راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بقل بعضی کابل هایه وی جی ای اون خروجی وجود داره قیمت امپلی فایر هم نمی دونم

دررابطه با شارژر هم کی گفته امروز میزاری فردا شارژ میشه الان مدل هایه مهمولی که من
قیمت دادم در عرض چهار ساعت شارژ میشه و سه روز مدام کار میکنه اگه میخوای بقول خودت سه سوته شارژ بشه برو از این شارژز هایه پاناسونیک بخر که در عرض یک ساعت شارژ میکنه ولی قیمتش بالاست ولی بازم کمتر از شارژ کیت هست

اره قيمت بالا زياد هست
sony هست 15 دقيقه شارژ ميشه .فك كنم بالاي 60 تومنه
اگه واقعا 4 ساعت كامل شارژ ميكنه بگو ما هم بخريم
راستي چه ماركي از باتري رو تو 4 ساعت شارژ ميكنه؟ 1500؟2000؟2500؟

یه چیزی رو بگم که خیلی مهمه:
اونایی که تلویزیون hd دارن ntsc/j که only for japan هستش رو نخرن چون مجبور میشن مثل من برن کابل component بخرن چون سر کابل only for japan فرق داره و شبیه کابل مانیتوره.
تازه من هی یادم میره بگم کی گفته که بازی های j ژاپنی نیستن!!:evil:
من دو تا بازی دارم زبونشون ژاپنی هستش.
میدونید چرا بازی های شما ژاپنی نیست؟؟
چون این بازی هایی که تو بازار موجوده ورژن asia هستن که چون زبونشون در قسمت شرق آسیا بغیر از ژاپن ژاپنی نیست انگلیسی هستن.
بازی های آسیا به این دلیل تو ایران هست که چون هم روی دستگاههای j میاد هم روی asia.
در ضمن از یگانه ی کلاه ... چیزی نخرین

اقا خیلی ممنون دستت در نکنه خیلی خویه ممنون حالا میتونم از اون سفارش بدم یه روزه برام بفرسته

اگه با منی باید بگم که ایران بین دوماهه میده ها!!چون طوول میکشه تا بخوان از خارج بیارن.

اگه اشتباه نکرده باشم پولشم 40 درصدشو اول میگیرن و 60 درصدشو موقع تحویل.

اینکه می گن از Direct X استفاده می کنه کاملا چرته. در ضمن تو به اون چیکار داری بریزش دور.

اکبند نخر چون باید هک بشه و به فرم ویرش هم کار نداشته باش چون با هر فرم ویری هر بازی رو میتونی انجام بدی.

سلام به همه بچه هاي با حلا بازي سنتر

اقا من هميشه اين بحث هايي كه براي Xbox 360 هست رو دنبال كردم حالاهم اگه خدا به خواهد من يكي مي خوام بخرم

امزور رفتم پايتخت فروشگاه كنج گفت كه مدل core رو 300 هم ميده به من در حالي كه صوتي تصوير پايتخت يا فروشگاه مديا 370 مي دادن مي خواستم بدونم كه چرا اين جوري شده ؟

فروشنده مي گفت چون زياد كور نمي خرن اين قدر ارزونه

ميشه بگيد كه كدام رو بخرم يك راهنماي هم براي وسايل جانبي اين دو مدل Xbox 360 بكنيد

پريميوم چي داره كه كور نداره ! اين كابلي كه ميشه xbox 360 رو به مانيتور وصل كرد تو كور هم هست ؟

راستي امروز playstation 3 هم اورده بودن قيمتش يك ميليون و دويست هزار تومان بود بازي گپي هم اجرا نمي كرد بازيهاي ارجينالش هم 70 هزار تومان بود (‌صوتي تصوير پايتخت و كنج داشتن )

سلام به همه بچه هاي با حلا بازي سنتر

اقا من هميشه اين بحث هايي كه براي Xbox 360 هست رو دنبال كردم حالاهم اگه خدا به خواهد من يكي مي خوام بخرم

امزور رفتم پايتخت فروشگاه كنج گفت كه مدل core رو 300 هم ميده به من در حالي كه صوتي تصوير پايتخت يا فروشگاه مديا 370 مي دادن مي خواستم بدونم كه چرا اين جوري شده ؟

فروشنده مي گفت چون زياد كور نمي خرن اين قدر ارزونه

ميشه بگيد كه كدام رو بخرم يك راهنماي هم براي وسايل جانبي اين دو مدل Xbox 360 بكنيد

پريميوم چي داره كه كور نداره ! اين كابلي كه ميشه xbox 360 رو به مانيتور وصل كرد تو كور هم هست ؟

راستي امروز playstation 3 هم اورده بودن قيمتش يك ميليون و دويست هزار تومان بود بازي گپي هم اجرا نمي كرد بازيهاي ارجينالش هم 70 هزار تومان بود (‌صوتي تصوير پايتخت و كنج داشتن )

300 تومن عالیه با وضع کنونی حتی اگه پالم باشه میارزه;) اگه اونوقتی که من میخواستم 360 رو بگیرم این قیمتی بود بی شک میخریدمش.200 با پرمیوم اختلاف داره و یه مموری هم براش میخری و والسلام.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or