راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اینها که الان تو بازاره کپی خوره و اگر نیست برای کپی خور شدن باید پول داد؟
برای اجرای بازی ها باید هر چند وقت یکبار فرم ویر را به روز کرد؟(اخه شهرستان زندگی میکنیم).
تو قم (شهر ما) 360 نمیارند چه شکلی میتونم بخرم؟
1- در حال حاضر اکثر 360 های موجود در بازار کپی خور شده هست به صورت آماده. البته کنسول آکبند هم اگه بخوای پیدا می شه ولی برای شهرستانی ها به علت مشکلات رفت و آمد توصیه می شه که از کنسول های آماده کپی خور شده بخرن.
2- اجرای بازی ها اصلا احتیاج به عوض کردن فریمور نداره و شما یه فریمور جدید که رو دستگاه بریزی می تونی همه بازی ها رو اجرا کنی. این آپدیت های جدید فریمور که هر چند وقت یکبار میاد برای اجرای بازی ها نیست فقط هر دفعه یکسری امکانات اضافی رو به کنسول اضافه می کنه که در صورت دلخواد می شه فریمور رو عوض و آپدیت کرد.
3- برای خرید هم یا می تونی یروز بیای تهران و بری از مغازه هایی که آدرسش در بالا و پایین این سایت هم هست و یا مغازه های دیگه بخری. و یا اینکه به یکی از این مغازه ها سفارش بدی تا برات بفرستن. (البته برای سفارس مغازه یگانه اصلا توصیه نمی شه چون چند وقته زیاد کلاه گذاشته انگار سر بچه ها:))

خیلی ممنون و متشکرم.
ادرس دقیق نسخه ای رو که بهتره بگیرم بگو لطفا.
اگه سفارش بدی با پست می فرستن؟ اینجوری اسیب نمی بینه؟
چه چیزایی ضروری باهاش بگیرم؟(تبدیل برق و ....)
ایا اگر نسخه ی Core رو بگیرم چیز مهم رو از دست می دم؟
نسخه ی CORE هیچی هارد نداره؟ اگر نسخه ی CORE بگیری حتما باید مموری هم بگیری؟
قضیه کابل و درایو سامسونگ چیه؟

آخرین ویرایش:
با سلام از من میگم اگه میخوای ایکس باکس بخری با تمام وسایلش بخر چون بعدن ادم پشیمون میشه که چرا این رو نخریدم تا بیای سفارش بدی دوباره اون چیزی که میخوای برات بفرستند اعصابت خورد میشه پس با تمام وسایلش بخر که خیالت راحت بشه

خیلی ممنون و متشکرم.
ادرس دقیق نسخه ای رو که بهتره بگیرم بگو لطفا.
اگه سفارش بدی با پست می فرستن؟ اینجوری اسیب نمی بینه؟
چه چیزایی ضروری باهاش بگیرم؟(تبدیل برق و ....)
ایا اگر نسخه ی Core رو بگیرم چیز مهم رو از دست می دم؟
نسخه ی CORE هیچی هارد نداره؟ اگر نسخه ی CORE بگیری حتما باید مموری هم بگیری؟
قضیه کابل و درایو سامسونگ چیه؟
شما این تاپیک رو مطالعه کن به خیلی از سوالات پاسخ داده شده:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2786

با سلام از من میگم اگه میخوای ایکس باکس بخری با تمام وسایلش بخر چون بعدن ادم پشیمون میشه که چرا این رو نخریدم تا بیای سفارش بدی دوباره اون چیزی که میخوای برات بفرستند اعصابت خورد میشه پس با تمام وسایلش بخر که خیالت راحت بشه

از راهنماییت ممنونم ام اما مثل اینکه شما روی گنج قارون نشستی و نفست از جای گرم بلند میشه. مرد حسابی من با این وسعم پول خود کنسولو هنر کردم.;)

Uc بهتره یا J ؟
نسخه ی کور کدوم ارزونتره؟
الان بازیهای UC و J به یه اندازه ریختن تو ایران و فرقی نمی کنه باید ببینی کدومشون بیشتر دم دستته و راحت تر پیدا می کنی! کلا من با UC موافق ترم این J ها هم باید حتما Only For Japan باشه که بعضی مغازه دارها نمی فهمن و بچه ها ازشون خریده بودن دیده بودن Asia هست!

1-در مورد rejion خودت رو اذيت نكن فقط سعي كن از يه جاي مطمئن بگيري و در ضمن pal هم نباشه يك كلام خيلي بچه ها مثل خودم ntscj/asia با درايو lg دارن(كه از نظر بعضيا بدترين تركيب ممكنه) و هيچ مشكلي ندارن شايد ucمحاسني داشته باشه اما اصلا به تفاوت قيمتش نميارزه اگر هم برات بازيهاي xbox معمولي مهم نيست در مورد درايو هم خودت رو اذيت نكن
2-در مورد core يا premium در خريدن premmiumشك نكن چون اگه بخاي با كور بازي كني بايد پول مموري هم بدي كه ميشه همون پرميوم اين يه تجربه جمعي و عموميه
3-تمام توجه خودت رو به خريد از يه جاي مطمئن(بخصوص اگه ضمانت بكنه) معطوف بكنه

همونطور كه ميدونيد نسخه هاي ntsc با ولتاژ 110 ولت كار ميكنن و بايد براشون آدابتور بگيريم. بعضي وقتها هم از آدابتورهاي pal استفاده ميكنيم. من هم مثل بعضي بچه ها وقتي دستگاه رو گرفتم با خودش يه آدابتور داشت كه مال مايكروسافت بود و فكر ميكردم آدابتور پال باشه كه باهاش برام فرستادن(چون روي جعبه هم در موردش چيزي ننوشته بود). اما امروز كه بعد از مدتها داشتم دوباره كاتالوگهاش رو نگاه ميكردم تو يكي از كاتالوگها كه براي نصب بود ديدم عكس اين آدابتور رو هم گذاشته.:confused:
بنظر ميرسه بعضي مدلهاي j/asia باخودشون آدابتور دارن

همونطور كه ميدونيد نسخه هاي ntsc با ولتاژ 110 ولت كار ميكنن و بايد براشون آدابتور بگيريم. بعضي وقتها هم از آدابتورهاي pal استفاده ميكنيم. من هم مثل بعضي بچه ها وقتي دستگاه رو گرفتم با خودش يه آدابتور داشت كه مال مايكروسافت بود و فكر ميكردم آدابتور پال باشه كه باهاش برام فرستادن(چون روي جعبه هم در موردش چيزي ننوشته بود). اما امروز كه بعد از مدتها داشتم دوباره كاتالوگهاش رو نگاه ميكردم تو يكي از كاتالوگها كه براي نصب بود ديدم عكس اين آدابتور رو هم گذاشته.:confused:
بنظر ميرسه بعضي مدلهاي j/asia باخودشون آدابتور دارن

همه مدل های j/Asia با آداپتور 220 تا 240 عرضه میشه البته تو ایران که اینجوریه. چون دوستم داشت میخرید از همین آسیایی ها خرید دیدم که اینجوری بود و فروشنده هم گفت که همشون اینجورین . از این نظر خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or