راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

من fw رو از 1.3 به 5 اپگرید کردم
حالا خواستم بپرسم واسه اچدیت ها ی بالاتر مثلا 5.2 این فایل enable800.iso رو میتونم رو dvd های یه لایه بزنم دیگه؟
کارم ضروریه لطفا سریع جواب بدین

:)
خیلی عالیه واقعاً !
E64 مربوط به درایو و فرمور و کلاً اینجور چیزاست (طبق منابع اینترنتی)
حالا اینکه با ضربه درست بشه، واقعاً دیگه خیلی خداست !
بهرحال خوشحالم که دستگاه به همین سادگی درست شد و امیدوارم که دیگه به این سادگی خراب نشه ;)
موفق باشید

میشه مدلش رو دقیقاً بنویسید !؟
مدل دقیقشو نمیدونم اما viera دو مدل داره یکی hd یکی هم بدون hd برای ما بدون hd است میخواستم بدونم کیفیتش چجوریه؟
ممنون

سلام دوستان. من عضو جدید هستم.
من همین دیروز اکس باکس 360 گرفتم. NTSC/UC گرفتم از یگانه - 520 تومن.
1. نکته ای که هست اینه که من کابل vga گرفتم و دستگاه رو به مانیتورم وصل کردم. مانیتورم LGL1730 - یه LCD 17 اینچ. حالا تو انتخاب رزولوشن مشکل دارم. اگه 1280*1024 انتخاب کنم تصویر خیلی کوچیک میشه - مثل فیلم دیویدی. اگرم 1280*768 وردارم تصویر کش میاد. بنظر شما چیکار کنم؟ من یه laptop widescreen دارم ولی ورودی vga نداره. کارت کپچر هم دارم. نظر شما چیه؟
2. من کلی بازی میخواستم. ولی هم یگانه هم nextgen چندتا بیشتر نداشتن. کجا برم؟ (اگه جایی باشه که امروز عید باز باشه خیلی خوب میشه! آخه من طاقت ندارم!) بیشتر این بازیهارو میخوام: Rumble Roses XX, Dead or Alive 4, Dead or Alive Ultimate, DOA Xtreme Beach Volleyball, Oblivion, Nighty-nine Nights
3. این maxgame کجاست؟
پیشاپیش ممنونم.

چرا اینقدر گرون خریدی؟با کابل vga شد 520 ؟ مگه قیمت 360 ، 440 تا 450 نبود؟ راستی تو این چند ساعت که گرفتی راضی هستی؟

1. نکته ای که هست اینه که من کابل vga گرفتم و دستگاه رو به مانیتورم وصل کردم. مانیتورم LGL1730 - یه LCD 17 اینچ. حالا تو انتخاب رزولوشن مشکل دارم. اگه 1280*1024 انتخاب کنم تصویر خیلی کوچیک میشه - مثل فیلم دیویدی. اگرم 1280*768 وردارم تصویر کش میاد. بنظر شما چیکار کنم؟ من یه laptop widescreen دارم ولی ورودی vga نداره. کارت کپچر هم دارم. نظر شما چیه؟
2. من کلی بازی میخواستم. ولی هم یگانه هم nextgen چندتا بیشتر نداشتن. کجا برم؟ (اگه جایی باشه که امروز عید باز باشه خیلی خوب میشه! آخه من طاقت ندارم!) بیشتر این بازیهارو میخوام: Rumble Roses XX, Dead or Alive 4, Dead or Alive Ultimate, DOA Xtreme Beach Volleyball, Oblivion, Nighty-nine Nights
3. این maxgame کجاست؟
پیشاپیش ممنونم.
دوست عزيز بازي هايي كه گفتي چند تاش براي 360 نيست {DOA Ultimate , Volleyball , } شما اصلا به بازي هاي Fighting علاقه نداريد:biggrin1:

دوست عزيز بازي هايي كه گفتي چند تاش براي 360 نيست {DOA Ultimate , Volleyball , } شما اصلا به بازي هاي Fighting علاقه نداريد:biggrin1:

اون که من گفتم اینه: Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 (والیبال ساحلی dead or alive) که بعید میدونم گیر بیاد!
من از دستگاه راضیم. امروز Lost Planet بازی کردم. قشنگه. فقط این دودلی که آیا widescreen کنم و تصویر کش بیاد بهتره یا اینکه normal باشه و با اون سیاهیا بسازم. تورو خدا کمکم کنید! کدومش بهتره؟ من Lost Planet رو wide بازی کردم بد نبود. ولی صورتها یکم کش میاد! ای داد!

3. این maxgame کجاست؟
پیشاپیش ممنونم.

2 صفحه ی اولش رو بخونی کاملا متوجه میشی:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2010

با vga شد 520 ؟؟
اینم شماره ******

از طرف سایت مغازه ای یا کسی فیلتر شده؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or