سلام. من عضو جدید سایت هستم.یک سؤال داشتم.در بسته های Uc کنترل بیسیم هست یا نه؟و بسته های جدید که به مناسبت کریسمس میاد فرقی با بسته های الان دارد یا نه؟
ببين دوست عزيز شما واسه چي گيج شدي 1 سعي كن از جاي مطمعني 360 بگيري كه فردا اگه زبونم لال چيزيش شد طرف نگه كي بود كي بود من نبودم در ضمن مطمعن باش جي بگيري ضرر نمي كني البته يو سي هم خوبه
ye chize jaleb emrooz Game one taraf dasht ba 360 bazi mikard dorbine 360 ro gereft ro soratesh va axesh ro sorate comando to baziye rainbow six oftad!!!!!
bad dasht az headset jadide ke bisime estefade mikard mikhastam bebinam ina chand vaghte oomade to iranam gir miyad?
اين dashboard جديدت version چنده؟
خيلي قابليت بهش اضافه شده ؟ميتوني دقيقتر مهم هاشو بگي؟
در ضمن با dial-up چقدر طول ميكشه تا اپديت شه؟
من مي خوام فريمور اپديت كنم اين دات كام ميگه حتما بايد back up داشته باشي چجوري بهش بگم بدون اين ميشه اپديت كرد
كم.........................................ك
جواب من رو ندادی osos جان
امروز رفتم windows media connect رو دانلود کردم
الان همه ی عکس ها با اهنگها share میشن ولی تو هارد 360 نمیرن اگه dashboard رو ا÷دیت کنیم میشه تو هاردش هم ریخت
در ضمن فیلم ها رو هم از تو هارد pc نمیشناسه
تا جایی که می دونم امکان ریختن آهنگ از روی کامپیوتر روی هارد 360 وجود نداره. آپدیت داشبورد هم تاثیری روی این قضیه نداره. شما فقط می تونی آهنگ ها رو از روی PC انتخاب و روی 360 پخش کنی.
آخرین ورژن داشبرد UC چیه؟ از کجا می شود ورژن داشبرد را پیدا کرد؟
من وقتی که به Live وصل شدم یک پیغام روی صفحه آمد و می خواست که دستگاه را آپدیت کند و مدت 1 دقیقه طول کشید که آپدیت انجام شد . آیا این همان آپدیت داشبرد بود؟