خیر به هیچی احتیاج نداره:biggrin1:x360 برای ایستادن مثل ps2 نیاز به پایه داره؟
سلام عزیزسلام همشهری:biggrin1:
خوبی؟؟
ببین سوالی داشتی در مورد 360 من هستم در خدمت!
در ضمن یگانه قابل اطمینانه اگه خواستی پول رو بریز حساب![]()
دیگه نمیتونم به این مغازه دارها اطمینان کنم. یارو میبینی جنس رو خودش نداره پول رو ازت میگیره وکلی علاف میکنه ته برات میفرسه. به استرسش نمیارزه.
:biggrin1: من ps2 ش رو بازی کردم ده سال جوون شدم .360ش فکر کنم 30 سال جوونم کنه:cheesygriممنون. منم در انتظار پاسخ مدیران هستم.از مديرها كمك بخواي از همه بهتر و با اطمينانتر هست . اگه هم خيلي حساسي در اين مورد به من يه پستي بزن .
درضمن راست ميگي 33 سالت هست :confused:![]()
امروز میگه به خاطر کریسمس 360 در تهران نایاب شده .
اما به نظر من از یگانه نخر چون ......

اقا من امروز كنسول گرفتم ! UC samsung خام 430 ، از يگانه ! من نميدونم شما چرا انقدر با يگانه بدين! به نظر من تخصصي ترين فعاليت در زمينه سخت افزار كنسولهاي نسل جديد ( و يا حداقل واسه xbox360) مربوط به فروشگاه يگانه ست. آقا منم قبول دارم اين آقاي توكل 1 خورده تو برخورد اول اخلاقش سرد ميزنه ولي وقتي چند بار باش برخورد داشته باشي اخلاقشم خوب ميشه ، در ضمن از اونجايي كه تو كشور عزيز ما حق با كاسبه !، به نظر من اشتباه كه آدم به خاطر 1 همچين موضوعي خودش رو تو دردسر بندازه و دنبال 1 فروشگاه ديگه بگرده.
من كل تهران رو زير &رو كردم و بهترين قيمت و كيفيت رو اونجا ديدم ، امروز تو اون اوضاع هچل هفت بازار كه هرجا ميرفتي(maxgame & توپخونه- داتكام هم كه تو حالت عادي 500 ميده!) به خاطر كم شدن دستگاه كف قيمت 490-500 بود ، يگانه با من همون قيمت قبل رو حساب كرد. در ضمن ما قرار نيست با اخلاق فروشنده حال كنيم كه، قراره با كنسولمون زندگي&عشق كنيم كه تو كيفيت دستگاه هاي يگانه شكي نيست .
آقا من اصلا قصد تبليغ ندارم و فقط به خاطر خود user هاي بازي سنتر ميگم كه يگانه قيمت & كيفيت خوبي رو ارائه ميده و اونقدر اعتبار داره كه شك نكن پولت رو بالا نميكشه![]()
![]()
قربون بچه هاي گل بازي سنتر
--------------------------------------------------
فقط 1 چيز: تكاوچ هنوز 15000 چوق ميگيره واسه فريمور ؟ داتكام چطور ؟:cheesygri
آق داداش دريته ، امروز همه جا كنسول رو گرون كرده بودن ! شما 1 خورده ديگه دندون رو جيگر بذار تا پك هاي كريسمس بياد ، اون موقع دوباره قيمتا بر ميگرده ، در ضمن مثل اينكه تو اين پك ها ، 50 يورو اعتبار & 1 بازي اورجينال منجاني هم هست![]()
اقا من امروز كنسول گرفتم ! UC samsung خام 430 ، از يگانه ! من نميدونم شما چرا انقدر با يگانه بدين! به نظر من تخصصي ترين فعاليت در زمينه سخت افزار كنسولهاي نسل جديد ( و يا حداقل واسه xbox360) مربوط به فروشگاه يگانه ست. آقا منم قبول دارم اين آقاي توكل 1 خورده تو برخورد اول اخلاقش سرد ميزنه ولي وقتي چند بار باش برخورد داشته باشي اخلاقشم خوب ميشه ، در ضمن از اونجايي كه تو كشور عزيز ما حق با كاسبه !، به نظر من اشتباه كه آدم به خاطر 1 همچين موضوعي خودش رو تو دردسر بندازه و دنبال 1 فروشگاه ديگه بگرده.
من كل تهران رو زير &رو كردم و بهترين قيمت و كيفيت رو اونجا ديدم ، امروز تو اون اوضاع هچل هفت بازار كه هرجا ميرفتي(maxgame & توپخونه- داتكام هم كه تو حالت عادي 500 ميده!) به خاطر كم شدن دستگاه كف قيمت 490-500 بود ، يگانه با من همون قيمت قبل رو حساب كرد. در ضمن ما قرار نيست با اخلاق فروشنده حال كنيم كه، قراره با كنسولمون زندگي&عشق كنيم كه تو كيفيت دستگاه هاي يگانه شكي نيست .
آقا من اصلا قصد تبليغ ندارم و فقط به خاطر خود user هاي بازي سنتر ميگم كه يگانه قيمت & كيفيت خوبي رو ارائه ميده و اونقدر اعتبار داره كه شك نكن پولت رو بالا نميكشه![]()
![]()
قربون بچه هاي گل بازي سنتر
--------------------------------------------------
فقط 1 چيز: تكاوچ هنوز 15000 چوق ميگيره واسه فريمور ؟ داتكام چطور ؟:cheesygri
خوشا به حالت که تهرانی آنی رفتی و یکی خریدی .من بدشانسم تموم نکنه کپی خورشم داشت ؟چند میداد؟
)

ممنون. منم در انتظار پاسخ مدیران هستم.
33 سال تعجب داره ؟:biggrin1: .البته تو مملکت ما خیلی چیزها عجیبه![]()
بابا ما یه عکس از صف منتظران ps3 تو امریکا دیدیم پیرمرد 70 ساله هم تو صف بودند و منتظر ورودش بودند .اینکه 360 و دیگه از ps3 که وا نمونده . در ضمن من عاشق گیم هستم.8 سالم بود که آتاری
خریدم و از اولین کسانی بودم که در اون زمان تو شهرمون کنسول داشتند و بعد از اون تقریبا بیشتر کنسول ها رو داشته ام.تا 50 سالگی هم خیال ندارم گیم رو بزارم کنار:blushing:
كسي چنين جسارتي نكرد به شما .چون من خودم تا 20 سال ديگه بازي ميكنم . ولي خيلي از ادمها اينطور چيزها را نميدونن . بجاي اينكه بشينيم فيلم سينمايي را نگاه كنيم بهتره فيلم را خودمون بازي كنيم . وقتي يه بازي مثل gears of war را بازي ميكنه هم داري فيلم ميبيني و هم خودت داري فيلم را كنترل ميكني و ديگه چيزي بهتر از اين ميشه .
بدیشون اینه که اکثرشون پاله و بازیهاش فعلا محدود و کابلشم سه قلو هستش وکامپوننت نداره.در ضمن قیمتشون اگه 350 تا 370 باشه میارزه نه بیشتر.چند تا سوال
پكهاي كور به جز هارد و دسته مشكل ديگه اي ندارن
مي شه بعدا يه هارد گرفت براش
قيمت هارد چنده
قيمت خود پك كور چنده
مموري كه تو پك هست از نظر فضا براي سيو بازيها مشكلي كه نداره
ممنون مي شم جواب بديد