خونه و از خراب شدن یا مشکل‌دار شدنش جلوگیری می‌کنه.
اجرا کردن از روی درایو یعنی دیسک رو میذاری توو درایو و از روی همون اجرا میشه! :d مشکلشم که بالا گفتم.
هارد‌های مدل اسلیم فکر می‌کنم با معمولی‌ها متفاوت باشه. منظورت از "چجور هاردی" هم متوجه نشدم! ولی هارد‌های ایکس باکس مختص خودشونن و با هارد کامپیوتر فرق دارن! :p
درایو هیتاچی بد نیست؛ اتفاقا مشکلش اینه که زیادی خوبه و هک کردنش از درایو‌های Lite on سخت‌تره و اگه هیتاچی بخری شاید تا سال دیگه باید منتظر کپی‌خور شدنش بمونی!
جای مطمئنم توی ایران فقط شانس می‌تونه جلوت سبز کنه! :d

ممنون دوست من که وقت میذاری
منظورم از چه جور هاردی همین بود که با کام÷یوتر فرق می کنه یا نه و می دونید قیمتاشون چه جوریه ؟
آیا مثلا یه اسلیم 250 گیگ بگیریم گرون تر در میاد یا 4 گیگ بگیریم و هارد جدا ؟

ضمنا نگفتید هیتاچی رو چه جوری میشه تشخیص داد ؟
باز هم ممنونم

آیا مثلا یه اسلیم 250 گیگ بگیریم گرون تر در میاد یا 4 گیگ بگیریم و هارد جدا ؟
راستش هارد اسلیم رو من کمتر جایی دیدم و فکر کنم پیدا کردنش سخت باشه. البته تا تابستان بازار پر از این هارد میشه. قیمت هارد جدا به اضافه کنسول با 250 گیگ فکر نکنم زیاد فرق کنه.
بهتره بدونی که کنسول 4 گیگ یه فرق دیگه ای هم با 250 گیگ داره و اونم بدنش هست. اسلیم 4 گیگ بدنه مات داره ولی 250 گیگ سطح براق داره که توی لینک‌های زیر می‌تونی تفاوت‌شون رو ببینی:
http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/new-xbox/4gb-vs-250gb.jpg
(سمت چپیه 4 گیگ هست و راستیه 250 گیگ)

هیتاچی رو چه جوری میشه تشخیص داد ؟
به پست اول صفحه‌ی زیر مراجعه کن:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=32427&page=19

باز هم ممنونم
خواهش می‌کنم.

کمک

سلام دوستان.
من می خواهم کنسول بازی بخرم ولی نمیدونم که xbox 360 به خرم یا ps3 اگه میشه من را راهنمایی کنید.
من اصلا در مورد این دو کنسول اطلاعاتی ندارم.لطفا زیاد تخصصی جواب ندین.

سلام دوستان.
من می خواهم کنسول بازی بخرم ولی نمیدونم که xbox 360 به خرم یا ps3 اگه میشه من را راهنمایی کنید.
من اصلا در مورد این دو کنسول اطلاعاتی ندارم.لطفا زیاد تخصصی جواب ندین.
بستگی به سلیقه خودتون داره...
درحال حاضر پی اس3 کپی خور شده منتها بازی کردن با بازیهای کپی پی اس3 دردسر زیادی داره ضمن اینکه چنانچه شما بخواید انلاین بازی کنید نباید از بازی کپی استفاده کنید چون برای ورود به PSN باید کنسول رو بشکل نرم افزاری اپدیت کنید که خب همین موضوع باعث میشه نتونید باهاش کپی بازی کنید....ضمنا بازیهای کپی رو هم باید روی یک هارد اکسترنال بریزید و هارد رو به کنسول وصل کنید ازطریق کابل یو اس بی....
درمورد 360 هم باید بگم اگر بخوای بگیری باید از این مدلهای قدیمی بخری که کپی خور شدن وبراحتی میتونی باهاش هم کپی بازی کنی هم با دیسک بازی کپی شده انلاین بازی کنی...متاسفانه 360 های جدید(اسلیم)هنوز کپی خور نشدن و فعلا باید از بازی اورجینال استفاده کنید
توصیه من به شما اینه که یه 360 ارکید یا الیت از مدلهای قدیمی بگیرید و بدون دردسر بازی کنید.

با سلام خدمت شما اساتید
من میخواهم یک کنسول xbox360 بیشتر به خاطر kinect بخرم. تا به حال هم از این کنسول های بازی جدید نداشتم و از این واژه های slim و... سر در نمیارم. (به غیر از اتاری و میکرو و سگا و playstation1) بعد از جستجو در اینترنت به یک مدل در سایت amazon برخورد کردم به نام Xbox 360 4GB Console with Kinect که قیمتش 300 دلار و به نظرم برای امتحان کردن kinect مناسب میباشد.
1) آیا این محصول در ایران موجود هست و چقدر قیمتش بالاتر میباشد؟
2) آیا این محصول مانند محصولات apple مشکل هک (jailbreak) و از این جور کارها دارد؟ و اگر دارد چه کار باید انجام داد؟
در کل خواهش میکنم یک راهنمایی کلی برای خرید xbox360 به همراه kinect کنید. در ضمن من زیاد بازی خور هم نیستم و تنها دلیلم برای خرید kinect میباشد.
با تشکر از شما

با سلام خدمت شما اساتید
من میخواهم یک کنسول xbox360 بیشتر به خاطر kinect بخرم. تا به حال هم از این کنسول های بازی جدید نداشتم و از این واژه های slim و... سر در نمیارم. (به غیر از اتاری و میکرو و سگا و playstation1) بعد از جستجو در اینترنت به یک مدل در سایت amazon برخورد کردم به نام Xbox 360 4GB Console with Kinect که قیمتش 300 دلار و به نظرم برای امتحان کردن kinect مناسب میباشد.
1) آیا این محصول در ایران موجود هست و چقدر قیمتش بالاتر میباشد؟
2) آیا این محصول مانند محصولات apple مشکل هک (jailbreak) و از این جور کارها دارد؟ و اگر دارد چه کار باید انجام داد؟
در کل خواهش میکنم یک راهنمایی کلی برای خرید xbox360 به همراه kinect کنید. در ضمن من زیاد بازی خور هم نیستم و تنها دلیلم برای خرید kinect میباشد.
با تشکر از شما
ج1)بله.بین 350-400 تومان ج2)این محصول تا حالا هک نشده و باید از بازی اصل استفاده کنید.اگر هک شد باید پیش یه تعمیرکار xbox ببرید تا کپی خورش کنه.کپی خور کردن کار افراد تازه کار نیست و خیلی سخته.

بستگی به سلیقه خودتون داره...
درحال حاضر پی اس3 کپی خور شده منتها بازی کردن با بازیهای کپی پی اس3 دردسر زیادی داره ضمن اینکه چنانچه شما بخواید انلاین بازی کنید نباید از بازی کپی استفاده کنید چون برای ورود به PSN باید کنسول رو بشکل نرم افزاری اپدیت کنید که خب همین موضوع باعث میشه نتونید باهاش کپی بازی کنید....ضمنا بازیهای کپی رو هم باید روی یک هارد اکسترنال بریزید و هارد رو به کنسول وصل کنید ازطریق کابل یو اس بی....
درمورد 360 هم باید بگم اگر بخوای بگیری باید از این مدلهای قدیمی بخری که کپی خور شدن وبراحتی میتونی باهاش هم کپی بازی کنی هم با دیسک بازی کپی شده انلاین بازی کنی...متاسفانه 360 های جدید(اسلیم)هنوز کپی خور نشدن و فعلا باید از بازی اورجینال استفاده کنید
توصیه من به شما اینه که یه 360 ارکید یا الیت از مدلهای قدیمی بگیرید و بدون دردسر بازی کنید.
میشه بگین ارکید و الیت چه فرقی با هم میکنه؟
فکر میکنی اگه 2 3 ماه صبر کنم اسلیمش هک میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or