راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من خودم از پیکسل خریدم مطمعن باش فقط بگو از j جدیدا بده فقط اون داره (پیکسل) همون سری که تمام بازی های j و بعضی بازی های uc رو اجرا میکنه با درایو سامسونگ

فقط ببنين تو خريدي مشكل حرارتي نداشت !؟ خوب كار ميكنه ؟ سي دي ها رو خوب مياره ؟ دستگاهت تا حالا چت كرده ؟ تا حالا چقدر بازي كردي باهاش ؟ چيزيش هم شده ؟

از دوستان کسی از کابلهای xbox japan که در سایت زیر هستش سردر میاره؟

این کابل خروجی همون HDMI ya HDCP هستش؟

http://www.nextgen.ir/index-5.html

یکی جوابه مارو بده دیگه،اینجا که همه صحبت از j japan می کنن باید این کابل را داشته باشن و بگن،لینک بالا را یک نگاهی بیاندازید.

ببخشید یه سوال دارم الان پریمیوم چنده؟(چون تو خط ایکس باکس نیستم از قیمتهاش هم خبری ندارم:biggrin1:)
یکی از دوستام یکی خرید با 7 تا بازی و یدونه دسته بی سیم شد 498 تومن .خوب خریده یا بهش انداخته طرف؟

یکی جوابه مارو بده دیگه،اینجا که همه صحبت از j japan می کنن باید این کابل را داشته باشن و بگن،لینک بالا را یک نگاهی بیاندازید.

نه عزیز جان :love: . این همون کابل Component HD هست منتها از نوع زاپنیش که فقط به TV های زاپنی هم میخوره ;)

ببخشید یه سوال دارم الان پریمیوم چنده؟(چون تو خط ایکس باکس نیستم از قیمتهاش هم خبری ندارم:biggrin1:)
یکی از دوستام یکی خرید با 7 تا بازی و یدونه دسته بی سیم شد 498 تومن .خوب خریده یا بهش انداخته طرف؟
age u/c nist bish az had geron kharide:)

مدلش Perimum (NTSC/UC) بوده ؟ يا J

pandora tomorrow جان من J/Asia بخرم خوب هست ؟! بازي هاش زياد هست ؟! بازي هايي مثل NFS Carbon توي ايران هست براي j/asia ?
سلام
خوبه ولی سعی کن j ژاپن بخری!!
بازیهاش هم زیاده کلا j , uc بازیهاشون زیاده
nfs carbon واسه j هم تو بازار هست:)

ببخشید یه سوال دارم الان پریمیوم چنده؟(چون تو خط ایکس باکس نیستم از قیمتهاش هم خبری ندارم)
چه J باشه چه UC عالیه !!
یعنی 7 تا بازی حداقل 6 تومن میشه 42 تومن . دسته هم 50 تومن میشه 92 تومن . اون 6 تومن هم بیخیال !! :biggrin1:
یعنی دستگاه رو 400 داده !!
از کجا ؟

مدلش Perimum (NTSC/UC) بوده ؟ يا
والا اونش رو نمیدونم بهتره بگم نپرسیدم:-"
چه j باشه uc خیلی خوب خریده
تازه خبر نداری یه تخفیف تپل ازش گرفته بود 1000تومن
58.gif

یعنی 7 تا بازی حداقل 6 تومن میشه 42 تومن . دسته هم 50 تومن میشه 92 تومن . اون 6 تومن هم بیخیال !!
اره حداقل 6 تومنه اما فکر کنم مطمئن نیستم دونه ای 8 تومن باهاش حساب کرده بود
از کجا ؟
از مدیا مرکزپخش بازینما تو پایتخت:biggrin1:
میگم حالا اگر کسی گذرش اون طرفی افتاد بپرسه.اگر هنوز انقدر میده قلکم رو بشکونم:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or