راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
بلاخره با هزار بدبختی یه فروشگاه خوب پیدا شد که با قیمت خوبی دستگاه جی آسیا بهمون داد 510 تومن! 45 تومن هم یه کابل وی جی ای داد از این بی نام و نشان ها!! با 4 تا بازی
SCDA D.RISING G.O.W. CARBON
دستگاه عالیه، درایوش سامسونگه ، یه بار هم ارور نداده اصلا صدا نداره داغ نمی کنه و ساخته شده برای Only for Japan یا Hong Kong Singapure هم نیست! بلکه Korea هستش !! هاردش هم کوره ایه
فقط حیف که کنترل نداره
یه سری عکس هم ازش گرفتم:

2qa4k1l.jpg

4dqadfb.jpg

35i3ns2.jpg

33bn86d.jpg

4cwcops.jpg

فن رو از فروشگاه کیان خریدم
خیلی راضیم ازش فقط یه چیزایی بگم
کربن با فریم عالی و ثابت اجرا میشه!
اسپلینتر سل افت فریم داره خیلی زیاد
گیرز آو وار هم داره ولی کم
دد رایزینگ هم نمی دونم چرا وقتی n تا زامبی رو با هم از زندگی ساقط می کنی فریم افت می کنه!

فنی که خریدم nyko نیست ولی بد هم نیست جلوی پنکه گزاشتمش دستگاه رو افقی هم گزاشتم

یه سوال دارم

چرا قسمت طوسی رنگ زیر دسته من مثل بقیه نوک مدادی متالیک نیست؟؟!؟ رنگ آنالوگاشه!

تو بعضی زوایا هم وسط دستگاه یه دایره است که فکر کنم بخاطر قالب پلاستیکشه!

------------

سوال دیگه سه تا از بازیهامون اسمتپریه ،طرف گفته که ایرانیه ، مشکلی که برای دستگاه بوجود نمیاره؟؟

سلام
بلاخره با هزار بدبختی یه فروشگاه خوب پیدا شد که با قیمت خوبی دستگاه جی آسیا بهمون داد 510 تومن! 45 تومن هم یه کابل وی جی ای داد از این بی نام و نشان ها!! با 4 تا بازی
SCDA D.RISING G.O.W. CARBON
دستگاه عالیه، درایوش سامسونگه ، یه بار هم ارور نداده اصلا صدا نداره داغ نمی کنه و ساخته شده برای Only for Japan یا Hong Kong Singapure هم نیست! بلکه Korea هستش !! هاردش هم کوره ایه
فقط حیف که کنترل نداره
یه سری عکس هم ازش گرفتم:

2qa4k1l.jpg

4dqadfb.jpg

فن رو از فروشگاه کیان خریدم
خیلی راضیم ازش فقط یه چیزایی بگم
کربن با فریم عالی و ثابت اجرا میشه!
اسپلینتر سل افت فریم داره خیلی زیاد
گیرز آو وار هم داره ولی کم
دد رایزینگ هم نمی دونم چرا وقتی n تا زامبی رو با هم از زندگی ساقط می کنی فریم افت می کنه!

فنی که خریدم nyko نیست ولی بد هم نیست جلوی پنکه گزاشتمش دستگاه رو افقی هم گزاشتم

یه سوال دارم

چرا قسمت طوسی رنگ زیر دسته من مثل بقیه نوک مدادی متالیک نیست؟؟!؟ رنگ آنالوگاشه!

تو بعضی زوایا هم وسط دستگاه یه دایره است که فکر کنم بخاطر قالب پلاستیکشه!

------------

سوال دیگه سه تا از بازیهامون اسمتپریه ،طرف گفته که ایرانیه ، مشکلی که برای دستگاه بوجود نمیاره؟؟

از کجا خریدی ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or