مشکلی ایجاد نمیکنه.دوستان میخواستم بینم آیا arcade مشکلی داره کسی خرید ؟ منظورم از نظر اینکه هارد ندار مشکلی ایجاد میکنه ؟ بعد این مموری 256 یا 512 مگابایتش به چه دردی میخوره ؟
کسی میدونه تغیر ریجن که نکستجن انجام میده چقدر خرج داره؟؟؟ معایبی هم جز بن شدن در لایو داره؟؟
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=28276این JTag که میگن، یعنی چی؟ کسی میتونه یه توضیح کامل بده؟ شنیدم میشه باهاش بازی های آرکید رو مجانی از XBL دانلود کرد. در کل راهی هست که بشه بازی های آرکید XBL رو بدون پرداخت هزینه یا هزینه کمتر بازی کرد؟
سلام ، یه جندتا سوال داشتم :
1 - قیمت xbox تو دبی با ایران چقدر تفاوتش هست ؟ ارزش داره از اونجا بگیرم ؟
2 - اگه بخوام از دبی بگیرم چه مدلی و چه ریجنی بخرم ؟
3 - خودم می تونم دستگاه رو کپی خور بکنم ؟
ممنون
کسی نیست جواب بده ؟؟!!
دوستان میخواستم بینم آیا arcade مشکلی داره کسی خرید ؟ منظورم از نظر اینکه هارد ندار مشکلی ایجاد میکنه ؟ بعد این مموری 256 یا 512 مگابایتش به چه دردی میخوره ؟
هر قدر گشتم تاپیک مرتبط تر از اینجا نیافتم
من هر بار که کنسول را روشن میکنم
باید تاریخ و ساعت را تنظیم کنم و بعد از خاموش کردن و دوباره روشن کردن باز هم باید تاریخ را تنظیم کنم
یعنی باید هر دفعه این کار را انجام بدم
فعلا هم دسترسی به لایو ندارم که بتونم از لایو ساعت بگیرم
شما میتونی با هفتاد الی هشتاد تومن یه هارد اریجینال بخری
اگر هم لایو نمیری با چهل پنجاه میتونی هارد کرک شده بخری
تفاوت آرکید و الیت علاوه بر هارد و رنگ مشکی عدم وجود کابل HDMI در آرکید و هدست و دیگه چیزی یادم نیست
اره هارد کرک شده ارزونتر هست . مثلا 120 گیگ چیزی حدود 75 تومان گیرت میاد.یعنی هارد کرک شد ارزونتر ؟ بعد این دستگاه از اول کپی خور هست یا نه وقتی خریدیم باید ببریم کپی خورشون کنند ؟
یعنی هارد کرک شد ارزونتر ؟ بعد این دستگاه از اول کپی خور هست یا نه وقتی خریدیم باید ببریم کپی خورشون کنند ؟