راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من یه دی وی دی آبلیویون دارم که رایته .وقتی میزاریش توی دستگاه بعضی وقتا تا لودش میره بعضی وقتا هم تا میزاریش مینویسه که دی وی دی کثیفه و از این جور چیزا ....کلا اجرا نمیشه حالا این مشکل به دی وی دی ربط داره یا به درایور دستگاه؟؟؟:-"

آقایون کلا چه درایو و چه نوع ریجنی برای اجرای بازی های رایتی بهتره( چون مثل این که next gen کارش بهترینه اینو می پرسم)
در ضمن کیفیت DVD های مالزی چه جورین؟

آقایون کلا چه درایو و چه نوع ریجنی برای اجرای بازی های رایتی بهتره( چون مثل این که next gen کارش بهترینه اینو می پرسم)
در ضمن کیفیت DVD های مالزی چه جورین؟
ربطی به ریجن نداره!!
درایو سامسونگ هم خوبه...
کیفیشتون مثل اینکه بد نیست;)

دوستان الان بهترين جايي كه 360 Perimum uc داره كجاس ؟ با درايور سامسونگ ! راستي از كجا بفهمم كه دستگاه مشكل داره !؟ مشكلي مثل حرارتي !؟

گوش کن همه ی فروشگاه ها دارن ولی از یگانه نخر در مورد مشکل حرارتی هم شانسیه مثال خودم هیچ مشکلی ندارم برای فهمیدنم باید 6 تا 7 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه دیدی هنگ کرد یعنی مشکل داره

گوش کن همه ی فروشگاه ها دارن ولی از یگانه نخر در مورد مشکل حرارتی هم شانسیه مثال خودم هیچ مشکلی ندارم برای فهمیدنم باید 6 تا 7 ساعت پشت سر هم بازی کنی اگه دیدی هنگ کرد یعنی مشکل داره

منكه نميتونم به فروشنده بگم آقا برو 2 تا صندلي بيار بشينيم بازي كنيم ي 2-3 ساعت ببنينم دستگاه مشكل داره يا نه ؟! از ي جايي ميشد فهميد من يادم رفته !؟ (فكر كنم از تاريخ دستگاه بود)

چند صفحه هست که دارید، تو سر و کله هم میزنید و هی میخواید ثابت کنید کدوم کنسول بهتره و کدوم بدتره !
من تجربه شخصی خودم رو میگم ، چون به اندازه کافی کنسول مشکل دار دیدم.
تابحال در همه Region ها یعنی هم PAL، هم NTSC/U و NTSC/J کنسول برای ما آوردن که مشکل سه چراغ قرمز رو داشتن. یکی بوده که فقط 2 هفته با کنسولش بازی کرده و اصلاً هم بالای 2 ساعت پشت سر هم بازی نکرده ! ولی باز هم با این خطای فجیع مواجه شده ! یکی هم بوده که بعد از 5 ماه به این مشکل برخورده ! پس اصلاً نمیشه گفت که این خطاها و خرابی ها در اثر گرماست. همه میدونن که کیفیت تولید کنسولهای 360 در حد متوسط هست، چه درایوش و چه بردهای اصلی سیستم.
در حال حاضر بجز سیستمهای PAL هر سیستم دیگه ای (مثل J آسیا یا J ژاپن یا U) بخرید از نظر من فرقی نداره، خودتون بسنجید و این قدر از این و اون نظر نخواید ! در حال حاضر هم که J آسیا زیاد شده و دوستان میگن برقش هم مستقیمه، خوب برید همون رو بخرید.
چطور انتظار دارید کاربرانی که خودشون یک نوع خاص از کنسول رو انتخاب کردن بیان اینجا در مورد همه مدلها نظر بدن و بعد بینشون دعوا نشه که کی داره درست میگه !!؟
بجای این سوالهای پیش پا افتاده، سعی کنید سوالاتی مطرح کنید و جواب همدیگه رو بدید که سطح علمی کاربران بالا بره !
در ضمن وقتی کسی جواب سوال رو نمی دونه، بهترین کار اینه که اصلاً پست نده، تا اینکه بیاد بنویسه "من نمیدونم !" یا یه چیزی الکی از خودش بگه که بقیه رو به اشتباه بندازه.
تعداد پست بیشتر نشون دهنده اطلاعات بیشتر نیست، پس الکی پست ندید !
مطلب بعد هم اینکه برای بار 1 میلیاردیم میگم که چند تا پست پشت سر هم ندید !!! اون کلید ویرایش رو پس برای چی زیر پست گذاشتن ؟!
خواهش میکنم رعایت کنید.

موفق باشید

من که پول ندارم تلوزیون خوب بخرم و مانیتور من هم قدیمی هست میرزه ایکس باکس بخرم یعنی اون کیفیت لازم رو با تلوزیون معمولی میده (نسبت به بازیهای کامپیوتر که با مانیتور بازی میکنم مثلا آیا اسپلینتر با ایکس باکس و تلوزیون معمولی بهتره یا کامپیوتر و مانیتور؟)

من که پول ندارم تلوزیون خوب بخرم و مانیتور من هم قدیمی هست میرزه ایکس باکس بخرم یعنی اون کیفیت لازم رو با تلوزیون معمولی میده (نسبت به بازیهای کامپیوتر که با مانیتور بازی میکنم مثلا آیا اسپلینتر با ایکس باکس و تلوزیون معمولی بهتره یا کامپیوتر و مانیتور؟)

من که دارم با تلوزیون معمولی بازی میکنم تازه فلت هم نیست.کیفیت تصویرش خیلی از ps2بهتره.من call of duty 3 رو تو هر دو گذاشتم.گرافیک بازی 360 حتی از دموی اول ps2که از قبل رندر شده هست هم بهتره.ولی میگن توی hdtv گرافیکش یه چیز دیگس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or