سلام بچه ها
من نزدیک 400 تومن پول دارم برای تهیه قطعات سخت افزاری یا کنسول بازی . میگم که هدفم
بازی هستش
من با این 400 اگه بخوام برم سراغ اپدیت کردن سیستم باید یه کارت گرافیک + فن سی پیو خوب
+ هارد + موس خوب بخرم
و یا برم یه ایکس باکس 360 بگیرم خودم رو راحت کنم
حالا به نظرتون من کدوم رو انتخاب کنم ؟
خودم بیشتر کشیده میشم سمت ایکس باکس ولی بازم مرددم چون نمی دونم این کنسول
حداقل تا چه سالی ساپورت میشه از سوی بازی سازها اگه حداقل بدونم تا اول سال 2015
ساپورت داره اینو میگیرم ولی بازم می خوام شما نظر بدین
راستی بخوام پک کامل ایکس باکس رو بگیرم که کار من رو راه بندازه چقدر باید هزینه کنم تا
بتونم راحت تا 2015 بدون خرید هیچ وسیله ی اضافه ای بازی ها رو راحت انجام بدم .
با 400 میشه یه الیت 2010 با لوازم جانبی کامل خرید ؟
کلا اصلا یکی از بچه ها بگه کنار خرید الیت 360 چه چیز هایی رو هم باید برای راحتی خودم در
کار با دستگاه بخرم و ضروری هستش ؟ اینم بگم من می خوام هم در تلویزیون معمولی بازی کنم
هم با مونیتور کامپیوترم گه گاه وصلش کنم برای بازی .پس اگه کابل هم باید بخرم بگید .
در اخر اینکه 400 تومن کافیه یا نه ؟ و مهمتر تا 2015 خیالم از اومدن بازی های جدید راحت باشه
یا نه ؟
من نزدیک 400 تومن پول دارم برای تهیه قطعات سخت افزاری یا کنسول بازی . میگم که هدفم
بازی هستش
من با این 400 اگه بخوام برم سراغ اپدیت کردن سیستم باید یه کارت گرافیک + فن سی پیو خوب
+ هارد + موس خوب بخرم
و یا برم یه ایکس باکس 360 بگیرم خودم رو راحت کنم
حالا به نظرتون من کدوم رو انتخاب کنم ؟
خودم بیشتر کشیده میشم سمت ایکس باکس ولی بازم مرددم چون نمی دونم این کنسول
حداقل تا چه سالی ساپورت میشه از سوی بازی سازها اگه حداقل بدونم تا اول سال 2015
ساپورت داره اینو میگیرم ولی بازم می خوام شما نظر بدین
راستی بخوام پک کامل ایکس باکس رو بگیرم که کار من رو راه بندازه چقدر باید هزینه کنم تا
بتونم راحت تا 2015 بدون خرید هیچ وسیله ی اضافه ای بازی ها رو راحت انجام بدم .
با 400 میشه یه الیت 2010 با لوازم جانبی کامل خرید ؟
کلا اصلا یکی از بچه ها بگه کنار خرید الیت 360 چه چیز هایی رو هم باید برای راحتی خودم در
کار با دستگاه بخرم و ضروری هستش ؟ اینم بگم من می خوام هم در تلویزیون معمولی بازی کنم
هم با مونیتور کامپیوترم گه گاه وصلش کنم برای بازی .پس اگه کابل هم باید بخرم بگید .
در اخر اینکه 400 تومن کافیه یا نه ؟ و مهمتر تا 2015 خیالم از اومدن بازی های جدید راحت باشه
یا نه ؟