راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چون مثل اينکه واقعا قيمتش بالاس کلا و هک شدنشم که روي هواس که بشه يا نشه !!! اينيم که تو بازاره که درايوش عوض شده و به لايو وصل نمي‌شه و درايوشم معلوم نيست تعميري يا دربو داغون و به درد نمي خوره....
میشه بگبن این روی هوا بودن را از کجا تشخیص دادین؟

1-مي‌خواستم بپرسم سرعت اجراي بازي‌ ها روي ارکيد که روش هارد 20 گذاشتم از اسليم که 4 گيگ باشه بيشتره ديگه؟ درسته ؟
هیچ گونه تفاوتی در سرعت اجرای بازیها وجود نداره
2- کلا خريد برده جاسپر رو پيشنهاد مي‌کنيد ديگه تا اين اسليم جديد که اومده با توجه به قيمت ؟ من نمي‌خوام روزي 100 ساعتم بازي‌ کنم فقط گه گداري ميزنم
فقط مهم اینه که خراب نشه
100 بار به این سوال جواب داده شده
3- اين کينکت که اومده به نظرم فعلا خريدش اشتباه چون هم بازياش نيومده به اون صورت هم گرافيک بالا بازياش نداره و قيمتشم که بالاس الان XBOX 250 GIG همراه کينکت آوردن 650 تومن که فضايي قيمتش بنظرتون آدم بذاره 1 سال ديگه بخره بهتره که هم بازياش بياد هم آپديت‌هاي جديدش که بهترش مي‌کنه؟
دو سال دیگه مسلما ارزونتر میشه
5 - يه وسيله‌ا‌ي مثل MOVE واسه XBOX هم ممکنه بياد؟ مثلا تفنگ و اين جور چيزا يا نه؟
قبلنا یه کینکتی بود
نمیدونم هنوزم هست یا نه ؟

8-چه مدل ps3 ارزون تو بازار هست البته اسليم باشه که بهتر؟ کلا حجم هاردش به چه دردي مي خوره؟ و بازياش حتما بايد رو هارد اصليش ريخت يا هم مي‌تونم روي هارد اکسترنال بريزم و بهش وصل کنم....
تاپیک PS3 دو سه تا کوچه اونرتره

آقا NAVID اولا که من که نوشتم کسی‌ حوصله نداره جواب نده این از کی تاحالا می‌شه معنیش توقع داشتن !!!!
شما میفرمایید تمام سوالاتی که من پرسیدم تکراری بود !!!؟ پس لطف کن تمام سوالات منو با تاپیک‌های که جواب داده شده اینجا ذکر کن خوش حال میشم !!!! شما گفتین همه سوالاتم تکراریه پس ثابتش کنید ...بعدم دوست عزیز اینجا ۲ صفحه نیستا ۱۴۱۹ صفحه هستش !!!
بندم نگفتم شما با کسی‌ مشکل داری منظورم کلی‌ بود
اون جمله اخرتم که معنیشو نفهمیدم شما درست جمله منو نخوندی فارسی‌ام نوشتم که !!! من نوشتم که اگه بازیو رو هارد بریزی تا اینکه از رو DVD اجرا کنی‌ سریعتر LOAD می‌شه این جمله مشکلش کجاست !!!
بعدم جناب terova عزیز که لطف کردن جواب سوالاتم رو دادن مگر بیشتر از ۲ ۳ دقیقه وقتشونو گرفت این موضوع ؟ بهتر نیست جای اینکه هی بخوایم به دیگران ایراد بگیریم توی یک جمله کوتاه پاسخشون رو بدیم که هم اون بنده خدا کارش را بیوفته هم بحث ادامه پیدا نکنه
دوستان پستی که ایشون توش کلی‌ ایراد به من گرفته بود ویرایش شده و این پست در جواب پست پاک شده‌ی ایشون بود
با تشکر
من خودم پست را پاک کردم، چون بحث کردن با آدمایی مثل شما کلا هیچ فایده ای نداره و بهتره به حال خودتون رها بشین

آخرین ویرایش:
میشه بگبن این روی هوا بودن را از کجا تشخیص دادین؟

هیچ گونه تفاوتی در سرعت اجرای بازیها وجود نداره

100 بار به این سوال جواب داده شده

دو سال دیگه مسلما ارزونتر میشه
قبلنا یه کینکتی بود

نمیدونم هنوزم هست یا نه ؟

تاپیک PS3 دو سه تا کوچه اونرتره
1-رو هوا واسه اینکه تا نیاد بیرون هکش هیچی‌ معلوم نیست !!!!!
۲-تفاوتم که کاملا داره وقتی‌ بازی‌ از رو هارد اجرا شه یا از رو DVD شما جالبه اینو نمیدونین !!!و ۶ گیگ که از هارد میگیره دستگاه دقیقا رو سرعت دستگاه تاثیر مستقیم داره
۳- کینکت خیلی‌ فرق با MOVE داره کلا نمی‌شه مقایسه کرد ... من منظورم یه چیزی مثل move بود...اگه چیزی میدونین یه آدرسی عکسی چیزی میدین ببینمش؟
۴- شما جواب همین سوالات xbox هم بدین کافیه...فعلا که بی‌ جواب موندم...

اگه دوستان واقعا جواب دادن سخته برای بعضی‌ دوستان خوب جواب ندن تا اساتید دیگه پاسخ بدن پایهٔ اینجا روی رفاقت و مرامی‌ هست که اساتید دارن و کسی‌ وظیفه نداره و طلبیم از کسی‌ نداره ... واسه همین همیشه لحن صحبت باید دوستانه باشه نه تهاجمی...ممنون

سلام به همه دوستان عزيز يه چند تا سوال دارم( خیلی‌ سوال دارم !!!)

من xbox ام تک چراغ شد چند وقت پيش فالکون بود عمرشو داد به شما منم فرختمش ... حالا يه سوال من مي‌خوام يدونه دستگاه XBOX جديد بگيرم من حساب کتاب کردم ديدم هيچ جور اين XBOX SLIM نميارزه چون مثل اينکه واقعا قيمتش بالاس کلا و هک شدنشم که روي هواس که بشه يا نشه !!! اينيم که تو بازاره که درايوش عوض شده و به لايو وصل نمي‌شه و درايوشم معلوم نيست تعميري يا دربو داغون و به درد نمي خوره....

1-مي‌خواستم بپرسم سرعت اجراي بازي‌ ها روي ارکيد که روش هارد 20 گذاشتم از اسليم که 4 گيگ باشه بيشتره ديگه؟ درسته ؟

2- کلا خريد برده جاسپر رو پيشنهاد مي‌کنيد ديگه تا اين اسليم جديد که اومده با توجه به قيمت ؟ من نمي‌خوام روزي 100 ساعتم بازي‌ کنم فقط گه گداري ميزنم
فقط مهم اینه که خراب نشه

3- اين کينکت که اومده به نظرم فعلا خريدش اشتباه چون هم بازياش نيومده به اون صورت هم گرافيک بالا بازياش نداره و قيمتشم که بالاس الان XBOX 250 GIG همراه کينکت آوردن 650 تومن که فضايي قيمتش بنظرتون آدم بذاره 1 سال ديگه بخره بهتره که هم بازياش بياد هم آپديت‌هاي جديدش که بهترش مي‌کنه؟

4- يکي‌ از مديرايي که تو مايکروسافت کار مي‌کنه گفته تا 5 سال ديگه همين XBOX 360 خواهد بود و مدل بالاتر نمياد چون دليلي‌ نمي‌بينن واسه توليد محصول جديد و فقط امکانات جانبي و وسايل جانبي توليد مي‌کنن اين بنظرتون حقيقت داره يا يه چيزي پرونده؟

5 - يه وسيله‌ا‌ي مثل MOVE واسه XBOX هم ممکنه بياد؟ مثلا تفنگ و اين جور چيزا يا نه؟

6-مي‌خواستم بدونم بنظرتون الان که ديگه جاسپر توليد نمي‌شه بازم هکر‌ها ميان واسش مدلهاي LT ديگه اي‌ رو هم بدن اگه مايکروسافت پچ جديد تو بازيا بذاره يا فقط واسه اسليم ميدن؟

7-آقا اگه بي‌ طرف باشيم بنظرتون جاي اينکه يه دونه XBOX SLIM 250 gig بخرم برم يدونه xbox arcade بخرم با توجه به اينکه يه هارد 20 گيگ و هدستشم دارم و يه دونه ps3 هم بخرم باهم ديگه به صرفه تر نيست ؟

8-چه مدل ps3 ارزون تو بازار هست البته اسليم باشه که بهتر؟ کلا حجم هاردش به چه دردي مي خوره؟ و بازياش حتما بايد رو هارد اصليش ريخت يا هم مي‌تونم روي هارد اکسترنال بريزم و بهش وصل کنم....

9- PS3 چه بازياي ارزشمندي انحصاري داره که XBOX نداره ؟

10- الان با اومدن MOVE دیگه PS3 مثل WII شده يا نه هنوز؟

11- بنظرتون PS3 همراه MOVE متفاوت تره بازياش يا WII ؟

12- با از بين رفتن يارانه‌ها بنظرتون قيمت کنسول‌ها چقدر اضافه مي‌شه ؟ يه حدودي بگين که خيلي‌ خوبه؟

13- الان واسه خريد وقت خوبيه؟

از دوستانی که به این جانب کمک مینماید بسیار تشکرات ویژه دارم و هرکی‌ به همه سوالام جواب بده مطمئن باشه آخر این هفته یه خبر خوب بهش میدان :dهر سوالی هم که بی‌ جواب بمونه ۱۰۰۰ دفعه میپرسم تا جواب بدین ( این یک شوخیه تهدید آمیز است ) b-)
دیگه ببینم چه گلی‌ به سر خودتون میزنن چون اینا سوالات کلی‌ از کاربر هاس که کامل جواب بدین ۱ در دنیا ۱۰۰ در اخرت می‌بینین...
فقط نگین که بعضی‌ سوالات رو برو تو بخش PS3 بپرس من گناه دارم همینجا جواب بدین دیگه اساتید گرام
بازم ممنون
عزیزم طومار داری مینویسی یا بیانیه صادر میکنی..؟ یکمی هم به فکر اون بدبختی که میخواد جواب شما رو بده باشه

1- هیچ فرقی نمیکنه مگر اینکه به خوای بازی ها رو روی هارد اجرا کنی که باز هم روی هر کدام فرقی نداره

2- برد جاسپر امتحان خودش رو پس داده و خراب شدنی نیست شما روزی 8 ساعت هم بازی کنی مشکلی نداره

3- کینکت فوقش تا سال دیگه 30 تومن ارزون تر بشه بعد باید دید از کجا میخری الان بعضی جا ها هست کینکت خالی رو 250 تومن میدن.

4- 5 سال که بلوف هست ولی حداقل تا 3 سال دیگه این XBOX 360 جواب میده

5- نه امکانش ضعیفه..

6- هک کردن به برد ربطی نداره و درایو رو هک میکنن حدود 40 میلیون مدل قدیمی دست مردم هست بعد الان اینها برای درایو های سامسونگ و هیتاچی که سال 2005 اومدن هم فریموری میدن چه برسه به لایتونی که تا چند ماه پیش تولید میشد

7- 100 درصد..

8 مدل اسلیم از 80 گیگ داره قیمت ها هم خوب هست اگر PS3 کپی خور باشه باید بازیها رو بریز تو هارد

9- GOD OF WAR - UNCHARTED - KILZONE - HR - GT5 و خیلی های دیگه.

10- آره تقریبا ولی بازی های WII رو نداره

11- آره با کیفیت HD هست

12- قاعدتا باید گرون بشه

13 الان خوبه

داداش دمت گرم اون دستی‌ که آنقدر زحمت میکشه و جواب کامل میده به بچها باید طلا گرفت ...
فقط سوال آخر پس فعلا WII رو بزاریم کنار ps3 و XBOX باهم بگیرم دیگه موافقید؟
ولی‌ فکر کنم یه ۱۰۰ تومانی دوستان وقتی‌ یارانه‌ها ورداشته بشه رو قیمتا بره که واقعا دیگه نامردیه اینو میگم چون متاسفانه بازار ایران بی‌ ثبات...البته راجب به این موضوع جالبه بچها اصلا صحبتی‌ نکردن و حتی میگن ممکنه ارزون ترم بشه

داداش دمت گرم اون دستی‌ که آنقدر زحمت میکشه و جواب کامل میده به بچها باید طلا گرفت ...
فقط سوال آخر پس فعلا WII رو بزاریم کنار ps3 و XBOX باهم بگیرم دیگه موافقید؟
ولی‌ فکر کنم یه ۱۰۰ تومانی دوستان وقتی‌ یارانه‌ها ورداشته بشه رو قیمتا بره که واقعا دیگه نامردیه اینو میگم چون متاسفانه بازار ایران بی‌ ثبات...البته راجب به این موضوع جالبه بچها اصلا صحبتی‌ نکردن و حتی میگن ممکنه ارزون ترم بشه

WII ..!؟ همون XBOX و PS3 رو بخر..

یارانه ها هم هیچ چیز رو مشخص نمیکنه ولی قطعا ارزونتر نمیشه پس همین الان بگیر..

آقا NAVID اولا که من که نوشتم کسی‌ حوصله نداره جواب نده این از کی تاحالا می‌شه معنیش توقع داشتن !!!!
شما میفرمایید تمام سوالاتی که من پرسیدم تکراری بود !!!؟ پس لطف کن تمام سوالات منو با تاپیک‌های که جواب داده شده اینجا ذکر کن خوش حال میشم !!!! شما گفتین همه سوالاتم تکراریه پس ثابتش کنید ...بعدم دوست عزیز اینجا ۲ صفحه نیستا ۱۴۱۹ صفحه هستش !!!
بندم نگفتم شما با کسی‌ مشکل داری منظورم کلی‌ بود
اون جمله اخرتم که معنیشو نفهمیدم شما درست جمله منو نخوندی فارسی‌ام نوشتم که !!! من نوشتم که اگه بازیو رو هارد بریزی تا اینکه از رو DVD اجرا کنی‌ سریعتر LOAD می‌شه این جمله مشکلش کجاست !!!
بعدم جناب terova عزیز که لطف کردن جواب سوالاتم رو دادن مگر بیشتر از ۲ ۳ دقیقه وقتشونو گرفت این موضوع ؟ بهتر نیست جای اینکه هی بخوایم به دیگران ایراد بگیریم توی یک جمله کوتاه پاسخشون رو بدیم که هم اون بنده خدا کارش را بیوفته هم بحث ادامه پیدا نکنه
دوستان پستی که ایشون توش کلی‌ ایراد به من گرفته بود ویرایش شده و این پست در جواب پست پاک شده‌ی ایشون بود
با تشکر

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز یه سوال دیگم داشتم هنوز راهی‌ پیدا نشده بتونیم دست غیر اصل و اصل رو تشخیص بدیم ؟
و اینکه تاریکه ساخت هم که دیگه مهم نیست چند باشه فقط جاسپر بودن مهمه ؟
دوستان می‌دونم سوالات تکراریه اما واسه اطمینان می‌خواستم بدونم چون می‌خوام امروز فردا بخرم... در حد بله و خیر هم پاسخ بدین کارم راه میوفته...ممنون

می خوام تا دو سه روز دیگه ایکس باکس الایت بخرم . می گن ایکس باکس آرکید و الایت دیگر تولید نمی شود آیا حقیقت دارد ؟
اگر دیگر تولید نشود تا چند وقت دیگر ایکس باکس الایت نو در بازار ایران پیدا می شود؟

می خوام تا دو سه روز دیگه ایکس باکس الایت بخرم . می گن ایکس باکس آرکید و الایت دیگر تولید نمی شود آیا حقیقت دارد ؟
اگر دیگر تولید نشود تا چند وقت دیگر ایکس باکس الایت نو در بازار ایران پیدا می شود؟
راست میگن
از وقتی اسلیم اومد، مدل های قبلی ریگه تولیئ نمیشن
والا جواب سوال دومت سخته، ولی خو فکر کنم تا شب عید هنوز کنسول تو بازار بمونه ( البته شاید)

کسی می دونه قیمت هارد 120 گیگ ایکس باکس چنده؟

کسی مغازه ای سراغ داره که ایکس باکس الایت رو 315 تومن بده ؟

آیا بازی های ایکس باکس اسلیم با الایت فرق می کند ؟

Last edited by a moderator:
دوستان پس من دارم خریداری میکنم فقط یه چیزی میگید که اسلیم هک شده خوب هک اون از طریق عوض کردن درایوش هست درست اشکالی به وجود نمیاد برای کنسول اگر فرق نمیکنه بخرم

بهتر نیست بزاریم از طریق دیگه ای هک بشه بعد بخریم چون کف کردم به شخصه چون شما میگید که ارزون نمیشه درست هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or