راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام آیا برای دسته 360 باتری معمولی میخوره یا باید باتری مخصوص گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه باتری خودش شارژ میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله باتري قلمي ميخوره.براي شارژ كردن بايد باتري شارژي بگيرين(معمولي ها رو بزنين به شارژ ميتركه)و شارژر.
توصه من اينه اگه ميخواين باتري بگيرين از اين پاناسونيك ها نگيرين چون سريع خالي ميشه.
باتري هاي Energizer و Duracell خوب هستند.
موفق باشد.

سلام، می خواستم بدونم هارد درایو x360 بصورت جداگانه چه ظرفیت هایی در بازار موجوده؟ و اینکه مدل اصلی یا غیر اصلی داره یا نه؟ و دیگه اینکه حدود قیمت رو هم لطف کنید ممنون میشم.

دوستان هارد ایکس باکس sata هست ؟
یعنی میشه هر هاردی که پرت sata داره به ایکس باکس وصل کرد؟ :-/
سلام.
اگر این طور بود که خیلی عالی بود که!
نه متاسفانه نمیشه، هارد مخصوص خودش رو داره و از هاردهای دیگه غیر از هارد خودش هم:
- یکی بعضی هاردهای خاص وسترن دیجیتال رو میشه هک کرد و استفاده کرد که الان تو بازار هم پره و از هارد اریجینال خیلی راحت تر پیدا می کنید.
- هارد اکسترنال یا کول دیسک رو هم میشه وصل کرد، که البته فقط 16 گیگش رو به عنوان حافظه قبول می کنه.
آقا ما درایومون ترکید 85 تومان پیاده شدیم ! همین قدره قیمتش ؟
اگر فقط مشکل از درایوتون بوده به نظرم زیاد گرفته ازتون. مگه این که مشکلات دیگه هم وجود داشته...
سلام
جاسبر ها حالتی دارند که فقط فن ها کار کنه؟
هوای خروجی فن ها در جاسبر چطوریه از شما؟گرمه؟داغه؟سرده؟
این طور که یکی از بچه ها نوشته بود فقط در حالتی که دستگاه مشغول یه دانلود طولانی باشه همچین چیزی میشه...

من دو تا دستگاه رو از لحاظ حرارت امتحان کردم:
- ارکید جاسپر آکبند با فن معمولی خودش: بعد از نیم ساعت پشتش حسابی داغه، ولی خوب البته خراب نمیشه به این راحتی ها...
- ایلیت جاسپر با فن 12 ولت: بعد از 5 ساعت هم چک کنی پشتش خنک خنک است...
سلام، می خواستم بدونم هارد درایو x360 بصورت جداگانه چه ظرفیت هایی در بازار موجوده؟ و اینکه مدل اصلی یا غیر اصلی داره یا نه؟ و دیگه اینکه حدود قیمت رو هم لطف کنید ممنون میشم.
20 داره و 60 و 120 و 250. قیمت هاش رو هم از اینجا و اینجا می تونید ببینید.
بله، همون طور که بالا نوشتم هارد لپ تاپ رو هک می کنند و می زنند به دستگاه. الان هم بازار پر از اینهاست. شخصا اگه می خواستم برای دستگاه هارد بگیرم، به شدت می افتادم دنبال بچه هایی که توی بازارچه یا سایت ایستگاه و ... دارند ایلیت می فروشند و یه دونه هارد 120 روی ایلیت تهیه می کردم، چون تنها هاردیه که با خیال راحت میشه گفت اصله (البته اگه اون هم یه بامبولی روش در نیاورده باشند موقع فروش به بچه ها)...

موفق باشید.

سلام.

این طور که یکی از بچه ها نوشته بود فقط در حالتی که دستگاه مشغول یه دانلود طولانی باشه همچین چیزی میشه...

من دو تا دستگاه رو از لحاظ حرارت امتحان کردم:
- ارکید جاسپر آکبند با فن معمولی خودش: بعد از نیم ساعت پشتش حسابی داغه، ولی خوب البته خراب نمیشه به این راحتی ها...
- ایلیت جاسپر با فن 12 ولت: بعد از 5 ساعت هم چک کنی پشتش خنک خنک است...

موفق باشید.

آره از منم داغ میشه ولی بعد 2-3 ساعت بازی خاموش میشه و تو اتاق کولر دار بازی میکنم.:d
نمی خوام کنسول رو 12 ولت کنم.چون ناقص میشه.
پس مشکلی نداره؟؟#:-s

دوستان کمک

سلام دوستان من بازی جام جهانی آفریقا رو دارم
ولی یه مشکلی دارم . این که new game میزنم و وارد بازی جام جهانی میشم
و سیو میکنم وقتی بازی رو انجام دادم خارج میکنم
و بعدا که میخوام بازی رو دوباره اجرات کنم دوباره باید new game بزنم
نمیدونم چشه آخه سو قبلی میپره و البته فقط تو بازی جام جهانی آفریقا این مشکل
وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.
اگر این طور بود که خیلی عالی بود که!
نه متاسفانه نمیشه، هارد مخصوص خودش رو داره و از هاردهای دیگه غیر از هارد خودش هم:
- یکی بعضی هاردهای خاص وسترن دیجیتال رو میشه هک کرد و استفاده کرد که الان تو بازار هم پره و از هارد اریجینال خیلی راحت تر پیدا می کنید.
- هارد اکسترنال یا کول دیسک رو هم میشه وصل کرد، که البته فقط 16 گیگش رو به عنوان حافظه قبول می کنه
میشه چن نوع از این نوع هارد هارو نام ببری ؟ ممنونت میشم
یعنی میشه هارد 500 وصل کرد اگه از اون هارد وسترنا باشه ؟
سرعتش خوبه ؟ (در حد خود هارد 360 که نه ! اما در حد قایل قبولی باشه)
زیاد داغ میکنه؟ :-/

سلام دوستان ، چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1 . من یه فروشنده ی اینترنتی پیدا کردم که بازی ها رو با قیمت خیلی پایین (1300) به من میده ، میخوام بدونم بازی های ارزون به دستگاه آسیب نمیرسونه ؟

2 . یکی از دوستام میگفت حتما برای دستگاه هارد بخرم وچون درایو دستگاه به خاطر خوندن دیسک ها زود خراب میشه ، میخواستم بدونم میانگین مدت خراب شدنش چقدره و آیا این تهدید جدیه ؟!

3 . من برای خاموش کردن دستگاه وسط بازی کلید ایکس رو میزنم و همونجا خاموش میکنم ، این روش درستیه یا اول باید بیام تو داشبورد و بعد خاموش کنم ؟1

4 . آیا میشه فلش رو مستقیم وصل کرد به دستگاه و توش اهنگ و عکس و ... ریخت ؟! کار دیگه ای لازم نیست انجام بشه ؟

5 . من دارم یه کابل hdmi ارزون میخرم ، فروشنده میگه کیفیت تصویر زیاد فرقی نمیکنه ، درسته ؟!

مرسی

1 . من یه فروشنده ی اینترنتی پیدا کردم که بازی ها رو با قیمت خیلی پایین (1300) به من میده ، میخوام بدونم بازی های ارزون به دستگاه آسیب نمیرسونه ؟

2 . یکی از دوستام میگفت حتما برای دستگاه هارد بخرم وچون درایو دستگاه به خاطر خوندن دیسک ها زود خراب میشه ، میخواستم بدونم میانگین مدت خراب شدنش چقدره و آیا این تهدید جدیه ؟!

3 . من برای خاموش کردن دستگاه وسط بازی کلید ایکس رو میزنم و همونجا خاموش میکنم ، این روش درستیه یا اول باید بیام تو داشبورد و بعد خاموش کنم ؟1

4 . آیا میشه فلش رو مستقیم وصل کرد به دستگاه و توش اهنگ و عکس و ... ریخت ؟! کار دیگه ای لازم نیست انجام بشه ؟

5 . من دارم یه کابل hdmi ارزون میخرم ، فروشنده میگه کیفیت تصویر زیاد فرقی نمیکنه ، درسته ؟!

مرسی
سلام

1.باید ببینی جنس دی وی دی که بازی هارو روش رایت میکنه چیه الان بهترینها ورباتیم و تی گیت هست

2. نه لازم نیست حتما هارد بخری . مطمئن باش به این زودی ها هم خراب نمیشه درایوت .
اما منم پیشنهاد میکنم که هارد بخری چون بعضی بازی ها حتما نیاز به هارد دارن مثل فورزا که 2 دی وی دیه و اینکه ریختن بازی روی هارد باعث میشه که به درایو فشار نیاد و افت فریم در بازی کم بشه

3. راستش نمیدونم مشکلی پیش میاد یا نه اما فکر نکنم کار درستی باشه بهتره بیای تو داشبورد. کاری نداره که

4. در این مورد هیچی بارم نیست :d

5. بهتره یه کابل خوب و مطمئن بخری حتما لازم نیست خیلی گرون باشه اما یه چیز درست حسابی بخر که بعدا پشیمون نشی ;)

بچه ها یه سوال اساسی دارم
میخوام یه ارکید بگیرم بعد میخواستم ببینم نظرتون راجع به کولینگ چیه ؟؟؟
اگه ارکید نو رو بدم کولینگ کنه خوبه یا نه ؟؟؟ فکر کنم خوب باشه چون اینطور که ما بازی میکنم تانک هم طاقت نمیاره :d:d
مشکل من فقط نو بودن دستگاس وگرنه میدونم کولینگ خوبه راستش دلم نمیاددستگاه نو رو بدم دل و جگرشو بریزن بیرون :d
راستی کسی یا جایی رو نمیشناسین که جلوی خودم کولینگ کنه برام ؟

دوست دارم همتون جواب بدین که ببینم چه کنم ;)

بچه ها یه سوال اساسی دارم
میخوام یه ارکید بگیرم بعد میخواستم ببینم نظرتون راجع به کولینگ چیه ؟؟؟
اگه ارکید نو رو بدم کولینگ کنه خوبه یا نه ؟؟؟ فکر کنم خوب باشه چون اینطور که ما بازی میکنم تانک هم طاقت نمیاره :d:d
مشکل من فقط نو بودن دستگاس وگرنه میدونم کولینگ خوبه راستش دلم نمیاددستگاه نو رو بدم دل و جگرشو بریزن بیرون :d
راستی کسی یا جایی رو نمیشناسین که جلوی خودم کولینگ کنه برام ؟

دوست دارم همتون جواب بدین که ببینم چه کنم ;)

دوست عزیز در ابتدا عرض کنم که کنسول یک بار برای کپی خور شدن کاملا باز میشه، دوم اینکه چرا اینقدر روی گرمای کنسول حساسیت وجود داره، البته بحث کولینگ بعد از خرید نباید مشکلی داشته باشه اما اگر کنسول شما از سری جسپر باشه مشکلات گرمایی مدل قبلی یعنی فالکون رو نداره و احتمال سه چراغ شدن اون بسیار کمه، نکته بعدی نحوه استفاده شما از دستگاهه به نظر من اگر بعد از یک تا دو ساعت بازی 20 تا 30 دقیقه دستگاه رو خاموش کنید حتی اگر فالکون هم باشه نباید مشکلی براش پیش بیاد! بعضی از دوستان 4 تا 6 ساعت کنسول رو روشن میگذارن! ضمنا اون بازی که بیشتر انجام میدید رو میتونید روی هارد نصب کنید که خود این کار هم عمر درایو رو افزایش میده هم بنظرم تا حدود سی درصد از گرمای کنسول کاسته میشه.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز در ابتدا عرض کنم که کنسول یک بار برای کپی خور شدن کاملا باز میشه، دوم اینکه چرا اینقدر روی گرمای کنسول حساسیت وجود داره، البته بحث کولینگ بعد از خرید نباید مشکلی داشته باشه اما اگر کنسول شما از سری جسپر باشه مشکلات گرمایی مدل قبلی یعنی فالکون رو نداره و احتمال سه چراغ شدن اون بسیار کمه، نکته بعدی نحوه استفاده شما از دستگاهه به نظر من اگر بعد از یک تا دو ساعت بازی 20 تا 30 دقیقه دستگاه رو خاموش کنید حتی اگر فالکون هم باشه نباید مشکلی براش پیش بیاد! بعضی از دوستان 4 تا 6 ساعت کنسول رو روشن میگذارن! ضمنا اون بازی که بیشتر انجام میدید رو میتونید روی هارد نصب کنید که خود این کار هم عمر درایو رو افزایش میده هم بنظرم تا حدود سی درصد از گرمای کنسول کاسته میشه.
ممنونم :x

من رعایت میکنم و 2 ساعت بیشتر بازی نمیکنم اما خوب چیکار کنم نگرانم

به نظرتون اگه 12 ولت کنم بهتر نیست ؟؟

راستی بقیه دوستان هم اگه نظری دارن بگن :-*
ممنون

آره از منم داغ میشه ولی بعد 2-3 ساعت بازی خاموش میشه و تو اتاق کولر دار بازی میکنم.:d
نمی خوام کنسول رو 12 ولت کنم.چون ناقص میشه.
پس مشکلی نداره؟؟#:-s
والله اگه دستگاهت جاسپر سالم باشه و بعد از هر 3-2 ساعت بازی، یه نیم ساعت خاموشش کنی، احتمال خرابی اش باید یک در هزار باشه. :d
کولینگ رو برای جاسپر، بچه ها نه تنها جزو واجبات حساب نمی کنند، بلکه حتی به عنوان مستحب هم خیلی قبولش ندارند (بیشتر میشه گفت مباح است). : دی

و الله اعلم
بیست و پنجم جمادی الاول سنه هزار و چهارصد و بیست و پنج هجری قمری
حاج شیخ mahi58 بازی سنتری
43qoqxf.gif

میشه چن نوع از این نوع هارد هارو نام ببری ؟ ممنونت میشم
یعنی میشه هارد 500 وصل کرد اگه از اون هارد وسترنا باشه ؟
سرعتش خوبه ؟ (در حد خود هارد 360 که نه ! اما در حد قایل قبولی باشه)
زیاد داغ میکنه؟ :-/
والله فکر می کنم اگر بخوای هکش هم بکنی کار آدم حرفه ای و وارد است. اگه اشتباه نکنم تنها نوعی هم که میشه این کار رو باهاش کرد، یه نوع از هاردهای لپ تاپی قدیمی وسترن دیجیتال است. مدل دقیق هاردش رو هم همین انجمن رو بگردی بچه ها نوشتند. ولی کلا نیاز به هک داره و کار سختیه و همین جوری نمیشه وصلش کرد.
هارد هک شده رو هم من خودم استفاده نکردم، ولی بچه ها کلا به اندازه هارد اصلی خود 360 قبول ندارند...
البته سرعتش به نظر من خیلی مهم نیست، چون بزرگترین هدف شما از وصل کردن هارد اینه که از دیسک سریع تر باشه و درایو خیلی بهش فشار نیاد، که این دو هدف رو هم هارد خود دستگاه، هم فلش، و هم هارد هک شده براتون تامین می کنه.
این تاپیک هم در مورد وصل کردن هارد اکسترنال و این یکی در مورد وصل کردن فلش است، بخونیدشون خیلی اطلاعات میدن.

مرسی
دوست دیگه ای جواب اکثر سوالات رو دادند، فقط می خواستم بگم اگر منظورتون فروشنده ای است که توی بازارچه پی تی کار می کنند، من ازشون نمونه کار گرفتم و توی تاپیک شون (فکر می کنم صفحه 6 تاپیک باشه) دیسک هاشون رو با گذاشتن عکس و اسکن، به طور کامل بررسی کردم و ایشون کارشون خیلی خوب و رضایت بخش است و دیسک هاشون از اکثر مغازه دارهایی که بازی رو بهتون میدن 5000 تومن کیفیت به مراتب بهتری داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Daedalus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or