میشه بگبن این روی هوا بودن را از کجا تشخیص دادین؟چون مثل اينکه واقعا قيمتش بالاس کلا و هک شدنشم که روي هواس که بشه يا نشه !!! اينيم که تو بازاره که درايوش عوض شده و به لايو وصل نميشه و درايوشم معلوم نيست تعميري يا دربو داغون و به درد نمي خوره....
هیچ گونه تفاوتی در سرعت اجرای بازیها وجود نداره1-ميخواستم بپرسم سرعت اجراي بازي ها روي ارکيد که روش هارد 20 گذاشتم از اسليم که 4 گيگ باشه بيشتره ديگه؟ درسته ؟
100 بار به این سوال جواب داده شده2- کلا خريد برده جاسپر رو پيشنهاد ميکنيد ديگه تا اين اسليم جديد که اومده با توجه به قيمت ؟ من نميخوام روزي 100 ساعتم بازي کنم فقط گه گداري ميزنم
فقط مهم اینه که خراب نشه
دو سال دیگه مسلما ارزونتر میشه3- اين کينکت که اومده به نظرم فعلا خريدش اشتباه چون هم بازياش نيومده به اون صورت هم گرافيک بالا بازياش نداره و قيمتشم که بالاس الان XBOX 250 GIG همراه کينکت آوردن 650 تومن که فضايي قيمتش بنظرتون آدم بذاره 1 سال ديگه بخره بهتره که هم بازياش بياد هم آپديتهاي جديدش که بهترش ميکنه؟
قبلنا یه کینکتی بود5 - يه وسيلهاي مثل MOVE واسه XBOX هم ممکنه بياد؟ مثلا تفنگ و اين جور چيزا يا نه؟
نمیدونم هنوزم هست یا نه ؟
تاپیک PS3 دو سه تا کوچه اونرتره8-چه مدل ps3 ارزون تو بازار هست البته اسليم باشه که بهتر؟ کلا حجم هاردش به چه دردي مي خوره؟ و بازياش حتما بايد رو هارد اصليش ريخت يا هم ميتونم روي هارد اکسترنال بريزم و بهش وصل کنم....
من خودم پست را پاک کردم، چون بحث کردن با آدمایی مثل شما کلا هیچ فایده ای نداره و بهتره به حال خودتون رها بشینآقا NAVID اولا که من که نوشتم کسی حوصله نداره جواب نده این از کی تاحالا میشه معنیش توقع داشتن !!!!
شما میفرمایید تمام سوالاتی که من پرسیدم تکراری بود !!!؟ پس لطف کن تمام سوالات منو با تاپیکهای که جواب داده شده اینجا ذکر کن خوش حال میشم !!!! شما گفتین همه سوالاتم تکراریه پس ثابتش کنید ...بعدم دوست عزیز اینجا ۲ صفحه نیستا ۱۴۱۹ صفحه هستش !!!
بندم نگفتم شما با کسی مشکل داری منظورم کلی بود
اون جمله اخرتم که معنیشو نفهمیدم شما درست جمله منو نخوندی فارسیام نوشتم که !!! من نوشتم که اگه بازیو رو هارد بریزی تا اینکه از رو DVD اجرا کنی سریعتر LOAD میشه این جمله مشکلش کجاست !!!
بعدم جناب terova عزیز که لطف کردن جواب سوالاتم رو دادن مگر بیشتر از ۲ ۳ دقیقه وقتشونو گرفت این موضوع ؟ بهتر نیست جای اینکه هی بخوایم به دیگران ایراد بگیریم توی یک جمله کوتاه پاسخشون رو بدیم که هم اون بنده خدا کارش را بیوفته هم بحث ادامه پیدا نکنه
دوستان پستی که ایشون توش کلی ایراد به من گرفته بود ویرایش شده و این پست در جواب پست پاک شدهی ایشون بود
با تشکر
آخرین ویرایش: