راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این پستو باید با اب طلا نوشت زد سردر سایت ;)
اخه بعضی ها همچین نگران این پرت هستن که انگار چه چیز حیاتی رو 360 از دست داده اخه مگه چند درصد مردم تلوزیون hd-1080p دارن ؟ تو خود سایت فکر نکنم یه نفر هم داشته باشه چون اصلا فکرنکنم زیر "40 1080p بزارن رو تلوزیون (البته مطمئن نیستم)
در ضمن بهترین صدا رو از طریق کابل اپتیکال میشه گرفت که بهترین کیفیت رو میده;)

اینم از اون حرفا بود باز بهترین صدا رو میشه از optical گرفت. bandwidth کابل برای صدای های lossless کافی نیست
اینم چند تا مثال :
1) با optical میشه فقط 2channel از PCM lossless رو ارسال کرد. با HDMI شما میتونی 7.1 channels یا 8.1 channels از lossless PCM @ 192KHZ رو بفرستی که اصلا قابل مقایسه نیست!
2) با toslink اصلا نمیشه Dolby TrueHD یا DTS-HD/Master Audio که فرمت های lossless هستن رو به reciever ارسال کرد چون bandwidth جواب گو نیست. برای همین صدای HDDVD توی X360 قابل قبول نیست چون باید ورداره Dolby TrueHD ا رو downconvert کنه به lossy Dolby Digital 5.1 @ 640kbps که بتونه از toslink بفرسته به Reciever . فرستادن Dolby TrueHD و DTS-HD/Master Audio چه به صورت LPCM یا bitstream با opticalامکان نداره و دلیلشم کمی bandwidth هست! برای مثال حداکثر قابلیت toslink برای فرمتDolby Digital @ 640 kpbs یا DTS @ 1.5mbps هست. با HDMI شما با bitrate هایی مثل 6.0 mbps ا سروکار داری (و بیشتر در اینده!)
3)Optical مثلHDMI از copy protection ساپورت نمیکنه . برای همین وقتی میخوای مثلا روی PS3 به SACD گوش کنی باید از HDMI برای فرستادن audio استفاده کنی! (مگه اینکه analog 5.1 output داشته باشی)
نتیجه : HDMI برای Audio از هر جهت بهتر از toslink هست!
اگه این جریان بر عکس بود و این X360 بود که HDMI داشت وPS3 هم HDMI نداشت بازم استدلال های بالا رو که نصفش الکیه میکردی؟
توی این فروم تا حالا 1000 هراز دفعه مزیت های HDMI گفته شده نسبت به analog outputs و گفتنش دیگه وقت هدر دادنه! همه چی وگرنه به 1080p بودن نیست :
1) HDMI هیچ loss نداره چون digital هست اما VGA به علت analog بودن loss داره
)همه TV ها نمیتونن 1080p signal رو از روی component یا VGA دریافت کنن (مثل مشکل که X360 با بعضی تلیویزون های Sony 1080p داشت وقتی dashboard update ریلیز شد)
3)no cable clutter
superior audio quality (4
5) داشتن broad compatibility با TV ها و reciever هایی که بیرون هستن به علت استفاده از یک استاندارد!
6) داشتن bandwidth زیاد که headroom برای زیاد شدن در اینده داره!
PS: تلویزون زیر 40" که رو 1080p ساپورت کنه توی مارکت هست!

اینم از اون حرفا بود باز بهترین صدا رو میشه از optical گرفت. bandwidth کابل برای صدای های lossless کافی نیست
اینم چند تا مثال :
1) با optical میشه فقط 2channel از PCM lossless رو ارسال کرد. با HDMI شما میتونی 7.1 channels یا 8.1 channels از lossless PCM @ 192KHZ رو بفرستی که اصلا قابل مقایسه نیست!
2) با toslink اصلا نمیشه Dolby TrueHD یا DTS-HD/Master Audio که فرمت های lossless هستن رو به reciever ارسال کرد چون bandwidth جواب گو نیست. برای همین صدای HDDVD توی X360 قابل قبول نیست چون باید ورداره Dolby TrueHD ا رو downconvert کنه به lossy Dolby Digital 5.1 @ 640kbps که بتونه از toslink بفرسته به Reciever . فرستادن Dolby TrueHD و DTS-HD/Master Audio چه به صورت LPCM یا bitstream با opticalامکان نداره و دلیلشم کمی bandwidth هست! برای مثال حداکثر قابلیت toslink برای فرمتDolby Digital @ 640 kpbs یا DTS @ 1.5mbps هست. با HDMI شما با bitrate هایی مثل 6.0 mbps ا سروکار داری (و بیشتر در اینده!)
3)Optical مثلHDMI از copy protection ساپورت نمیکنه . برای همین وقتی میخوای مثلا روی PS3 به SACD گوش کنی باید از HDMI برای فرستادن audio استفاده کنی! (مگه اینکه analog 5.1 output داشته باشی)
نتیجه : HDMI برای Audio از هر جهت بهتر از toslink هست!
اگه این جریان بر عکس بود و این X360 بود که HDMI داشت وPS3 هم HDMI نداشت بازم استدلال های بالا رو که نصفش الکیه میکردی؟
توی این فروم تا حالا 1000 هراز دفعه مزیت های HDMI گفته شده نسبت به analog outputs و گفتنش دیگه وقت هدر دادنه! همه چی وگرنه به 1080p بودن نیست :
1) HDMI هیچ loss نداره چون digital هست اما VGA به علت analog بودن loss داره
)همه TV ها نمیتونن 1080p signal رو از روی component یا VGA دریافت کنن (مثل مشکل که X360 با بعضی تلیویزون های Sony 1080p داشت وقتی dashboard update ریلیز شد)
3)no cable clutter
superior audio quality (4
5) داشتن broad compatibility با TV ها و reciever هایی که بیرون هستن به علت استفاده از یک استاندارد!
6) داشتن bandwidth زیاد که headroom برای زیاد شدن در اینده داره!
PS: تلویزون زیر 40" که رو 1080p ساپورت کنه توی مارکت هست!

میشه استاد بفرماین که وقتی کابل hdmi رو به تلوزیون وصل کردیم چطوری میتونیم از بلند گوهای 5به1 یا امپلی فایر یا دکودر استفاده کنیم ؟ مطمئنن نمیگی که باندهای تلوزیون بهتره؟ امیدوارم نخوای چند میلیون هم خرج رو دستمون بزاری تمام حرفهای من منظورم در کل این بود که با هزینه ای که ما میکنیم بهترین همین 720p و صدا هم بهترین همین اپتیکاله وقتی 360 تمام بازی هاش 5به 1 هستن صداش true hd به چه دردی میخوره مگه ما پول زیادی داریم واسه این چیزا بدیم ویا وقتی که الان همه تلوزیون نهایت 1080i دارن hdmi میخوایم چیکار عزیز من اینا همش واسه اینه که جیب مردمو بیشتر خالی کنن
در ضمن استدلال الکی هم نیست و این واقعیته لطفا احترام خودتو نگه دار و از این لغات کیانوشی هم استفاده نکن:evil:

ویرایش:اخه عزیز من میدونی رسیوری که ورودی hdmi داشته باشه چنده ؟ شما فکر کردی همه مثل شما مایه دارن ناسلامتی ما تو ایران هستیم و منی که تو ایران هستم مردمو و بچه های سایتو از شما بهتر میشناسم اینجا کمتر کسی اینقدر پول بالای این چیزا میده
در ضمن من نمیدونستم که اول باید کابل رو به رسیور بزنی و این عجیب نیست چون خیلی ها اینجا هنوز کابل hdmi هم ندیدن چه برسه به طریقه کارش!
ps:چرا الکی بحث فنبوی رو وسط میکشی اینا چه ربطی به فنبوی بودن داره ما داریم راجب 360حرف میزنیم
------------------------------------
یه سوال هم از اقای Metal Gear (با عرض معذرت اسمتونو نمیدونم) داشتم اگه من به جای کابل کامپوننت از vga تصویر بگیرم کیفیت تصویرم تو تلوزیون hd بهتر میشه؟ و ارزش داره 60 تومان واسه کابل vga بدم؟ تلوزیون من r71 سامسونگ هست که تا 1080i پشتیبانی میکنه

آخرین ویرایش:
میشه استاد بفرماین که وقتی کابل hdmi رو به تلوزیون وصل کردیم چطوری میتونیم از بلند گوهای 5به1 یا امپلی فایر یا دکودر استفاده کنیم ؟ مطمئنن نمیگی که باندهای تلوزیون بهتره؟ امیدوارم نخوای چند میلیون هم خرج رو دستمون بزاری تمام حرفهای من منظورم در کل این بود که با هزینه ای که ما میکنیم بهترین همین 720p و صدا هم بهترین همین اپتیکاله
در ضمن استدلال الکی هم نیست و این واقعیته لطفا احترام خودتو نگه دار و از این لغات کیانوشی هم استفاده نکن:evil:

1) کابل رو اول به reciever میزنن و این reciever هست که audio رو process میکنه و video signal رو میفرسته به TV! اینو جدی نمیدونستی؟
در ضمن من نمیدونستم که اول باید کابل رو به رسیور بزنی و این عجیب نیست چون خیلی ها اینجا هنوز کابل hdmi هم ندیدن چه برسه به طریقه کارش!
شما میتونی HDMI رو مستقیم به TV هم برنی اما TV ها بیشتر ازPCM @ 44-48khz @ 2 channels نمیتونن بگیرن! برای maximum quality در audio توسط HDMI باید اول HDMI رو به reciever زد!
ویرایش:اخه عزیز من میدونی رسیوری که ورودی hdmi داشته باشه چنده
شما میتونی با 1500 دلار کانادایی یهA/V Reciever خوب که توسط HDMI میتونه audio رو process کنه گیر بیاری با برند خوب! البته ورودی این ها HDMI ver. 1.1 هست
2) مگه من بالاسرت وایسادم گفتن برو خرج کن؟ اگه همه قرار بود اهل Picture & Audio Quality باشن که الان دیگه کابل های S-Video باید تولیدشون متوقف میشد!
3) شما نماینده 6 هزار عضو این سایتی؟
4) حرفات الکی نیستو از الکی هم یه چیزی اونورتره! برداشتی یه statement غلط نوشتی بعدم که درستشو بهت میگن میگی اینا حقیقته؟
در ضمن بهترین صدا رو از طریق کابل اپتیکال میشه گرفت که بهترین کیفیت رو می
این حرف شما معنیش اینه که Toslink بهترین interface برای انتقال audio هست و اینو شما به عنوان fact گفتی! حالا اومدی میگی شرایطو فلانو این حرفها! دیگه چرا توجیه میکنی؟ به قول معروف Check your Facts!

5) لابد دیگه منم شدم طرفدار سونی؟ منی که از روز لانچ X360 رو داشتم و برای بازی هم فقط از X360 استفاده میکنم و برای من PS3 فقط کاربرد Multimedia داره. جالبه!

آخرین ویرایش:
یه موضوعی که خیلی اعصاب منو تحت تاثیر قرار میده اینه که یه عده تکنولوژیهای جدید رو نسبت به جیب خودشون ارزش گذاری میکنن !!
نمونش کسایی که میگفتن Cpu های جدید به درد نمیخورن چون گرونن !
یا کسی که میگه اینجا ایرانه و مردم پول ندارن پس Hd به هیچ دردی نمیخوره بچسبیم به همون تکنولوژی قدیمی !

این موضوع که توی این سایت یا توی ایران کی پول بالای این چیزا میده کوچکترین اهمیتی نداره که تا توی یه بحثی کم میارین میزنین تو خط قیمت و بی پولی ملت ایران

یه تکنولوژی جدید اومده برای پیشبرد کیفیت و دیر یا زود همه ازش استفاده خواهند کرد ... حالا چون تو ایران کسی از این خرجا نمیکنه (که خیلیا هستن که میکنن) دلیل نمیشه کلا اون تکنولوژی جدید رو زیر سوال ببریم و بگیم به دردی نمیخوره

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=131855&postcount=4889

اره فکر کنم!!
nextgen گفت بیارینش پیش من تا بخرمش
89.gif
نه j/asia كابلش از اين معمولياست و به همين تلويزيون هاي ما ميخوره

یه سوال:
همراه کنسول چند تا دسته وجود داره؟
اگه 1 دانه وجود داره قیمت هر دسته چند است.

وقتي كه دستگاه رو ميخري فقط ي دونه دسته توش هست كه ميتوني بري يكي ديگه هم بخري اگر بدون سيم ميخواي 40-50 تومن اگر با سيم ميخواي از30-35 تومن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or