راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سوال

سلام،چند تا سوال دارم:
1.چند تا عکس...(این مشکل حل شد)
2.بازی را اگه دانلود کنیم باید حتما رایت کنیم یا با فلش هم میشه؟
3.بازی ای که میخوام دانلود کنم توی سایتش جلوش این ها را نوشته:
[Por Confirmar][Region Free][WAVE4]
میخوام ببینم مشکلی برام پیش نمیاد؟(آنلاین بازی نمیکنم)
4.چطور میشه آهنگ را از فلش به هارد 360 انتقال داد؟

آخرین ویرایش:
آقا این سه چراغه که میگن یعنی چی ؟ ایکس باکس جدید هم که داره میاد این مورد رو داره‌ ؟
خواهشا کامل توضیح بدید.

وقتی دستگاه زیاد کار کنه و داغ بشه روی دستگاه به جای چراغ سبز سه تا چراغ قرمز میاد و یعنی کار دستگاه تمومه.
( )
( )
تا جایی که من میدونم ایکس باکس جدید چراغ قرمز کلا نداره.

سلام به همگان من یه مدت پیش یه جا دیدم با عکس انواع درایورها رو مشخص کرده بود میشه لینگشو بدین؟یا اگه پاک شده میشه خودتون بگید از کجا بفهمم درایورم چیه؟

xbox360_faq_3.jpg

هیچ کس نبود جواب منو بده:((
سلام.
این مساله بستگی به ورژن برنامه iXtreme موجود روی کنسول شما داره، ولی به طور کلی میشه توصیه کرد که از یه دیسک اکتیو استفاده کنید (اگه ندارید از یکی برای امتحان کردن قرض بگیرید)، اگر روی بازی های جدید (Wave 4) جواب مثبت گرفتید، پس نیازی به آپدیت نیست، ولی اگر بازی های جدید جواب نداد، باید دستگاه رو آپدیت هم بکنید.

حدس من اینه که با توجه به این که دستگاه قدیمی بوده که سه چراغ شده، ممکنه آپدیت هم بخواید.

اگه تهرانید، چه برای تعمیر و چه برای آپدیت می تونید از میثم (فروشگاه حقیقت) کمک بگیرید. هزینه آپدیت رو فقط 6 تومن می گیرند که از هزینه دیسک اکتیو خیلی گرون تر نیست، ولی البته تابستون سرشون شلوغه، هماهنگ کنید بعد برید.

اگر زبان تون خوبه از این صفحه هم اطلاعات خوبی می تونید بگیرید.
سلام به همگان من یه مدت پیش یه جا دیدم با عکس انواع درایورها رو مشخص کرده بود میشه لینگشو بدین؟یا اگه پاک شده میشه خودتون بگید از کجا بفهمم درایورم چیه؟
توی تاپیک سوالات متداول راجع به 360 هستش. اگر عکس های اونجا براتون نیومد از اینجا ببینید.
با این توضیح که درایو بنکیو و LITE-ON شبیه همند و دستگاه های جدید هم همه LITE-ON هستند.
آقا این سه چراغه که میگن یعنی چی ؟ ایکس باکس جدید هم که داره میاد این مورد رو داره‌ ؟
خواهشا کامل توضیح بدید.
سه چراغ یا RROD در واقع به شرایطی گفته میشه که دکمه پاور دستگاه 360 به جای این که چراغ های سبز کنار خودش داشته باشه دارای سه چراغ قرمز میشه. تصویرش رو اینجا می تونید ببینید.

این مساله در واقع علامت ایجاد یک مشکل در قطعات داخلی دستگاه است، که بعضی موقع ها قابل تعمیره، ولی دستگاه تعمیری به اندازه یک 360 معمولی قابل اطمینان نیست.

بعد از اومدن مادربرد جاسپر، دستگاه های 360 خیلی کم (نزدیک به صفر) مشکل سه چراغ شدن پیدا می کنند، ولی مادربردهای قبل از جاسپر (شامل لانچ، زفیر و فالکون) همگی سه چراغ می شدند، که به ترتیب از لانچ به فالکون این مشکل کمتر میشه.

پ.ن: جواب سوال بقیه بچه ها رو نمی دونستم (چقدر سوال های سخت می پرسید تازگی ها! : دی
vahidrk1.gif
)!

سلام.
این مساله بستگی به ورژن برنامه iXtreme موجود روی کنسول شما داره، ولی به طور کلی میشه توصیه کرد که از یه دیسک اکتیو استفاده کنید (اگه ندارید از یکی برای امتحان کردن قرض بگیرید)، اگر روی بازی های جدید (Wave 4) جواب مثبت گرفتید، پس نیازی به آپدیت نیست، ولی اگر بازی های جدید جواب نداد، باید دستگاه رو آپدیت هم بکنید.

حدس من اینه که با توجه به این که دستگاه قدیمی بوده که سه چراغ شده، ممکنه آپدیت هم بخواید.

اگه تهرانید، چه برای تعمیر و چه برای آپدیت می تونید از میثم (فروشگاه حقیقت) کمک بگیرید. هزینه آپدیت رو فقط 6 تومن می گیرند که از هزینه دیسک اکتیو خیلی گرون تر نیست، ولی البته تابستون سرشون شلوغه، هماهنگ کنید بعد برید.

اگر زبان تون خوبه از این صفحه هم اطلاعات خوبی می تونید بگیرید.

ممنون دوست عزیز
توی اون سایتی که گفتید نوشته ixtreme 1.51 با درایو هیتاچی نیاز به هیچی نداره و روی همه ویوها جواب میده من درایوهم هیتاچیه اما فیرمورم رو نمیدونم ولی فکر میکنم قدیمی باشه چون کنسولم ماله2007 .
احتمالش هست که به هیچی نیاز نداشته باشه برای بازی کردن یا حداکثر همون دیسک اکتیو کافی باشه؟

ممنون دوست عزیز
توی اون سایتی که گفتید نوشته ixtreme 1.51 با درایو هیتاچی نیاز به هیچی نداره و روی همه ویوها جواب میده من درایوهم هیتاچیه اما فیرمورم رو نمیدونم ولی فکر میکنم قدیمی باشه چون کنسولم ماله2007 .
احتمالش هست که به هیچی نیاز نداشته باشه برای بازی کردن یا حداکثر همون دیسک اکتیو کافی باشه؟
خواهش می کنم. :">
نسخه 1.51 فکر می کنم سال 2009 اومده و بعیده که درایو شما اون نسخه رو داشته باشه.
ولی این پست رو هم بخون، آقایی سوال مشابه شما رو داشتند که ظاهرا با رایت کردن دیسک به طور خاص میشه این مشکل رو حل کرد.
من دسته XBOX360 تازه خریدم اما دستگاه دسته رو شناسایی نمی کنه چهارتا چشمک خاموش روشن میشن
دو تا دکمه هست که باید پیدا کنی:
1. دکمه اول بالای دسته، کنار کلمه Microsoft است.
2. دکمه دوم جلوی دستگاه 360، بالای دکمه پاور، و زیر Memory Unit B است.

هر دو تای این دکمه ها علامت ((( کنارشون دارند.

وقتی پیداشون کردی دستگاه رو روشن کن، این دو تا دکمه رو با هم نگه دار تا دسته و دستگاه شروع کنند با هم رفیق شدن! دسته سریع شناخته میشه.

البته نکته اش اینه که باید کابل تصویرت هم حتما وصل باشه تا دسته و دستگاه همدیگه رو بشناسن. :)

سلام من قصد خرید آرکید دارم. ببخشید لطفا بگید اگه الان بخرم تا چند وقت دیگه معتبره ؟ منظورم اینه چند وقت دیگه مدل جدید و متفاوتی می آید و این نسخه منسوخ می شود.
با تشکر;)

سلام من قصد خرید آرکید دارم. ببخشید لطفا بگید اگه الان بخرم تا چند وقت دیگه معتبره ؟ منظورم اینه چند وقت دیگه مدل جدید و متفاوتی می آید و این نسخه منسوخ می شود.
با تشکر;)
تا 10 سال ديگه بيمست . اگه خواستي بخري رفيق من زير قيمت داره

دیگه از دست آپدیت با این قیمتهای نجومی PC جدا خسته شدم ! آقا این ایکس باکس جدیده کی میاد ؟ خریدش به همراه کینکت کار عاقلانه ای هست یا آدم بچسبه به همون PC بهتره ؟

دیگه از دست آپدیت با این قیمتهای نجومی PC جدا خسته شدم ! آقا این ایکس باکس جدیده کی میاد ؟ خریدش به همراه کینکت کار عاقلانه ای هست یا آدم بچسبه به همون PC بهتره ؟
وا... ما یه تومن کیس بستیم اصلا بازی باهاش نمیکنیم!
کلا کنسول فقط بدرد گیم میخوره PC اصلا برای گیم مناسب نیست-خرج رو دست ادم میزاره و دیگر هیچ
این جدیده بزودی میاد ولی هنوز کپی خور نشده.کینکت هم 4 نوامبر میاد-به نظرم خیلی بیشتر از PC میچسبه -دنگ و فنگ نصب بازی و کرک و اینجور چیزا رو هم نداری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or