راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ای بابا این x360 خریدن از شهرستان چقدر دنگ و فنگ داره؟یعنی چه درایو کنسولا سامسونگ باشه مگه درایو دیگه ای هم برای x360 هست؟آقا یه لطفی کن بگو کلا من برای x360 خریدن باید به چه نکاتی توجه کنم که بهترین دستگاه گیرم بیاد؟ممنون
سلام
اره درایو دیگه ای هم هست مثل الجی - هیتاچی ...
که بهترینش سامسونگ هست:) چون مثل اب خوردن هک شده:cheesygri
دیگه فکر نمیکنم موردی در مورد خرید 360 مونده باشه:)

پس:
1.premium باشه(نظر خودم)
2.ntsc/uc باشه
3.درایوش سامسونگ باشه
4.کابل vga اصل 65 تومنی بگیرم
خدا رحم کنه چون اون آدمی که تو گرگان مغازه داره اصلا نمی فهمه اینا یعنی چی؟

پس:
1.premium باشه(نظر خودم)
2.ntsc/uc باشه
3.درایوش سامسونگ باشه
4.کابل vga اصل 65 تومنی بگیرم
خدا رحم کنه چون اون آدمی که تو گرگان مغازه داره اصلا نمی فهمه اینا یعنی چی؟
دقیقا درست گفتی!!:)
فقط به اون طرف بگو اینها رو بیاره تاکید کن فقط همین ها چیزه دیگه ای نگیری:biggrin1:

یه چیزی یادت رفت xbox360 رو آکبند بگیر بعد بده برات کپی خورش کنن;)
این قضیه درایو سامسونگ هم مثل ntsc uc بودن هست اگه سامسونگ نبود هیتاچی هم بد نیست خیلی ها هم توی همین سایت ntsc j دارن و ازش راضی هستن و بازیاش هم زیاده:)
ولی pal نگیر و درایوت هم فیلیپس نباشه هرچند که تولیدش خیلی وقته که متوقف شده:biggrin1:
راستی یه چیزی هم الان یادم اومد تاریخ تولید xbox360ت قبل از فبریه نباید باشه;)

سلام ! آقا كسي تا حالا از دنياي بازي (پاساژ مستوفي) كنسول گرفته ؟ من امروز رفتم باش مذاكره كنم گفت 360 UC خام رو 410 ميده !:eek: خيلي قيمتش خوبه ولي بم گفت دوشنبه بارم ميآد و اون موقع بيا بگير ! اخلاقشم خيلي خوب بود ، اگرم سر كاري بود كه همون 2شنبه UC خام رو از يگانه ميگيرم ;) موفق باشيد :love:

از من میشنوی از یگانه نگیر !;)

یه چیزی یادت رفت xbox360 رو آکبند بگیر بعد بده برات کپی خورش کنن;)
ا:biggrin1:
راستی یه چیزی هم الان یادم اومد تاریخ تولید xbox360ت قبل از فبریه نباید باشه;)

اگه یکدفعه کپی خورش رو بگیرم چه خطری داره؟چون این یکی رو دیگه اصلا نمیتونم
چرا قبل از فوریه 2006 نباشه؟

برا چي از يگانه نگيره ....... به خودم بگو معرفيت كنم ... يه چيز تميز بگير ازش ..... خيلي هم آدم خوبيه ............................................
اين حرفا چيه مي زنيد ... مگه چه كار كرده با شما ....

سلام ! آقا كسي تا حالا از دنياي بازي (پاساژ مستوفي) كنسول گرفته ؟ من امروز رفتم باش مذاكره كنم گفت 360 UC خام رو 410 ميده !:eek: خيلي قيمتش خوبه ولي بم گفت دوشنبه بارم ميآد و اون موقع بيا بگير ! اخلاقشم خيلي خوب بود ، اگرم سر كاري بود كه همون 2شنبه UC خام رو از يگانه ميگيرم ;) موفق باشيد :love:

--------------------------------------------------------------------------------------------------

از من میشنوی از یگانه نگیر !;)

چرا دواشي ؟ :confused: :eek: بهترين قيمت رو يوگي(يگانه) مي داد ، كنسولاشم كه برو بكس ميگن مطمينه ، يه خورده هم باش گرم بگيري ميربون ميشه !:love: مگه خودت از يوگي نگرفتي ؟ عزيزم دليل دندون شيكني داري بدي ؟ ;) :biggrin1:

برا چي از يگانه نگيره ....... به خودم بگو معرفيت كنم ... يه چيز تميز بگير ازش ..... خيلي هم آدم خوبيه ............................................
اين حرفا چيه مي زنيد ... مگه چه كار كرده با شما ....

شما چند گرفتي از يوگي ؟ UC or J ؟sam or hitachi ؟ كپي خور يا خام ؟كنسولتون ماله قبل 2006/2 ؟

به نظر شما اگه کل پولو بریزم به حساب یگانه برام بفرسته ریسکه؟تیپاکس می کنه یا جور دیگه می فرسته؟

از هرجا ميگيري از يگانه نگير

یعنی حیثت خودش رو زیر سوال نمیبره!

كدوم حيثيت ؟!!!
من يه بار رفتم مغازش ، كم مونده بود با هم كتك كاري كنيم !

1-اگه یکدفعه کپی خورش رو بگیرم چه خطری داره؟چون این یکی رو دیگه اصلا نمیتونم

2-چرا قبل از فوریه 2006 نباشه؟

1-ممكنه كنسول دست دو رو جاي نو بهت قالب كنن !:p چون كنسول آك روي درش بر چسب داره ! در ضمن كنسول آك رو در حالت عادي نميتوني بفهمي درايوش سامسونگه يا هيتاچي ، روي برچسب روي جعبه LOT NO & Team داره كه اين 2تا رو بايد تو سايت www.360drives.com بزني تا درايو و تاريخ توليدشو بفهمي !

2- ميگن 1 سري از كنسول هاي قبل از feb مشكل حرارتي دارن !

3-من دوشنبه دارم ميرم كنسول بگيرم ، خواستي پاشو بيا تهران با خيال راحت هر چي كه مي خواي بگيريم ! بعدشم ميديم nextgen جان - عزيز دلم :love: - واسمون مفتكي-مرامي كپي خور كنه

موفق باشي:love:

1-ممكنه كنسول دست دو رو جاي نو بهت قالب كنن !:p چون كنسول آك روي درش بر چسب داره ! در ضمن كنسول آك رو در حالت عادي نميتوني بفهمي درايوش سامسونگه يا هيتاچي ، روي برچسب روي جعبه LOT NO & Team داره كه اين 2تا رو بايد تو سايت www.360drives.com بزني تا درايو و تاريخ توليدشو بفهمي !

2- ميگن 1 سري از كنسول هاي قبل از feb مشكل حرارتي دارن !

3-من دوشنبه دارم ميرم كنسول بگيرم ، خواستي پاشو بيا تهران با خيال راحت هر چي كه مي خواي بگير ! بعدشم ميديم nextgen جان - عزيز دلم :love: - واسمون مفتكي-مرامي كپي خور كنه

موفق باشي:love:

از جوابات ممنون ولی نمیتونم بیام الا فرجه های امتحانمه چندروز دیگه هم باید پاشم برم بیرجند امتحان بدم بیام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or