راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این خبر رو از کجا گرفتی که برای j هم هست ؟؟ بعد اینکه Winning Eleven X با Winning Eleven 2007 فرق داره ؟؟؟
1- يه سر به تاپيك west game تو بازارچه بزن
2-اصلا مسئله همين جاست كه اين دوتا بازي تقريبا يكين بجز در زبون و منوها مثلا تو gamespot صفحه اين دوتا بازي يكيه

از این بازی فقط می دونم که edit mode نداره یعنی کونامی هنوز زیاد روش کار نکرده مثل winning eleven 3 که اول تو ps1 اومد احتمالا باید تا سال دیگه منتظر یه فوتبال کامل از کونامی باشیم که مال نسل جدید بازیها باشه احتمالا این wepro2007 تقریبا مثل pes6 هست که برای دستگاههای پال الان موجوده

این درایو جدید کپی خور هم میشه یا نه
ما که قبلاً خریدیم میشه درایومونو با این جدیده عوض کنیم یا نه :confused:

آقا اصلا نیازی نیست که عوض کنی چرا شما ها اینقدر زود تا یه چیزی میاد از دستگاه حودتون زده میشید . فرقی نداره شاید یکم load سری تری داشته باشه. شاید چند تا brand دیگه هم بیان برای 360 drive بسازن قرار نیست که همه drive های قبلی شون رو بریزن دور.

سلام به همگی
آقایون فروشگاه محل ما مدل پریمیوم با درایو LG و ریجن nts/j رو 480 هزار تومن میده.
ریموت نداره / کابل HD/AV و آداپتور 220 ولت داره.
با توجه به این مشخصات و این که نزدیک خونمونه خوبه بخرم ؟
در ضمن با این که سوال تکراریه اما برای اطمینان خاطر می پرسم که ریجن J برای آسیا بهتره یا japon
ممنون

سلام به همگی
آقایون فروشگاه محل ما مدل پریمیوم با درایو LG و ریجن nts/j رو 480 هزار تومن میده.
ریموت نداره / کابل HD/AV و آداپتور 220 ولت داره.
با توجه به این مشخصات و این که نزدیک خونمونه خوبه بخرم ؟
در ضمن با این که سوال تکراریه اما برای اطمینان خاطر می پرسم که ریجن J برای آسیا بهتره یا japon
ممنون

Asia بگیر بهتره ولی این قیمتی که میده یکم شک بر انگیزه چون NTSC/j آسیا گرون تره.

Asia بگیر بهتره ولی این قیمتی که میده یکم شک بر انگیزه چون NTSC/j آسیا گرون تره.
سلام
دوسته من جک تعریف نکن و این دوستمون رو ته چاه نفرست با این اطلاعاته غلطتت
به خودت انداختن دلیل نمی شه که این بلا رو سره یکی دیگه بیاری یا شایدم نمی دونه
بچه ها بهترین 360 الان NTSC/J FOR JAPAN هست که می شه 470-475 خرید
ریموت کنترل داره
هدست داره
و یه بازیه ارجینال که فاینال فانتازی باشه اشانتین می دن
به حرفه فروشندهای متقلب گوش ندید همشون دروغ می گن برای جنس فروختن
اگه NTSC/J Japan رو با این مشخصات و این قیمت گیر آوردین بخرین
اگه نمی دونین از کجا بگیرین و فروشنده منصفی رو گیر نیاوردین به من PM بدین تا بگم از کجا بگیرین خودم هم از اینجا گرفتم : Playstation2_ir
GOOD LUCK

سلام
دوسته من جک تعریف نکن و این دوستمون رو ته چاه نفرست با این اطلاعاته غلطتت
به خودت انداختن دلیل نمی شه که این بلا رو سره یکی دیگه بیاری یا شایدم نمی دونه
بچه ها بهترین 360 الان NTSC/J FOR JAPAN هست که می شه 470-475 خرید
ریموت کنترل داره
هدست داره
و یه بازیه ارجینال که فاینال فانتازی باشه اشانتین می دن
به حرفه فروشندهای متقلب گوش ندید همشون دروغ می گن برای جنس فروختن
اگه NTSC/J Japan رو با این مشخصات و این قیمت گیر آوردین بخرین
اگه نمی دونین از کجا بگیرین و فروشنده منصفی رو گیر نیاوردین به من PM بدین تا بگم از کجا بگیرین خودم هم از اینجا گرفتم : Playstation2_ir
GOOD LUCK

چی داری برا خودت میگی >؟؟؟
اونایی که کنترل داره مال قدیم هست وداغ مییکنه

آره به آقا PMبده تا یه کنسول برا قبل فبریه 2006 رو بندازن که مشکل حرارتی داره

چی داری برا خودت میگی >؟؟؟
اونایی که کنترل داره مال قدیم هست وداغ مییکنه

آره به آقا PMبده تا یه کنسول برا قبل فبریه 2006 رو بندازن که مشکل حرارتی داره
خوب مجبور نيست حتما j\japan قديم رو بگيره ميره j جديد ميگيره
درسته كه ريموت كنترل و ... رو نداره ولي خوبيش اينه كه تمامي بازي هاي j رو ميخونه
j\asia تنها برتريش اينه كه اداپتور 220 داره كه اينم نمي ارزه بابتش 30-40 تومن بيشتر بدي;)

bare chi kasi gavab nadad
360rigen u/c drive samsong 495 toman khobe bekharam
فارسی تایپ کن :mad:
495 خوبه ولی چونه بزن یا 3 یا 4 تا بازی اشانتیون بگیر
خوب مجبور نيست حتما j\japan قديم رو بگيره ميره j جديد ميگيره
درسته كه ريموت كنترل و ... رو نداره ولي خوبيش اينه كه تمامي بازي هاي j رو ميخونه
j\asia تنها برتريش اينه كه اداپتور 220 داره كه اينم نمي ارزه بابتش 30-40 تومن بيشتر بدي
حق با شما هست ولی این دوستمون میکه کنترل و بازی ارجینال
کنترل و بازی ارجینال فقط تو قدیمی ها هست

360rigen u/c drive samsong 495 toman khobe bekharam:biggrin1:

دوست عزیز فک نکنم الان UC / X360 / درایو سامسونگ با قیمت 495 تومن تو ایران جایی گیر بیاد :-" :-"
من الان دربه در دنبال یه X360 با این مشخصات و با این ((قیمت)) هستم.شما کجا همچین قیمتی گرفتی :confused:
اگه همین قیمته منم %100 میخوام ;)

سلام به همگی
بچه ها من پریروز 360 خریدم.مدل ntsc/j از مکس گیم.کنسول رو بهم 485 داد.یه شارجر دسته ارجینال مایکرو سافت هم بهم داد که 49 حساب کرد.یه تبدیل برق 220 به 110 بهم داده که روش نوشته مایکروسافت ایکس باکس 360،ولی خیلی تابلو قلابیه،البته تو این دو روزه که یکسره باهاش بازی کردم هیچ مشکلی برام بوجود نیورده،فقط یه کم داغ میکنه .که وقتی بهش زنگ زدم و گفتم جواب داد که اون مال یه کارخونه چینیه و داغ شدنشم طبیعیه واگه تا شش ماه مشکلی واسش پیش اومد بیارش یه دونه نو جاش بگیر.فکر کنم قیمتش هم واسم 25 تومن در اومد.یه دونه فن نایکو هم بهم داد که با هام 40 تومن حساب کرد که اونم میگفت اصلیه و تقلبیش 25 تومنه البته فرق تقلبی با اصلی رو هم بهم گفت.خلاصه چه دردسرتون بدم 600 واسم افتاد(به جز بازیهاش).البته بازی هم سه تا خریدم که خیلی گرون میداد(مالزی درجه 1 9000 ودرجه 2 8000 ورایتی 6000 تومن )البته نا گفته نماند بازی هاش همه خوب بودن.
حالا سوال اول اینکه دستگاه وچیزای دیگش رو به قیمت خریدم یا نه؟
دوم اینکه این آداپتور برق 220 به 110 که براتون گفتم رو کسی داره و در دراز مدت مشکلی پیش میاره یا نه؟
سوم من که الان سه روزه میانگین روزی 10 ساعت با دستگام بازی میکنم و تا حالا حتی یه مورد هم مشکلی در اجرای بازیها نداشتم
میتونم اطمینان داشته باشم که دستگاه خوبی گیرم اومده؟
کلا مکس گیم رو من خوب دیدم شما چطور؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or