راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان سلام من چند چیز را خدمت همه عرض کنم اون هم اینکه یک قیمت بازی 360 با کاور 7 تومان هست دوم اینکه فردا من بازی lost planet را میارم با تشکر از همه

jديگه؟ اقل تكاوچ جريان اين اسيسنت كرايد كه پشت ويترين بود چيه؟

دوستان سلام من چند چیز را خدمت همه عرض کنم اون هم اینکه یک قیمت بازی 360 با کاور 7 تومان هست دوم اینکه فردا من بازی lost planet را میارم با تشکر از همه

ميشه بگين اين Loas Planet شما به دستگاه من يعني پال ميخوره !!؟!؟:confused:

خب حالا شد...

ميشه بگين اين Loas Planet شما به دستگاه من يعني پال ميخوره !!؟!؟:confused:

مطمئن باش میخوره!

اقا دارم اتیش میگیرم. بگو چرا؟ بخاتر اینکه الان 5-6 روز 360 گرفتم ولی تا الان 3ساعت هم باهاش بازی نکردم باز بگو چرا؟ بخاطر اینکه کابل vga رو نتونستم گیر بیارم یعنی تو این شهر خراب شده تهران این کابل تا امروز گیرم نیومده و هر جا میرم میگن بارمون فعلا از دبی نرسیده. حالا حتما میگید خاکبرسر تو خونتون یه تلوزیون نیست خوب 2تا داریم 1 sony که کیفیت خیلی خوبی هم داره که متاستفانه توی اتاق حال هستش وخوب توی اون که خانواده اجازا بازی نمیدن و 1 pars که تو اتاق خودمه و فکر میکنم ماله دهه 20 میلادی باشه وکیفیتش هم... حالا شما بگید من با این وضعیت چه کنم ترو به خدا هر کس این کابل رو داره و نمیخواد یه صوابی کنه و به من بفروشه از شما هم ممنون که این درد دل منو خوندید:((

اقا دارم اتیش میگیرم. بگو چرا؟ بخاتر اینکه الان 5-6 روز 360 گرفتم ولی تا الان 3ساعت هم باهاش بازی نکردم باز بگو چرا؟ بخاطر اینکه کابل vga رو نتونستم گیر بیارم یعنی تو این شهر خراب شده تهران این کابل تا امروز گیرم نیومده و هر جا میرم میگن بارمون فعلا از دبی نرسیده. حالا حتما میگید خاکبرسر تو خونتون یه تلوزیون نیست خوب 2تا داریم 1 sony که کیفیت خیلی خوبی هم داره که متاستفانه توی اتاق حال هستش وخوب توی اون که خانواده اجازا بازی نمیدن و 1 pars که تو اتاق خودمه و فکر میکنم ماله دهه 20 میلادی باشه وکیفیتش هم... حالا شما بگید من با این وضعیت چه کنم ترو به خدا هر کس این کابل رو داره و نمیخواد یه صوابی کنه و به من بفروشه از شما هم ممنون که این درد دل منو خوندید:((
یگانه نداره؟فکر کنم داشته باشه ها...

شاید اینجا جاش نباشه اما اگه کسی از مغازه ها مثل دات کام یا آقای تکاوچ یا ... خواستن lost planet رو دانلود کنن ورژن پال رو دانلود کنن چون به همه ی ورژن ها می خوره.

آقا شما برو توپخونه-پاساژ لباف-زيرزمين - فروشگاه فتحي
يا
پل حافظ-پاساژ حافظ- فروشگاه يگانه

جفتشونم دارن من امروز ديدم ! 24-25 هزار چوق

اگرم پيدا نكردي بيا pm من مال خودم رو بت ميدم چون من به خاطر مشكل كنسولم ، اونو پس دادم و فعلا بي كنسولم ، دز ضمن واسه خريد UC تو هفته آتي پول لازمم ;) :love:

-------------------------------------------------------------------------------
آقا اين مشكل حرارتي كنسول هاي توليد قبل از 2/2006 جديه ؟ يا يه چيز كوچيكه بچه ها جديش كردن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or