میشه مشخصات این مدل رو بگین و اینکه بین xbox و ps3 کدوم رو انتخاب کنم ؟الایت هست با 340 تومن قیمت
البته مدلهای اسلیم که حتی کینکت هم همراه دارن وجود داره..
این مدل مشکی رنگهمیشه مشخصات این مدل رو بگین و اینکه بین xbox و ps3 کدوم رو انتخاب کنم ؟
والا من زیاد از ایکس باکس سر در نمیارم . به نظرتون ایکس باکس این مدلی که میگین بخرم یا ps3 ؟این مدل مشکی رنگه
هد ست داره
هارد 120 گیگ روش داره
یک ماه لایو مجانی داره
مادربردشم ( از تاریخ 2009 به بعد) جاسپر هستش
والا من زیاد از ایکس باکس سر در نمیارم . به نظرتون ایکس باکس این مدلی که میگین بخرم یا ps3 ؟
360 بخر و راحت بازی کن.(بازی ها دونه ای 2-3 تومن)والا من زیاد از ایکس باکس سر در نمیارم . به نظرتون ایکس باکس این مدلی که میگین بخرم یا ps3 ؟
یعنی 360 بخرم دیگه ؟ آقا ما فردا میریم میخریم360 بخر و راحت بازی کن.(بازی ها دونه ای 2-3 تومن)
اگه پول بازی اورجینال خریدن داری برو PS3 بخر

360 رو میشه به تلویزیون 42 LED و LCD وصل کرد ؟ مشکلی نداره ؟ ترکیب رنگهاش بهم نمیخوره ؟ps3 هنوز بازیاش گرونه(منظورم رو هارد ریختنه). ولی بازیهای انحصاری بسیار زیبایی داره که خیلی ارزش داره. ولی در اینصورت لایوم باید بیخیال شی. XBOX هم بازیهای اختصاصی فوق العاده ای داره ولی به PS3 نمیرسه. اگه زیاد بازی میکنی XBOX ولی اگه معمولی بازی میکنی PS3. البته طبق چیزهایی که دیدم تصویر XBOX و گرافیک بازیها یه مقدار خیلی کم 360 بهتره و میتونی به هر مانیتوری وصلش کنی.
یعنی 360 بخرم دیگه ؟ آقا ما فردا میریم میخریم
360 رو میشه به تلویزیون 42 LED و LCD وصل کرد ؟ مشکلی نداره ؟ ترکیب رنگهاش بهم نمیخوره ؟![]()
به نظرتون ایکس باکس الایت بگیرم یا یه مدل دیگه ؟ آخه هنوز 2 به شک هستم
اینی که میگی چه قیمته ؟ مشخصاتش چیه ؟اشتباه منو نکن. 2 ماه صبر کن باندل کینکتو بگیر. همه چیت جور باشه.
اینی که میگی چه قیمته ؟ مشخصاتش چیه ؟