راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها یه سوال: میخوام یه باندل بخرم ولی روش نوشته Region 1 یا همون NTSC.
من میخوام باندل رو بخرم ولی تو ایران که همه پاله. کنسول الانیم چون NTSC J ه باش مشکل دارم. واسه همین میخوام تعویض کنم. فروشنده میگفت بازی های پال رو اجرا میکنه؟؟؟ مگه میشه؟ تنها دلیلی که میخوام کنسولمو عوض کنم همینه. یعنی واقعا رو کنسول جدیدا قفل منطقه ای رو برداشتن؟
فکر نکنم برداشته باشن! چون اگه اینطور بود حداقل یه کوچولو سر و صدا میکرد و دو جا میگفتن که برداشته شده. شما هم برای رو کردنِ دستِ فروشنده بگو باز کن، اگه بازی های PAL اجرا کرد ازت میخرم! :دی

فکر نکنم برداشته باشن! چون اگه اینطور بود حداقل یه کوچولو سر و صدا میکرد و دو جا میگفتن که برداشته شده. شما هم برای رو کردنِ دستِ فروشنده بگو باز کن، اگه بازی های PAL اجرا کرد ازت میخرم! :دی

آخه مشکلم همینه. بازیشو خودش گذاشت گفت درسته. رو جعبه بازی هم نوشته بود PAL. از اونجایی هم که اسلیم هنوز درست آپدیت نشده منم عشق لایوم فقط بازی ارجینال باید روش بذاری که خودشم 2 تا بازی الکی داشت. از خودمم که نمیتونم ببرم چون بازی اصلی ندارم. از اونجایی هم که تنها دلیلم برای عوض کردن کنسول همینه و کنسول قدیمیمم برمیداره و کینکت روشه دلم نمیاد جای دیگه برم.

راستی میدونستین باندل جدیدا لایو 1 ساله مجانی میدن؟ خیلی باحال میشه. تازه اگه مثل قبل باشه 3 تا اکونت بسازین میشه 3 سال. چون رو دستگاه قبلیم 3 بار اکونت ساختم دفعه چهارم دیگه مجانی نبود.

والا من زیاد از ایکس باکس سر در نمیارم . به نظرتون ایکس باکس این مدلی که میگین بخرم یا ps3 ؟

ps3 هنوز بازیاش گرونه(منظورم رو هارد ریختنه). ولی بازیهای انحصاری بسیار زیبایی داره که خیلی ارزش داره. ولی در اینصورت لایوم باید بیخیال شی. XBOX هم بازیهای اختصاصی فوق العاده ای داره ولی به PS3 نمیرسه. اگه زیاد بازی میکنی XBOX ولی اگه معمولی بازی میکنی PS3. البته طبق چیزهایی که دیدم تصویر XBOX و گرافیک بازیها یه مقدار خیلی کم 360 بهتره و میتونی به هر مانیتوری وصلش کنی.

والا من زیاد از ایکس باکس سر در نمیارم . به نظرتون ایکس باکس این مدلی که میگین بخرم یا ps3 ؟
360 بخر و راحت بازی کن.(بازی ها دونه ای 2-3 تومن)

اگه پول بازی اورجینال خریدن داری برو PS3 بخر

360 بخر و راحت بازی کن.(بازی ها دونه ای 2-3 تومن)

اگه پول بازی اورجینال خریدن داری برو PS3 بخر
یعنی 360 بخرم دیگه ؟ آقا ما فردا میریم میخریم :x
ps3 هنوز بازیاش گرونه(منظورم رو هارد ریختنه). ولی بازیهای انحصاری بسیار زیبایی داره که خیلی ارزش داره. ولی در اینصورت لایوم باید بیخیال شی. XBOX هم بازیهای اختصاصی فوق العاده ای داره ولی به PS3 نمیرسه. اگه زیاد بازی میکنی XBOX ولی اگه معمولی بازی میکنی PS3. البته طبق چیزهایی که دیدم تصویر XBOX و گرافیک بازیها یه مقدار خیلی کم 360 بهتره و میتونی به هر مانیتوری وصلش کنی.
360 رو میشه به تلویزیون 42 LED و LCD وصل کرد ؟ مشکلی نداره ؟ ترکیب رنگهاش بهم نمیخوره ؟:)

یعنی 360 بخرم دیگه ؟ آقا ما فردا میریم میخریم :x

360 رو میشه به تلویزیون 42 LED و LCD وصل کرد ؟ مشکلی نداره ؟ ترکیب رنگهاش بهم نمیخوره ؟:)

نه. رنگاش یه خورده از PS3 هم بهتر میشه. بعضی از بازیها هم اگه رو PS3 کیفیتش 720 باشه رو 360 کیفیتش 1080 ه. مثل Red Dead Redemption

سلام
دوستان اگه رو فلش شونزده گیگ بازی 360 نصب کنیم با مشکل بر نمیخوریم
نمیترکه یهو فلش؟
البته اونی میخوام وصل کنم هارد اکسترنال یک ترا هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or