الان روی همهی دستگاهها LT نصبه؟ یعنی اگه الان یه 360 بخرم، روش LT داره یا باید بدم نصب کنن؟
من یه چند تا سوال مهم دارم وشاید جاش اینجا نباشه ولی خواهشا بطور کامل توضبح بدید.
1-CPU و GPU کارشون چیه ؟ فرقشون چیه؟
2-اگه من از دیسک اکتیو استفاده کنم (حدود 7 ماهه) مشکلی برای کنسولم پیش میاد؟
3-اگه از روی دسته کنسولو خاموشکنیم مشکلای برای دستگاه پیش میاد؟
4-از اگه از play&charge kit در حالت نیمه خاموش برای شارِِز دسته استفاده کنیم مشکلی برای کنسول نداره؟
5-حتما باید 12v کنم با اینکه مادربورد دستگاهم جاسپره؟
6-یه جای معتبر برای 12v کردن معرفی کنید؟(خودم این کارارو بلد نیستم)
7-حداقل باید چقدر فاصله باید برای خارج شدن گرما ازپشت دستگاه وجود داشته باشه؟
8-باید دو شاخه برق دستگاه 24 ساعته تو برق باشه یا نه؟
9-من روزی 4یا 6ساعت بازی میکنم ولی نه پشت سر هم 2بار در روز مشکلی برای من کنسول من پیش نمیاد؟
بعضی سوالاتم خیلی ابتداییه ببخشید .ممنون.[/QUOT
------------------------------------------------------
لطفا یکی جواب منو بده.
سلام. من تازه عضو شدم میخوام xbox بخرم. لطفا کمک کنید. چه مدلی خوبه؟ چطور بفهمم جاسپر هست و دستگاه نو باشه؟ قیمتها رو دارین؟
امروز چند جا رفتم آرکد از280 تا 330 قیمت دادن. با گارانتی.
الایت هم 370
حالا موقع خرید باید به چه چیزهایی توجه کنم؟

اگر میخوای 330 بابت آرکید بدی برو همون الایت بگیر ; خیلی گرونه 330 بابت آرکید ; من خودم 1 ماه پیش گرفتم 240
دوست من یه ماه پیش همین جاسپری که میگی 330 تومن 220 بود220 تومانی هم داشت که فالکن بود. میگفت گرون بودنش برای سال ساخت و مدل مادربرد و ضمانت نامه هست.

نه مشكلي نيست . باد مستقيم نباشهدوست من یه ماه پیش همین جاسپری که میگی 330 تومن 220 بود
فقط سعی کن گول تبلیغات الکی فروشنده هارو نخوری
بچه ها یه سوال ضایع میخوام بپرسم :d :
از قدیم گفتن که پنکه رو جلوی ایکس باکس نباید بزاری چون خراب میشه میخواستم بدونم کولر هم اینجوریه ؟؟؟
اخه من کانال کولره اتاقمو طوری تنظیم کردم که بادش میخوره به میزی که ایکس باکس روشه بعد وقتی کولر روشنه ایکس باکس خیلی خنکه >:d< دست که بهش میزنم دماش نصفه مواقع دیگس
میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ یا اصلا این کار خوبه ؟؟
دوستان سايت كه دبي هستند . كنسول اسليم اونجا امده ؟ اصلا به توليد انبوه رسيده ؟نه مشكلي نيست . باد مستقيم نباشه
،قط امریکا -2 روزه توی استرالیا هم شروع شده فروششدوستان سايت كه دبي هستند . كنسول اسليم اونجا امده ؟ اصلا به توليد انبوه رسيده ؟
دوست من یه ماه پیش همین جاسپری که میگی 330 تومن 220 بود
فقط سعی کن گول تبلیغات الکی فروشنده هارو نخوری
بچه ها یه سوال ضایع میخوام بپرسم :d :
از قدیم گفتن که پنکه رو جلوی ایکس باکس نباید بزاری چون خراب میشه میخواستم بدونم کولر هم اینجوریه ؟؟؟
اخه من کانال کولره اتاقمو طوری تنظیم کردم که بادش میخوره به میزی که ایکس باکس روشه بعد وقتی کولر روشنه ایکس باکس خیلی خنکه >:d< دست که بهش میزنم دماش نصفه مواقع دیگس
میخواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ یا اصلا این کار خوبه ؟؟