راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان گل
خدايي شرمنده .من هم مثل خيلي هاي ديگه گير IP هستم براي اتصال PC به 360
چه كار كنم؟
بعدش حتما بايد media center داشته باشم؟
يكي از دوستا ميگفت اگه بخواي از SP2 استفاده كني يه pach هست كه 50mb هست
اون رو از كجا بگيرم؟

لازم نیست حتما مدیا سنتر داشته باشی
یه مشکلی که اکثر دوستان برای پیدا کردن IP توسط 360 دارن اینه که یادشون میره گزینه Allow other network users to connect through this connection رو تیک بزنن به همین دلیل هم IP پیدا نمیشه برای اینکار اول یه شبکه محلی بساز(local connection) بعد برو روی کانکشنی که داری راست کلیککن و از قسمت اخر Advance این گزینه رو تیک بزن
در مورد اون پچ هم چیزی نمیدونم ولی من الان SP2 دارم و بدون مشکل 360 رو به کامپیوتر وصل میکنم

سلام. این سوال مربوط به ادامه بحث شما نیست ولی جناب Lich King گفته بودن اینجا مطرح بشه/
اول از همه به خاطر اطلاعاتی كه دادین واقعا ممنونم. چند تا سوال داشتم كه امیدوارم جواب بدین.
1. فروشگاه محل ما تمام دستگاهاش درایو LG/Hitachi و ریجن NTS/J هست. با توجه به توضیحاتی كه دادین و این كه این مغازه در محل ماست اشكالی نداره از مزیت های درایو Samsung/Toshiba چشم پوشی كنم و همین نوع رو بخرم؟ البته صاحب فروشگاه ( كه انصافا خیلی حالیشه) می گفت كه مشتریها از درایو سامسونگ راضی نبودن. چون هم صدای زیادی داشت هم كنسول داغ می كرد(دقیقا عكس فرمایش شما) در صورتی كه تا حالا درایو LG هیچ مشكلی نداشته. نظر شما چیه؟
صاحب مغازه به شما اشتباه گفته و همچین چیزی نیست که درایو های سامسونگ صدا دارن و یا داغ می کنن! درایو سامسونگ مزیت های بیشتری داره به علاوه صدای کمتر در خواندن.
در مورد داغ کردن هم یک جمله کاملا غلطه چون نه درایو سامسونگ و نه درایو ال جی هیچ کدام باعث داغ شدن کنسول نمی شوند.
ببین دوست عزیز اگه قصد داری بازی های xbox1 رو هم رو کنسولت اجرا کنی که در خرید سامسونگ شک نکن! ولی اگه بازی های xbox1 برات مهم نیست و فقط می خوای بازی های خود 360 رو بازی کنی مهم نیست که درایوت کدوم باشه و اگر قصد داری سریع 360 رو بخری همین ال جی رو بخر. (خود من درایو کنسولم lg/hitachi است و هیچ مشکلی هم ندارم!)

در مورد NTSC/J هم به اون موردی که گفته شده بود یعنی فرق NTSC/J با NTSC-J/Asia توجه کن! البته NTSC/J Asia یک خوبی ای که داره اینه که آداپتور 220 ولت آماده روشه و احتیاج به ترانس نداره!

2. باتری های غیر قابل شارژ چه قدر كار می كنن و بهترین مدل چیه و قیمتش چنده؟ همین سوالم در مورد باتری های قابل شارژ داشتم و اینكه قیمت شارژر چنده؟(اصلا وقتی دستگاه می خریم باتری خودش داره یا جداگونه باید بخریم؟)
در داخل خود کنسول یک دست باتری موجوده که می تونی ازش استفاده کنی البته باتری شارژی نیستن. با یک باتری با مارک خود حدودا 20 ساعت مدام می تونی بازی کنی. باتری های شارژی هم تقریبا همین مدت هستند ولی خوبی آنها اینست که پس تمام شدن قابل شارژ مجدد می باشند.
البته دسته های 360 دارای پک باتری هم می باشند که در پشت دسته وصل می شوند و دیگه احتیاجی به استفاده از باتری قلمی نمی باشد و باید جدا خریداری شود.

3. تلوزیون ما 43 اینچ /HD و با كیفیت 1080i , 720 p هست. یكی می گفت كه این نوع تلوزیون ها برای بازی های اول شخص خوب نیست و استفاده از كابل AV برای این بازی ها بهتره. درست می گفت؟
tv شما هیچ ایرادی نداره و برای x360 بسیار مناسبه! شما می تونی به وسیله کابل component hd که در داخل خود 360 موجوده از کیفیت hd برخوردار بشی.

4. اگه روزی كنسول از لحاظ ریجن هم كرك بشه ما می تونیم با آپدیت فیرمور این قابلیت داشته باشیم یا فقط از طریق عوض كردن قطعات سخت افزاری ممكنه؟
هنوز معلوم نیست که فری رجن شدن کنسول از طریق مود چیپ امکان پذیر هست یا فیرمور و فعلا نمی شه در این زمینه هیچ گونه اظهار نظری کرد.

پس هیتاچی چی اجرا نمیکنه یا اینکه چاره ای هست برای اجرای بازی های ایکس باکس1
برای اینکه بازی های xbox1 رو روی درایو ال جی اجرا کنید باید حتما دیسک اورجینال بازی رو داشت. البته نسخه های پچ شده از بازی های معروف xbox1 برروی اینترنت موجود می باشند که باید روی dvd9 رایت شوند و به راحتی روی درایو های ال جی اجرا می شوند ولی متاسفانه هیچ شرکتی فعلا این بازی ها رو عرضه نکرده.

یه مشکلی که اکثر دوستان برای پیدا کردن IP توسط 360 دارن اینه که یادشون میره گزینه Allow other network users to connect through this connection رو تیک بزنن به همین دلیل هم IP پیدا نمیشه برای اینکار اول یه شبکه محلی بساز(local connection) بعد برو روی کانکشنی که داری راست کلیککن و از قسمت اخر Advance این گزینه رو تیک بزن
در مورد اون پچ هم چیزی نمیدونم ولی من الان SP2 دارم و بدون مشکل 360 رو به کامپیوتر وصل میکنم

يه كم مشكل حل شد ولي حل نشد
اون صفحه advance براي من هيچ جاي تيك نداره
WMI چيه؟

آقای Lick king یا هر کس دیگری که وارده لطفا این موارد را برای من توضیح دهید
درسته سوالات زیاده و لی لطفا...
1- دی وی دی اچ پی و مالزی توضیح بدید که مثلا میگه دستگاهم اچ پی نمی خوره یعنی چه-
2- در مورد کابل Component HD و Composite A/V هم توضیح بدید.
3- این می گفتن یک سری ایکس باکس جدید هزمان با پلی 3 عرضه میشه (که مشکل گرمایی حل شده و پردازنده قوی تر است) آیا عرضه شده و اگر شده قیمتش چنده و مشخصه آن چیست؟
4- الان اگر من یک ایکس باکس بخرم آیا فریمور آپدیت شده که دیسکهای کپی رو بخونه اگه نشده کی باید بکنه؟
5- آیا اکیس باکس به تلوزیون معمولی 24 اینچ سونی وصل میشه؟
6- اگه بازی های ایکس باکس 360 روی DVD9 هست پس HDDVD چیه؟
متشکرم
7- آی پی پیدا کردن چیه که اینا میگن؟

يه كم مشكل حل شد ولي حل نشد
اون صفحه advance براي من هيچ جاي تيك نداره
WMI چيه؟

مشکل اینجاس که یا شما local connection نساختی یا اگه ساختی 360 رو با کابل Ethernal به کارت شبکه نزدی در این صورته که تو قسمت Advance گزینه ظاهر میشه و شما میتونی تیک بزنی فقطی دستگاهی به کارت شبکه وصل نباشه تیک بزنی یا نزنی چه فرقی داره؟ در واقع اون گزینه واسه اینه که این اجازه رو میده تا دستگاهای دیگه هم از کانکشن شما برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنن

آقای Lick king یا هر کس دیگری که وارده لطفا این موارد را برای من توضیح دهید
درسته سوالات زیاده و لی لطفا...
1- دی وی دی اچ پی و مالزی توضیح بدید که مثلا میگه دستگاهم اچ پی نمی خوره یعنی چه-
2- در مورد کابل Component HD و Composite A/V هم توضیح بدید.
3- این می گفتن یک سری ایکس باکس جدید هزمان با پلی 3 عرضه میشه (که مشکل گرمایی حل شده و پردازنده قوی تر است) آیا عرضه شده و اگر شده قیمتش چنده و مشخصه آن چیست؟
4- الان اگر من یک ایکس باکس بخرم آیا فریمور آپدیت شده که دیسکهای کپی رو بخونه اگه نشده کی باید بکنه؟
5- آیا اکیس باکس به تلوزیون معمولی 24 اینچ سونی وصل میشه؟
6- اگه بازی های ایکس باکس 360 روی DVD9 هست پس HDDVD چیه؟
متشکرم
7- آی پی پیدا کردن چیه که اینا میگن؟

با اجازه دوست عزیز Lich king من یه سری رو جواب بدم
1- این که دی وی دی به یه دستگاه نمیخوره بستگی به نوع درایو دستگاهت داره که الان مدل های Samsung/Toshiba Hitachi/LG Philips هستش

2- کابل ها هم کامل مشخصه اگه تلویزیون HD داری باید دکمشو روی HD بزاری اگه نداری باید بزاری رو AV

3-مشکل گرمایی کنسول ها خیلی وقته حل شده نه به طور کامل ولی فوق العاده بهتر شده و الان دیگه خیلی کم پیدا میشه کسی مشکل گرمایی داشت باشه اون Xbox های جدید هم قرار بود اواسط زمستون بیاد ولی فعلا که خبری نیست

4-اگه شما الان بخری تقریبا اکثر جاها با آخرین اپدیت بهت میدن اگر هم نبود میتونی بدی چند جا چون تبلیغ میشه نام نمیبرم برات اپدیت کنن حتی خودت هم با وصل شدن به لایو میتونی اپدیت کنی ولی خب یه کم ریسک داره

5-بله

6-بازی ها قرار شد روی این DVD ها بیاد و از HD DVD به عنوان پخش کننده ای برای فیلم استفاده بشه که از اول 2007 هم HD DVD Player های 360 وارد بازار شد ولی بازیها فعلا روی DVD9 هستش

7-نگو که داستانی دراز داره تاپیک همه چیز درباره ایکس باکس لایو رو بخونی متوجه میشی

من همین الان زنگ زدم به یگانه این مرده خیلی نامرده میگه به 100 نفر فروختم هیچ کی حرفی نزده میگه این کلی با real فرق داره آخرشم باهاش یه دعوای حسابی کردم بهش گفتم این حرف آخرت دیگه گفت آره نامرد از من برای یه کابل آشغال 75000 تومن گرفته تا من باشم دیگه از این .... خرید نکنم حیف که اینجا جای این حرفا نیست تا عمر دارم تو این سایت تبلیغات منفیشو می کنم اونایی که مثل من گول خوردن بیان بهش زنگ بزنن تا نگه همه از کابل راضین به جز من

خوب میشه بگی با چه کابلی میشه وصلش کرد.یه کم توضیح بده.
نکنه با همون کابلی که تو جعبشه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
مشکل اینجاس که یا شما local connection نساختی یا اگه ساختی 360 رو با کابل Ethernal به کارت شبکه نزدی در این صورته که تو قسمت Advance گزینه ظاهر میشه و شما میتونی تیک بزنی فقطی دستگاهی به کارت شبکه وصل نباشه تیک بزنی یا نزنی چه فرقی داره؟ در واقع اون گزینه واسه اینه که این اجازه رو میده تا دستگاهای دیگه هم از کانکشن شما برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنن

نه عزيز
مطمعن كه وصله
اخه اگه وصل نبود كه نميگفت دستگاه وصله .فقط گيرش سره IP address هست
بابا ديگه چيز نيستيم كه نفهميم وصله يا نه !!!!

اول ممنونم بعد من كه فقط بازی های 360 رو میخوام پس همون LG/Hitachi رو می گیرم.
فقط می خوام بدونم جناب شما كه این درایو داری از لحاظ صدا ایجاد كردن اذیت نمی كنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or