راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام.امروز رفتم مغازه يكي از اينايي كه 360 ميفروشن يه 360روي ميزش بود درموردش كه ازش سوال كردم گفت برق مستقيم مي خوره گفتم پس پال گفت نه اينارو نميدونم دستكاري كردن چكاركردن ديگه ترانس نمي خواد؟!واقعا جدي گفته؟

آره جدی گفت پال نيست ولی خوب برقش 220 هستش و نياز به ترانس هم نداره

اگر خروجی صدای کنسول را بخواهی به ورودی کارت صدای کامپیوترت وصل کنی که بخواهی صدا از بلندگو های کامپیوترت پخش شود , باید کامپیوتر روشن باشد.
ولی اگر بخواهی کامپیوترت موقع بازی کردن خاموش باشد باید خروجی صدای کنسول را به بلندگوی مجزا از کامپیوتر متصل کنی.
یعنی نمیشه فیش صدای کابل VGA رو مستقیما به Speaker های PC وصل کرد تا دیگه نیازی به روشن کردن کامپیوتر نباشه ؟؟

یعنی نمیشه فیش صدای کابل VGA رو مستقیما به Speaker های PC وصل کرد تا دیگه نیازی به روشن کردن کامپیوتر نباشه ؟؟
میشه عزیز جان
اصلا pc لازم نیست یه مانیتور میخواد و یه اسپیکر(که من خوشبختانه جفتشو دارم:cool: )
بالاخره یه lcd واید تهیه کردم:cheesygri .البته با کمک طاهر عزیز(خیلی هم مزاحمش شدم:blushing: )
کابل vga هم فردا میرسه.و از شر بازی تو tv خلاص میشم.

خیلی ممنون دوست عزیز :love: . راسی میگم کابل VGA شما همونه که ماله خود مایکروسافته یا مارکش Real ه ؟؟ چند گرفتین ؟؟ از کجا؟؟
گفتم که هنوز دستم نرسیده.65 تومن فرستادم برای یگانه (علیرغم میل باطنی)قرار شده تا فردا یه دونه اصلشو برام بفرسته;) خدا به خیر بگذرونه:cool:

بالاخره یه lcd واید تهیه کردم:cheesygri .البته با کمک طاهر عزیز(خیلی هم مزاحمش شدم:blushing: )
کابل vga هم فردا میرسه.و از شر بازی تو tv خلاص میشم.[/QUOTE]

میشه قیمتشرو بگین(LCD) تا اگه وسعم برسه یکی بخرم:biggrin1:

کابل vga هم فردا میرسه.و از شر بازی تو tv خلاص میشم.

میشه قیمتشرو بگین(LCD) تا اگه وسعم برسه یکی بخرم:biggrin1:[/QUOTE]
SAMSUNG SyncMaster 940BW
19 Inch
4m/s
contrast:500:1
brightness:300
max res:1440x900
قیمت:شرکت یونیکام با گارانتی خودش 305تومن و با گارانتی سامسرویس320 تومن
خیلی هم خوشگله:love:

اونی که شما خریدی احتمالا مارکش Real ه. از لحاظ کیفیت تصویر خیلی با کابل VGA اورجینال مایکروسافت تفاوت داره ;) (اینجور که یکی از بچه ها میگفت)
مارکش دراگونه احتمالا
مارک real فکر میکنم 40 تومن باشه
منم نمیدونم بچه ها میگن خوب نیست:confused: منم ریسک نکردم واصلی رو سفارش دادم

ها؟

مارکش دراگونه احتمالا
مارک real فکر میکنم 40 تومن باشه
منم نمیدونم بچه ها میگن خوب نیست:confused: منم ریسک نکردم واصلی رو سفارش دادم

مارك مال من real هست ازس هم رازي هستم
به LCD زدو خدايي خيلي خوبه
فرقي نميكنه
حالا خود دانيد

من هم کابل Real داشتم و هم کابل اصلی , و باید بگم که هیچ فرقی بین این کابل ندیدم.
برای همین هم کابل اصلی رو فروختم.

دوست عزیز خدا وکیلی اینو راس میگی :confused: :confused: . شما هر دو کابل رو دقیقا امتحان کردی ؟؟
مطمعنی از لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی با هم نداشتن ؟؟ مطمعنی ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or