راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
من تاپیک دیگه ای همین سوال پرسیدم
من ps3 بخرم یا xbox360??????

دوست عزیز :love: :love: اگه یه کنسول نسل جدید با قیمت مناسب و بازیای متنوع و درجه یک میخوای بهترین انتخاب کنسول X360 ه. (حداقل فعلا). الکیم خودتو سرگردون نکن. درحال حاضر بهترین انتخاب همینه ;)
البته انتخاب کنسول نهایتا بستگی به سلیقه ی ادم داره. اگه سلیقت تو انتخاب بازیا بیشتر به شرقیا میخوره برو همون PS3 رو بگیر اما اگه سلیقت بیشتر غربیه تو انتخاب X360 شک نکن.
X360 الان از نظر تعداد بازیا و کیفیت اونا یه سرو گردن از کنسول رقیب جلوتره و بازیای اختصاصی خفنی هم داره :cool: :cool:
کافیه فقط یی بار بری سایت Gamespot یکم بگردی و بازیای الان X360 و همچنین بازیای که سال 2007 قراره واسه این کنسول بیاد رو ببینی تا همه چی دست بیاد ;)
در اخرم یه توصیه ی دوستانه بهت میکنم که تو انتخاب کنسول هیچ وقت تعصبی نباش و فقط دنبال کنسولی بگرد که بازیای بهتری داره و بس ;) ;)
مثلا من خودم تو نسل قبل کنسولا طرفدار دواتیشه ی سونی و PS2 بودم و فقط به خاطر بازیای بهتر این کنسول و تو این نسل جدید کنسول ها طرفدار مایکروسافت و X360 هستم بازم فقط و فقط به خاطر بازیای بهتر این کنسول( حداقل درحال حاضر).
هر سوال و ابهام دیگه ای هم در این رابطه داشتی ما در خدمتیم :love: :love:
البته بهتره این بحثو تو تاپیک مربوط به خودش مطرح کنی .

بچه ها ببخشبد من اینقدر سوال میکنم.
نسخه ی Premium . Uc . (که بنابر گفته ی بچه ها بهترین گزینه برای خرید به نظر میرسد ) هک شده الان چنده؟
تفاوت قیمت مدل Premium نسخه های Uc و J چقدره؟

بچه ها ببخشبد من اینقدر سوال میکنم.
نسخه ی Premium . Uc . (که بنابر گفته ی بچه ها بهترین گزینه برای خرید به نظر میرسد ) هک شده الان چنده؟
تفاوت قیمت مدل Premium نسخه های Uc و J چقدره؟
در اصل اين دوتا تفاوت قيمتي ندارن ولي چون تو ايران اسم uc بهتر در رفته نزديك به 50 تومن معمولا گرونتره

سوال

سلام. این سوال مربوط به ادامه بحث شما نیست ولی جناب Lich King گفته بودن اینجا مطرح بشه/
اول از همه به خاطر اطلاعاتی كه دادین واقعا ممنونم. چند تا سوال داشتم كه امیدوارم جواب بدین.
1. فروشگاه محل ما تمام دستگاهاش درایو LG/Hitachi و ریجن NTS/J هست. با توجه به توضیحاتی كه دادین و این كه این مغازه در محل ماست اشكالی نداره از مزیت های درایو Samsung/Toshiba چشم پوشی كنم و همین نوع رو بخرم؟ البته صاحب فروشگاه ( كه انصافا خیلی حالیشه) می گفت كه مشتریها از درایو سامسونگ راضی نبودن. چون هم صدای زیادی داشت هم كنسول داغ می كرد(دقیقا عكس فرمایش شما) در صورتی كه تا حالا درایو LG هیچ مشكلی نداشته. نظر شما چیه؟
2. باتری های غیر قابل شارژ چه قدر كار می كنن و بهترین مدل چیه و قیمتش چنده؟ همین سوالم در مورد باتری های قابل شارژ داشتم و اینكه قیمت شارژر چنده؟(اصلا وقتی دستگاه می خریم باتری خودش داره یا جداگونه باید بخریم؟)
3. تلوزیون ما 43 اینچ /HD و با كیفیت 1080i , 720 p هست. یكی می گفت كه این نوع تلوزیون ها برای بازی های اول شخص خوب نیست و استفاده از كابل AV برای این بازی ها بهتره. درست می گفت؟
4. اگه روزی كنسول از لحاظ ریجن هم كرك بشه ما می تونیم با آپدیت فیرمور این قابلیت داشته باشیم یا فقط از طریق عوض كردن قطعات سخت افزاری ممكنه؟
5. با تشكر پیشاپیش از شما.

1) درایو سامسونگ بگیر طرف چرت گفته:cheesygri فریم ویرهای بهتری با امکاناته بیشتری واسه سامسونگ هست!
در ضمن چه ربطی به داغ شدن دستگاه داره؟!;)

3)چه ربطی داشته به بازیهای اول شخص اشتباه میگفت;)

4)فکر کنم بشه!
در ضمن یه شایعه هست بازیهای 360 در سال 2007 ریجن فری هست یکم دیگه معلوم میشه راست هست یا نه!!

5):biggrin1:

F1 F1 F1

سلام دوستان گل
خدايي شرمنده .من هم مثل خيلي هاي ديگه گير IP هستم براي اتصال PC به 360
چه كار كنم؟
بعدش حتما بايد media center داشته باشم؟
يكي از دوستا ميگفت اگه بخواي از SP2 استفاده كني يه pach هست كه 50mb هست
اون رو از كجا بگيرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or