راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

تم های 360 رو از کجا باید پیدا کرد؟
بازیهای آرکید رو از کجا باید دانلود کنم؟
برا دانلود باید اکانت گلد داشته باشم؟

همه اینارو میتونی ار لایو دانلود کنی اکثرشون هم پولیه ولی مجانی هم تک و توک پیدا میشه و برای دانلود هم لازم نیست گلد داشته باشی

سلام
360نسخه ی Core چنده؟
ببخشید من اعصاب ندارم اعصاب خوردی های Pspرو که نداره؟(مثل Firmware , ایا بازی بخوره ایا نخوره).اخه من Ps2 داشتم میدونید که به راحتی بازی رو می خری میزاری داخل دستگاه بازی میکنی.
وایا داشتن هارد ضروریه؟
در ضمن میشه تو ایران به Xboxlive وصل شد؟
تورو به خدا یکی یک توضیح کامل بده.
قضیه این 2-360 که در کلیک نوشته بود چیه؟ از لحاظ اجرای بازی که فرق نمی کنند؟

دوست عزیز سلام

مطمئنین که داخلش دراگون نیست؟ از کجا می فهمین که realه؟

آقا منم تو شهرستانم از یگانه کابل خریدم 65000 هزار تومن. گفت کابل اصل مایکروسافت برات میفرستم .اما اصل نبود .اخه من براش پول نفرستادم:biggrin1: .مفت افتاد

ببین بیخیال شو بازش کن حالشو ببر به خیلیا از این کابل انداخته .باز کن این چندروز تعطیلی رو حال کن .بعد زور بزن اگه قبول کرد پسش بده .بگو بعد باز کردن دیدم که اصل نیست .بگو خودت باید دقت میکردی:-"

360نسخه ی Core چنده؟

360 تومن

ببخشید من اعصاب ندارم اعصاب خوردی های Pspرو که نداره؟(مثل Firmware , ایا بازی بخوره ایا نخوره)

چرا FirmWare داره و Region هم داره ولی بازیهای J و UC توی ایران پره بعضی بازیها هم freeه!

خه من Ps2 داشتم میدونید که به راحتی بازی رو می خری میزاری داخل دستگاه بازی میکنی.

PS2 مودچیپ داشت و 360 هنوز مدچیپ فری واسش نیومده!

وایا داشتن هارد ضروریه؟

نه با مموری هم میشه سیو کرد!

در ضمن میشه تو ایران به Xboxlive وصل شد؟

بله

قضیه این 2-360 که در کلیک نوشته بود چیه؟ از لحاظ اجرای بازی که فرق نمی کنند؟

نه فرق نمی کنه فقط امکاناتش بیشتره کلیک رو هم بنداز دور!

من فکر میکنم این کابل هم همون کابل مایکروسافته که بصورت برند 2 و تحت نظر مایکروسافت و با کسب لیسانس از طرف مایکروسافت تهیه و پک شده
لطفا در پستهاتون هم دقت بفرمایید که در نوشته هاتون به شخصیت و شعور کسی توهین نشه.:mad:
موفق باشید .ممنونم از دقت و حسن نیت دوستان:love:
اتفاقا اشتباه میکنید دوست عزیز این دقیقا همون کابل REAL هست که نمیدونم به چه روشی کردنش تو پک مایکروسافت و حتی دیپلم هم نداره چه برسه به لیسانس :biggrin1:!!!

اینها که الان تو بازاره کپی خوره و اگر نیست برای کپی خور شدن باید پول داد؟
برای اجرای بازی ها باید هر چند وقت یکبار فرم ویر را به روز کرد؟(اخه شهرستان زندگی میکنیم).
تو قم (شهر ما) 360 نمیارند چه شکلی میتونم بخرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or