راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

on vaght contorolesh to iran gir miyad?
بله، کنترل کنسول در بازار موجود هست و قابل تهیه.
فقط نکته ای که در مورد کنترل فوق وجود داره اینه که چون مثل دسته های کنسول از سیستم رادیویی RF استفاده نمی کنه و با نور مادون قرمز IR کار میکنه در کارکرد مانند دسته های بیسیم کنسول راحت نیست و حتماً نیاز به دید مستقیم کنسول داره.
با آرزوی موفقیت شما
© NextGen.ir

سلام دوستان ميخواستم يه چيزي رو معلوم كنم براي همه اونم اينه كه هنوز 360 كاملا فري نشده و اين جيها كه خودم هم تازه خريدم ميتونن بازي هايxbox1رو اجرا كنن و تعدادي از بازي هاي uc همين در ضمن ميخواستم بپرسم چرا جيها گرون تر بودند تو توپخونه 490 در حالي كه يو سي 440 بود در ضمن اين 360 جديدا توش كنترل نداره ها در ضمن من كه جي دارم چه مشكلاتي از نظر بازي ها دارم ممنون از همه ي شما عزيزان:cool:

بچه ها من اگر بخوام Media Center رو روی 360 بیارم مثله اینکه باید چیزی دانلود کنم . اگر میشه توضیح بدید چی به چیه :confused:؟ اگر لینک هم بدید که خیلی عالیه :biggrin1:

اولا باید Windows XP Media Center روی کامپیوترت نصب باشه! دقت کن! روی کامپیترت!
بعد باید یه فایل 80mb دانلود کنی! ولی اگه Media center کامپیوترت آپدیت شده است باید یه چیزی حدود 30 مگابایت دانلود کنی!
این خیلی خلاصه بود! این لینک هم برای دانلود و هم برای راهنمایی نصب و هم اینکه از کجا بدونی مدیا سنترت آپدیت شده یا نه!

http://www.xbox.com/en-US/pcsetup/alldownloads.htm

سلام . بچه ها من كاربر جديدم و ميخوام همين روزا 360 بخرم:biggrin1: . از صبح تا حالا 170 -180 تا صفحه خوندم ولي ديگه مخم جواب نميده:hurted1: :hurted1:
چند تا سوال مونده اگه جواب بدين 1 عمر دعاتون ميكنم;)
1.اقا هنوز مدچيپ نيومده؟ همه هك ها Frimware؟
2.ريجن J فري شده يا نه ؟ كسي بازي هاي EA UC رو امتحان كرده روشون؟
3.بسته 360 آك رو به هيچ وجه نميشه فهميد درايوش چيه؟ اگه بخوام بگم از آمريكا واسم بيارن ' فروشنده ميدونه درايوش چيه؟
4.xbox هاي سري جديد كي ميان؟
5.اين هولوگرام Hemera كه ميگن قضيش چيه؟ واسه سيستم هاي pale؟ اگه 360 مون اين هولوگرام رو داشته باشه . نشون چيه ؟
6. OSOS جان ' عزيزم ميشه اون فروشگاه خوبي كه سراغ داري رو به من معرفي كني؟
7.ببخشيد اين سوال رو ميپرسم : ريجن UC بگيرم يا J؟
8. الان ارزون ترين جايي كه كپي خور ميكنه كجاست؟ اقا تكاوچ؟
مرسي از همهي اونايي كه جواب كامل ميدن :*:*:*:thanks:

آخرین ویرایش:
1.اقا هنوز مدچيپ نيومده؟ همه هك ها Frimware

نه مدچیپ نیومده !!

2.ريجن J فري شده يا نه ؟ كسي بازي هاي EA UC رو امتحان كرده روشون؟

نخیر !
خالی بندی بیش نیست:biggrin1:

3.بسته 360 آك رو به هيچ وجه نميشه فهميد درايوش چيه؟ اگه بخوام بگم از آمريكا واسم بيارن ' فروشنده ميدونه درايوش چيه؟

هیچ راهی جز باز کردن 360 نداره!!

4.xbox هاي سري جديد كي ميان؟

واسه کریسمس!
7.ببخشيد اين سوال رو ميپرسم : ريجن UC بگيرم يا J؟

uc
چون بازیهاش بیشتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or