راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پس يعني مال همه صدا ميده پس مال من خراب نيست؟:love: :love: :love:

ببین چه جوری صدا میده ؟وقتی disk توش نیست اصلا نباید صدا بده.
وقتی داره بالا میاد یه صدایی میده دیکه صدا نمیده و زمانی هم که disk توش هست یه تقو توقی میکنه ! ولی کم
ولی وقتی disk توش نیست اصلا اصلا نباید صدا بده مال من که اینجوریه
--------------------------------------------
این دانلودهایی که انجام میشه تو 360 continue support هست یا نه؟
مثلا میشه 10 مگ الان دانلود کرد و بقیه رو فردا
این mortal kombat حجمش چقدر زیاده 42 مگابایت
یادمه من واسه pc دان کردم 4-5 مگ بود

آخرین ویرایش:
اسممونو چجوری میشه تغییر داد؟! (همون اسم gamertag) من رفتم تغییر بدم گفت 800 تا ms point میخواد!!!!!!!!!!

اسم رو به هیچ وجه نمی شه تغییر داد مگر اینکه 800 mspoint بدین که حدودا معادل 9 دلار می شه. در ضمن برای ما ایرانی ها تنها راه دستیابی به mspoint خرید کارت های اونه (البته تو ایران فکر نمی کنم باشه) و راه های دیگه برای ایرانی ها کار نمی کنه.

سلام دوستان من الان ميخوام برم xbox بخوارم فقط اصلاً اطلاعات ندارم چه نوع
پريمومشو بگيرم
دوستان لطف کنن نوع کاملشو اينجا بنويسن و بگن کدوم نوع پريموم از همه بهتره
و چرا؟ در ضمن فروشگاهی که منصفانه بده دستگارو هم بگيد..ممنون

دوستان ميدونم اينجا جاش نبود اما چيكار كنم !! كسي پي اس 2 دسته با 1 دسته و 1 مموري سراغ داره ! قيمتش هم 90 تومن باشه و بگين چند ماه يا سال هست كه باهاش كار شده !!

سلام دوستان من الان ميخوام برم xbox بخوارم فقط اصلاً اطلاعات ندارم چه نوع
پريمومشو بگيرم
دوستان لطف کنن نوع کاملشو اينجا بنويسن و بگن کدوم نوع پريموم از همه بهتره
و چرا؟ در ضمن فروشگاهی که منصفانه بده دستگارو هم بگيد..ممنون
سلام عزیز. میگم مطمعنی همین حالا میخوای بری X360 بخری ؟؟ (همین حالا :eek: :eek: ؟؟ یه نگا به ساعتت بنداز !!!)
حالا گذشته از شوخی NTSC/UC بگیر . چون بازیهاش تو ایران هم بیشتره هم زودتر میاد (البته طبق گفته دوستان) یه نگاه به این لیست بنداز : http://www.nextgen.ir/products.htm میفهمی چرا میگم UC بگیر.

آخرین ویرایش:
سلام عزیز. میگم مطمعنی همین حالا میخوای بری X360 بخری ؟؟ (همین حالا :eek: :eek: ؟؟ یه نگا به ساعتت بنداز !!!)
حالا گذشته از شوخی NTSC/UC بگیر . چون بازیهاش تو ایران هم بیشتره هم زودتر میاد (البته طبق گفته دوستان) یه نگاه به این لیست بنداز : http://www.nextgen.ir/products.htm میفهمی چرا میگم UC بگیر.

زياد حرفهای منو جدی نگي:p ر...من بعضی وقتا مخم چت میزنه.:biggrin1: ..ممنون از جوابت;)

360

اخه خیلی سوزش داره بعد از عمری 360 گرفتیم بعد هر جای این شهر خراب شده رو میگردم این کابل رو در حال حاظر موجود ندارند لطفا یه کمکی بدید

سلام

با سلام خدمت بچه ها ما هم 360 گرفتیم و به جمع 360 دارها پیوستیم و از کمک ها و اطلاعاتی که در اختیار من گذاشتین خیلی ممنون. خوب بچه ها من بازی gears of war گرفتم اما وقتی گذاشتم در 360 نخوندش اولش یک صدا هایی اومد ولی داخل بازی نرفت اگه میشه کمک کنین ببینم اشکال از 360 یا بازی ممنون

با سلام خدمت بچه ها ما هم 360 گرفتیم و به جمع 360 دارها پیوستیم و از کمک ها و اطلاعاتی که در اختیار من گذاشتین خیلی ممنون. خوب بچه ها من بازی gears of war گرفتم اما وقتی گذاشتم در 360 نخوندش اولش یک صدا هایی اومد ولی داخل بازی نرفت اگه میشه کمک کنین ببینم اشکال از 360 یا بازی ممنون
خب وقتی کنسول نو هست ایراد از دی وی دی هست!:)
شما دی وی دی مالزی نگیر برو از این دی وی دی کپی ها بگیر مارک Aone یا Verbatim بگیر!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or