راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چنتا سوال دارم

اول اینکه می شه همه بازی ها رو با موس و کیبورد بازی کرد مثلا G.R.A.W

می شه 360 رو به مانیتور pc وصل کرد؟

1- با یه وسیله ای به اسم XFPS می شه اینکارو کرد.

2- بله اگر پشت مانیتورت پورت AV داشته باشه(مثل من) که خیلی راحت ولی اگه نداشته باشه باید بگردین کابل VGA بخرین تا بتونین به مانیتور وصلش کنید.

پكهاي كور به جز هارد و دسته مشكل ديگه اي ندارن
مي شه بعدا يه هارد گرفت براش
قيمت هارد چنده
قيمت خود پك كور چنده
مموري كه تو پك هست از نظر فضا براي سيو بازيها مشكلي كه نداره
ممنون مي شم جواب بديد

1- هدست و اشتراک Gold Live هم ندارن که مشکل نیست!

2- بله

3- حدود 100 تومن ولی یکی از دوستان یدونه داره ارزون میفروشه تاپیکش هم توی بازارجه هست!

4- الان فکر کنم 350

5- نه مشکلی نداره!

آقا بازم داشت؟. فردا, پس فردا شاید یکی رو بفرستم برام بگیره ازش:(( خوشا به حالت که تهرانی آنی رفتی و یکی خریدی .من بدشانسم تموم نکنه کپی خورشم داشت ؟چند میداد؟
شایدم مجبور بشم خودم با هواپیما بیام بخرم و برگردم (جهنم از 40 تومن پول بلیط:cool: )
دیکه صبرم تموم شده :evil: :evil: :evil:

آقا شما زنگ بزن و اخلاق نه چندان گرمش رو به دل نگير ;) باش صحبت كن و بگو شرايطت رو ، فكر نكنم با اين قضيه اي كه پيش اومده
فعلا كنسول رو با اين قيمت بده ، منم چون هفته پيش باش قيمت رو طي كرده بودم و گفته بودم دارم پول جمع مي كنم بهم 430،000 چوق داد! به نظر من بهترين كار اينه كه صبر كني بازار درست بشه بعدش كنسول بگيري ;) زيادم طول نميكشه ، اون موقع اگه خواستي من كنسول رو برات مي گيرم ميبرم درب منزل پدرخانمتون، ديگه چيكار كنيم خوشمرامي تو خونمونه :cheesygri :blushing: بعد ميگن فردين مرده ، تختي رو كشتن !:love:

مموري كه تو پك هست از نظر فضا براي سيو بازيها مشكلي كه نداره

مطمئني تو پك core مموري هست ؟ تا اونجايي كه من ميدونم نيستا ، قيمتشم 60،000 چوق اينا بايد باشه ! به نظر من core خريدن اشتباه ;) :love:

آخرین ویرایش:
خب شما کور میخری 350 + 60 هم میخوای بدی واسه مموری خب برو Pre بخر هیچ فرقی نمی کنه!

حالا كور مگه كار منو راه نمي اندازه

یه کاری میتونی بکنی: برو توی انجمن بازارچه یه تاپیک هست در مورد فروش لوازم 360 یکی هست (I AM XBOX) یه هارد داره ارزون میفروشه به قیمت مموری اینطوری به نفعت میشه بنظر من.

آقا شما زنگ بزن و اخلاق نه چندان گرمش رو به دل نگير ;) باش صحبت كن و بگو شرايطت رو ، فكر نكنم با اين قضيه اي كه پيش اومده
فعلا كنسول رو با اين قيمت بده ، منم چون هفته پيش باش قيمت رو طي كرده بودم و گفته بودم دارم پول جمع مي كنم بهم 430،000 چوق داد! به نظر من بهترين كار اينه كه صبر كني بازار درست بشه بعدش كنسول بگيري ;) زيادم طول نميكشه ، اون موقع اگه خواستي من كنسول رو برات مي گيرم ميبرم درب منزل پدرخانمتون، ديگه چيكار كنيم خوشمرامي تو خونمونه :cheesygri :blushing: بعد ميگن فردين مرده ، تختي رو كشتن !:love:

مطمئني تو پك core مموري هست ؟ تا اونجايي كه من ميدونم نيستا ، قيمتشم 60،000 چوق اينا بايد باشه ! به نظر من core خريدن اشتباه ;) :love:
آقا , ترو خدا خودتون قیمت رو بالا نبرید و جو قیمت رو بالا نبرید , مطمئنم که همین الان ,یکی از این عالیجنابان فروشنده:cool: نشسته و داره پستهامون رو میخونه . وقتی ببینه زمینه برای بالا بردن قیمت فراهمه, باتوجه به اینکه میدونه خیلی از بچه های سایت میان سراغش و ازش خرید میکنند , قیمت رو شیرینش میکنه:) بازار رو خود ما تقاضا کننده ها متشنجش میکنیم. از کجا میدونید ,شاید یکی از این IDها در بازی سنتر مال یگانه باشه:eek: اصلا شاید من خود جناب توکلی باشم;) یا شما باشی یا دیگری:cool:
اصلا کریسمس به ما ربطی نداره .به اندازه ی کافی کنسول تو بازار ایران هستش که تا یه ماه بعد از کریسمس هم جوابگوی تقاضا هستش.
به هر حال من قراره فردا , باجناقم رو بفرستم هر طور شده یدونه برام بگیره و با اتوبوس بفرسته.:love:
دوستان هم اگه میشه چند تا شماره تلفن و یا آدرس از چند جای دیگه برام تو pm بزارید که در صورت عدم معامله با یگانه بتونم از اونها تهیه کنم . فقط حتما باید کپی خور شده با شه چون اینجا , تو کرمانشاه , کسی نیست کپی خور کنه .
ممنون:love:
به امید تعجیل در ظهور 360 در دستان بنده:biggrin1:

آقا یه نفر شماره یگانه رو بی زحمت بده
اگه نمی دونید می گم که یگانه رو گندش کردش فقط یه فروشگاه کوچیک و معمولیه و قیمتشم مثل جاهای دیگست ولو بیشترم هست
تبلیغات زیادش بخاطر جاش هست چون توی پاساژه حافظ هست که همشون لوازم خانگی هستن اگه 1 ماه تبلیغ نکنه ورشکست می شه به نظره من
اینم شمارش : 66703648 / 66703846
GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
آقا , ترو خدا خودتون قیمت رو بالا نبرید و جو قیمت رو بالا نبرید , مطمئنم که همین الان ,یکی از این عالیجنابان فروشنده:cool: نشسته و داره پستهامون رو میخونه . وقتی ببینه زمینه برای بالا بردن قیمت فراهمه, باتوجه به اینکه میدونه خیلی از بچه های سایت میان سراغش و ازش خرید میکنند , قیمت رو شیرینش میکنه:) بازار رو خود ما تقاضا کننده ها متشنجش میکنیم. از کجا میدونید ,شاید یکی از این IDها در بازی سنتر مال یگانه باشه:eek: اصلا شاید من خود جناب توکلی باشم;) یا شما باشی یا دیگری:cool:
اصلا کریسمس به ما ربطی نداره .به اندازه ی کافی کنسول تو بازار ایران هستش که تا یه ماه بعد از کریسمس هم جوابگوی تقاضا هستش.
به هر حال من قراره فردا , باجناقم رو بفرستم هر طور شده یدونه برام بگیره و با اتوبوس بفرسته.:love:
دوستان هم اگه میشه چند تا شماره تلفن و یا آدرس از چند جای دیگه برام تو pm بزارید که در صورت عدم معامله با یگانه بتونم از اونها تهیه کنم . فقط حتما باید کپی خور شده با شه چون اینجا , تو کرمانشاه , کسی نیست کپی خور کنه .
ممنون:love:
به امید تعجیل در ظهور 360 در دستان بنده:biggrin1:
این آی دیه منه پی ام بده راهنمایت کنم از کجا بگیری
PLAYSTATION2_IR

خريد سيستمه كور به طوره كل اشتباهه.چرا؟
مثلا شما 370 كور ميگيرين بعد بايد 60 تومنم پول مموري بدي.
خوب اينكه ميشه پول همون پرميوم با امكانات كمتر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or