راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه سوال:
همراه کنسول چند تا دسته وجود داره؟
اگه 1 دانه وجود داره قیمت هر دسته چند است.
1 وجود داره فکر کنم 50 - 40 تومن باشه!!
XBox 360 Pre با ريژن UC به قيمت 470 تومن مي ارزه؟؟؟
ميخوام از صوت و تصوير پايتخت بخرم....
خیلی خوبه!!

نه j/asia كابلش از اين معمولياست و به همين تلويزيون هاي ما ميخوره
پس nextgen چی میگفت؟!

سلام یه سوال : دستگاه من سی دی کپی آبلیویون رو اجرا نمیکنه بعضی اوقات تا قسمت لودش میره ولی اونجا گیر میکنه فکر میکنید مشکل از سی دیه یا درایو (از کثیفیش می تونه باشه)؟
ناگفته نماند که تا اینجا 10 تا بازی تست کردم که همش عالی و سریع اجرا میشه
همین سی دی روی دستگاه دوستم اجرا میشه و انگار مشکلی نداره.:confused:

بچه ها من حساب کردم دیدم اگر از امریکا برام مدل premium رو با 2 تا بازی بیارن میشه 400 تومن.بعد اگه بخوام اینجا کپی خورش کنن همه ی مدل ها میشه؟!چند در میاد؟!به نظرتون از اینجا بگیرم بهتره یا بگم بیارن؟راستی دیروز شادی و یگانه زنگ زدم گفتن ntsc UC 550 تومن هست.ntsc J 480 و PAL 350 هست.فقط یادم رفت بپرسم که مدل PAL نوع Core هست یا premium.(البته می دونم حتما core هست:-" )

بچه ها من حساب کردم دیدم اگر از امریکا برام مدل premium رو با 2 تا بازی بیارن میشه 400 تومن.بعد اگه بخوام اینجا کپی خورش کنن همه ی مدل ها میشه؟!چند در میاد؟!به نظرتون از اینجا بگیرم بهتره یا بگم بیارن؟راستی دیروز شادی و یگانه زنگ زدم گفتن ntsc UC 550 تومن هست.ntsc J 480 و PAL 350 هست.فقط یادم رفت بپرسم که مدل PAL نوع Core هست یا premium.(البته می دونم حتما core هست:-" )

به نظرم فعلا با اين دكون دستگاهي كه اين مغازه دارها درست كردن اگر از همون طرف بياري بهتره
اما فكر كنم با هزينه گمرك مطمئن باش از 400 تومان خيلي بيشتر ميشه;) اگه ازاون طرف آوردي
Nextgen مجاني تبديل ميكنه ولي بقيه جاها فكر نكنم بيشتر از 15000 تومن باشه:biggrin1:
خب حالا ntsc J چه ايرادي داره :confused: بازيهاش كه مثل هم هستن من نميدونم چه صيقه اي
اين بهتر بودن ntsc UC كه همه درست كردن. اگه ntsc J 450 گيرت اومد از همين جا بگير;)

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال : دستگاه من سی دی کپی آبلیویون رو اجرا نمیکنه بعضی اوقات تا قسمت لودش میره ولی اونجا گیر میکنه فکر میکنید مشکل از سی دیه یا درایو (از کثیفیش می تونه باشه)؟
ناگفته نماند که تا اینجا 10 تا بازی تست کردم که همش عالی و سریع اجرا میشه
همین سی دی روی دستگاه دوستم اجرا میشه و انگار مشکلی نداره.:confused:

فکر کنم سی دی با سرعت بالا رایت شده و درایو تو نتونسته بخونتش بعضی درایوها نمیتونن CD یا DVD ای که باسرعت بالا رایت شدن رو بخونند.

این ره که میروی به ترکستان است ...!
ببینید الان 407 صفحه است که پست دادین. دستتونم درد نکنه، و واقعا هم خسته نباشین. اما خداییش الان کسی هست که جوابشو درست و حسابی گرفته باشه؟! هر کی یه چیزی میگه و نفر بعدی هم نظر قبلی رو میکوبه.(اینا رو اول به خودم میگم، به کسی بر نخوره). من برای اینکه این تایپک مفید باشه و دوستان رو سر در گم نکنه، اومدم ویه سری سئوال که بیشتر پرسیده میشه رو دسته بندی کردم و اونا رو تیتروار نوشتم. امیدوارم هر کسی که هرکدومشو واقعا اگه میدونه، بیاد و با ذکر شماره جواب بده. میدونم که یکم زیادی زیاده، اما باور کنین که همین سئوالهای پیش پا افتاده میتونه خیلی از دوستان رو کمک کنه، امیدوارم که جواب بگیریم ...

1- فرق کنسول j/asia – j/japon – j/uc چیه؟
2- متعلقاتی که درون هر پکیج بصورت default کارخونه وجود داده، چیه؟
3- رنج قیمتهای اینا در چه حدیه، وکلا مابه التفاوتشون چند در میاد؟
4- از کجا میشه فهمید که سیستم از چه نوع برندی واسه درایوش استفاده میکنه؟
5- از کجای کنسول یا پک سیستم میشه به اصل بودن اون پی برد؟
6- تبدیل ( کپی خور )، چه جوری انجام میشه؟
7- چه نوعی از بازیها برای چه ریجنی موجوده، و کدومها انگلیسی رو ساپورت میکنن؟
8- گرافیک خروجی برای tv – monitor چه جوریه، وتفاوتشون چقدره؟
9- انواع dvd موجود در بازار کجاییه و قیمتهاشون چنده؟
10- آدرس مراکزی که به نظرتون منصفانه میتونن این سیستم و بازیهاشو در اختیار بذارن رو خواهشا بصورت کامل بگین .

این ره که میروی به ترکستان است ...!
ببینید الان 407 صفحه است که پست دادین. دستتونم درد نکنه، و واقعا هم خسته نباشین. اما خداییش الان کسی هست که جوابشو درست و حسابی گرفته باشه؟! هر کی یه چیزی میگه و نفر بعدی هم نظر قبلی رو میکوبه.(اینا رو اول به خودم میگم، به کسی بر نخوره). من برای اینکه این تایپک مفید باشه و دوستان رو سر در گم نکنه، اومدم ویه سری سئوال که بیشتر پرسیده میشه رو دسته بندی کردم و اونا رو تیتروار نوشتم. امیدوارم هر کسی که هرکدومشو واقعا اگه میدونه، بیاد و با ذکر شماره جواب بده. میدونم که یکم زیادی زیاده، اما باور کنین که همین سئوالهای پیش پا افتاده میتونه خیلی از دوستان رو کمک کنه، امیدوارم که جواب بگیریم ...

1- فرق کنسول j/asia – j/japon – j/uc چیه؟
2- متعلقاتی که درون هر پکیج بصورت default کارخونه وجود داده، چیه؟
3- رنج قیمتهای اینا در چه حدیه، وکلا مابه التفاوتشون چند در میاد؟
4- از کجا میشه فهمید که سیستم از چه نوع برندی واسه درایوش استفاده میکنه؟
5- از کجای کنسول یا پک سیستم میشه به اصل بودن اون پی برد؟
6- تبدیل ( کپی خور )، چه جوری انجام میشه؟
7- چه نوعی از بازیها برای چه ریجنی موجوده، و کدومها انگلیسی رو ساپورت میکنن؟
8- گرافیک خروجی برای tv – monitor چه جوریه، وتفاوتشون چقدره؟
9- انواع dvd موجود در بازار کجاییه و قیمتهاشون چنده؟
10- آدرس مراکزی که به نظرتون منصفانه میتونن این سیستم و بازیهاشو در اختیار بذارن رو خواهشا بصورت کامل بگین .

تاپیکی که تمام این سوالات درش پاسخ داده شده باشه وجود داره اما کسی دقت نمی کنه

سوالات متداول و مهم قبل از خرید Xbox360 (حتما خوانده شود!)

به سوالات من پاسخ دهید

با سلام
من چند وقتی هست تصمیم به خرید این کنسول گرفته ام اما سوالاتی هست که باید جوابش را بدانم. تاپیک سوالات هم خواندم و این سوالها توش نبود.
لطفا هر سوال را با شماره اش جواب دهید

1- بازیهای X360 بیشتر برای چه ریجنی هست؟
2- ارزان ترین بازیهای X360 چند و کجا؟
3- آیا دسته های بی سیم خوب هست یا نه؟
4- آیا من می توانم با تلوزیون های بسیار معمولی با این کنسول بازی کنم؟
5- آیا سیوهایی که مخصوص بازیهای X360 تو اینترنت هست را می توانم برای X360 استفاده کنم؟
6- این کنسول و بازیهایش را از کجا تهیه کنم؟
7- می دونم ریجن زیاد چیز مهمی نیست ولی کدام بهتر هست؟ J یا UC ؟ (از دید بیشتر بودن بازی)
8- بازی Xbox قیمتش چند هست و لیست بازیهاش که روی 360 اجرا می شوند را می خوام ، ؟
9- آیا این کنسول با برق ما کار می کند؟ اگر کار نمی کند باید چه کنم؟
10- من حدود 8 سال هست که بازیباز مخصوص PC هستم و حتی یک بار هم دسته X360 را دستم نگرفته ام ، کسی هست بازیهای اول شخص اکشن را با دسته به من یاد بدهد؟ یعنی چگونه دسته را بگیرم و با چه انگشت هایی چه دکمه ایی را بزنم؟
11- یک سایت برای معرفی جدیدترین بازیهای این کنسول در ایران را بهم معرفی کنید؟
12- اگر یک لیست کامل از بازیهای 2006 این کنسول دارید حتما حتما بهم بدهید ممنون می شوم

این بود سوالهای من ، من بسیار مبتدی هستم اگر پیشنهادی یا.... دارید لطفا بهم بگید راستی اگر سایت یا وبلاگ و.... مخصوص X360 که ایرانی باشد را بهم معرفی کنید.

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or