راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اخرین امتیازی که تو بازی gowچقدره وایا میشه که بازی رو یکبار با ایزی ویکبار با نورمال و یکبار هم با هارد تمام کنی بعد توهر کدومش که بازی رو تمام میکنی به امتیازت اضافه بشه یا اینکه فقط یکبار باید به اخرش بری با یکی از درجه های سختی ممنون میشم این رو هم پاسخ بدین

یکبار با ایزی ویکبار با نورمال و یکبار هم با هارد تمام کنی بعد توهر کدومش که بازی رو تمام میکنی به امتیازت اضافه میشه

اگه تعداد گردن بند به 10 و20و30 برسه هر کدوم یه امتیاز داره
غوا آخر تو هر درجه از سختی یه امتیاز داره
یسری چیزا هست که تو live امتیاز میده
کلآ 1000 امتیاز داره من 490 تا کرفتم

سلام یه سوال:اگه یه بازی رو تو درجه easy بعد normal و hard برم توی هر کدوم اکتیومنت و امتیاز میده؟؟؟ (برای بیشتر کردن امتیازمیگم) یا فقط یه بار تو یه درجه سختی امتیاز میده؟؟؟:blushing:

یکبار با ایزی ویکبار با نورمال و یکبار هم با هارد تمام کنی بعد توهر کدومش که بازی رو تمام میکنی به امتیازت اضافه میشه

اگه تعداد گردن بند به 10 و20و30 برسه هر کدوم یه امتیاز داره
غوا آخر تو هر درجه از سختی یه امتیاز داره
یسری چیزا هست که تو live امتیاز میده
کلآ 1000 امتیاز داره من 490 تا کرفتم
من یکبار بازی رو تمام کردم با نورمال بعدش امتیازمشده 220 حالا با ایزی برم اخرش امتیازم بیشتر میشه در ضمن اگه تو نورمال 15 تا گردنبند از 30 تا رو پیدا کنی دوباره تو ایزی باید دنبال اون 15 تای دیگه بگردی یا اینکه همون 30 تا رو باید پیدا کنی

من یکبار بازی رو تمام کردم با نورمال بعدش امتیازمشده 220 حالا با ایزی برم اخرش امتیازم بیشتر میشه در ضمن اگه تو نورمال 15 تا گردنبند از 30 تا رو پیدا کنی دوباره تو ایزی باید دنبال اون 15 تای دیگه بگردی یا اینکه همون 30 تا رو باید پیدا کنی
بستگي به بازيش داره تو gears of war اينجوريه البته بقيه بازيا كم و بيش اين چيزا رو دارن

آره رو easy هم بهت امتياز ميده

Last edited by a moderator:
سلام یه سوال:اگه یه بازی رو تو درجه easy بعد normal و hard برم توی هر کدوم اکتیومنت و امتیاز میده؟؟؟ (برای بیشتر کردن امتیازمیگم) یا فقط یه بار تو یه درجه سختی امتیاز میده؟؟؟:blushing:

بستگی به بازی داره بازیGOW اینجوری هست

دوستان فروشگاه پيكسل خوب هست !؟ از اون دستگاه بخرم !؟ راستي ميگه كه الان فقط NTSC/J Asia دارم ! چيكار كنم بخرم !؟ بازي براش هست ؟! راستي زبونش توي بازي هاي انگليش هست ديگه !؟:confused: از كجا بفهمم كه مشكل حرارتي نداره !؟

آخرین ویرایش:
دوستان فروشگاه پيكسل خوب هست !؟ از اون دستگاه بخرم !؟ راستي ميگه كه الان فقط NTSC/J Asia دارم ! چيكار كنم بخرم !؟ بازي براش هست ؟! راستي زبونش توي بازي هاي انگليش هست ديگه !؟:confused: از كجا بفهمم كه مشكل حرارتي نداره !؟

من خودم از پیکسل خریدم مطمعن باش فقط بگو از j جدیدا بده فقط اون داره (پیکسل) همون سری که تمام بازی های j و بعضی بازی های uc رو اجرا میکنه با درایو سامسونگ

من خودم از پیکسل خریدم مطمعن باش فقط بگو از j جدیدا بده فقط اون داره (پیکسل) همون سری که تمام بازی های j و بعضی بازی های uc رو اجرا میکنه با درایو سامسونگ

ميشه بيشتر توضيح بدي ؟

--------------------------

فقط دوستان J/Asia با J/Only On Japon فرقي داره؟ كدوم بهتر هست؟

ميشه بيشتر توضيح بدي ؟

--------------------------

فقط دوستان J/Asia با J/Only On Japon فرقي داره؟ كدوم بهتر هست؟
جی only for japan برای japan هست ولی اسیا برای کشور هایی مثل مالزی سنگاپور کره و...
در ضمن برق اسیا220 هست میگن این اسیاها یه سری بازی uc رو هم اجرا میکنه در مجموع جفتش خوبه 360 باشه حالا فرقی نمیکنه;)

جی only for japan برای japan هست ولی اسیا برای کشور هایی مثل مالزی سنگاپور کره و...
در ضمن برق اسیا220 هست میگن این اسیاها یه سری بازی uc رو هم اجرا میکنه در مجموع جفتش خوبه 360 باشه حالا فرقی نمیکنه;)

پس يعني نيازي نيست كه برقش رو هم عوض كنم ! پس همين رو بخرم ديگه J/Asia

فقط توي J/Asia بازي هايي مثل NFS : CARBON و Test Drive Unlimited و Project Gotham Racing 3 هست و ... ؟!

این که میگم تعداد بسیار کم احتمالش 1 در 1000 هست
نه نیازی به عوض کردن برق و ترانس و این جور چیز ها نیست شما راحت برو همین مدلو بگیر خیالت راحت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or