راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

به يگانه و شادي زنگ زدم ولي يكمكي قيمتهاشون نجومي بود :eek: :eek:
بچه ها شما جايي ديگه پيشنهاد نميكنين ؟
كسي از استريو كنج يا رنگارنگ يا پايتخت گرفته ؟ ساپورتشون خوبه ؟
در ضمن اينPacific ديگه چه مدل ايه؟'
باز خوبه نمردیم یه مشهدی اینجا دیدیم

یک سوالی من برام پیش اومده . این Xbox360 های ژاپنی منوهاشون باید ژاپنی باشه . درسته ؟ راهی هست که انگلیسی بشه ؟

دوست عزیز اینجوری نیست اینقدر به این سوال جواب دادم دیگه شرطی شدم دستم همینجوری میره رو دکمه های کیبورد (شوخی کردم) :biggrin1:
منوها انگلیسیه ولی میتونی زبان ژاپنی هم انتخاب کنی و برای سوال بعدیت که احتمالا پیش میاد بگم بازیهاش هم زبانش انگلیسیه شاید بازی زبان ژاپنی داشته باشه ولی من ندیدم

نه مال من این جوری نیست:( یعنی بدرد نمیخوره بندازم آشقالی ؟؟؟؟؟

مشکل من اگه تهویه نباشه مشکل از کجاهست ؟؟؟ آخه تازه کنسول رو روشن کرده بورم

ای بابا من این 2 صفحه رو دارم میخونم شما هرچی پست زدی همش داری از کنسولت بد میگی که اشغاله فلانه و این حرفا مگه شما تو اجرا بازیها مشکل داشتی؟؟ اون مشکلی هم که میگی مشکل حرارتیه و با خرید یه فن تقریبا اکثر مشکلاتت حل میشه من که گفتم کنسولت اگر برای Asia باشه شاید نتونی چند تا بازی رو انجام بدی که احتمالا هم از این بازیهای ژاپنیه که سبک نقش آفرینی رو با ورزشی و اکشن قاطی میکنن یه بازی میدن بیرون شما سعی کن یه فن تهیه کنی و تا اونجایی که ممکنه هم از دیسک های مالزی استفاده نکنی اینقدر هم ناشکری نکن خیلی ها فعلا ارزوشونه که کنسولی که تو داری رو داشته باشن حتی اگه بدترین مدلش باشه که نیست من نمیدونم چرا بعضی از دوستان هم به جای اینکه دوستمون رو راهنمایی کنن بدتر نمک رو زخم میپاشن

سلام من تا یکی دو هفته دیگه(بعد امتحانات) می خوام یه 360 Premium بگیرم کسی الان قیمتش دستش هست؟
الان Pre قیمتش بین 450 تا 500 در نوسانه ماه پیش ارزون بود الان بخاطر کریسمس گرون کردن تو ایران(برعکس خارج)...البته Uc رو میگم ولی اگر J بخوای راحت 430 پیدا میکنی اگر هم پال بخوای(که امیدوارم نخوای) حدود 400 هست...دو هفته ی دیگه حتما ارزون تر میشه!

شوخی!

بچه ها این پیغام جاش اینجا نیست ، یعنی جاش هیچ جا نیست ، اگه مدیران هم پاکش کردن اشکالی نداره! ولی بذارین یه شوخی با پیتر مور (رئیس بخش سرگرمی های مایکروسافت ) کنیم!
اگه کسی بازی Yu-Gi-Oh رو بلد باشه که یکی بازی کارتیه ، میدونه که بعضی از کارتها از ترکیب کارت های دیگه درست می شن که بهشون می گن Fusion ( با تلفظ فیوژن ) ما می خوایم به این نتیجه برسیم که این آقا هم یک همچین وضعیتی داره ،البته به علاوه یک نفر دیگه ، ببینین :
پیتر جکسون ( کارگردان معروف) + مایکل مور ( کارگردان سیاسی معروف)= پیتر مور + مایکل جکسون (خواننده معروف)

الان Pre قیمتش بین 450 تا 500 در نوسانه ماه پیش ارزون بود الان بخاطر کریسمس گرون کردن تو ایران(برعکس خارج)...البته Uc رو میگم ولی اگر J بخوای راحت 430 پیدا میکنی اگر هم پال بخوای(که امیدوارم نخوای) حدود 400 هست...دو هفته ی دیگه حتما ارزون تر میشه!
قضیه پال چیه چرا نخوام؟

فرق premium با اونیکی چیه ؟
قیمتاشون چی؟
فرق primum و core :

2yxqdlj.jpg

قیمتهاش هم یه 100 تومنی فکر کنم فرقشون هست !
دقیقش رو نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or