ازکجا؟ بریم چی بگریم ؟
یه کم جزئیات بدی ، ممنون می شم!
-----------------------------------------
این آپدیت ، همین بازی های کپی XBOX1 موجود تو بازار رو اجرا می کنه؟
منظورم شخص شما نیست خیلی ها میگفتن ولی یادمه حتی اون زمان هم بازیهای هیچ کدوم از این 2 ورژن از نظر تعداد و ... نسبت به هم برتری نداشت و فقط بازیهای uc زودتر یه کم زودتر میومد
ما که مردیم اگه کسی میدونه از کجا میشه این برنامه رو تهیه کرد لطفا بگه
منظورم شخص شما نیست خیلی ها میگفتن ولی یادمه حتی اون زمان هم بازیهای هیچ کدوم از این 2 ورژن از نظر تعداد و ... نسبت به هم برتری نداشت و فقط بازیهای uc زودتر یه کم زودتر میومد
راستی بچه ها حالا که 360 ورژن J ( اگه راست باشه ) Region Free شده ، دیگه uc دارها نمی خواد نگران باشن !
فروشنده ها برای UC بیارن ، Jدارها هم همون ورژن UC بازی رو بخرن و بازی کنن!
ازکجا؟ بریم چی بگریم ؟
یه کم جزئیات بدی ، ممنون می شم!
-----------------------------------------
این آپدیت ، همین بازی های کپی XBOX1 موجود تو بازار رو اجرا می کنه؟
یه خورده که چه عرض کنم...کل این ماجرا بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو میده
آقا من اینو نشنیدم ونه با مطالعات زیادم جایی دیدم :book:
چون اگه صحت داشت و برنامه ی کاملی بود الان تو اینترنت این خبر پیچیده بود...جون شما
این ID فکر کنم الان 2 روزه که مدت بنش تمام شده و اتوماتیک از بن خارج شده در ضمن برای اینکه بعدا برای شما مشکلی پیش نیاد همین الان اینو اینجا می گم که شما فقط حق استفاده از یک ID فعال رو در سایت داری بنابراین از این دو ID (و احیانا ID های دیگر) یکی رو انتخاب کن و فقط با اون در سایت فعالیت کن.
سلام
عرضم به حضورتون
ما امروز رفتيم دستگاه ببينيم
يه هو خريديم
(راستي از اين به بعد اين عكس كنسول Ps2 رو ميگيرم چون دادم به پسر خالم. و 360 ميزارم!!!!)
خوب ميگفتم
رفتيم يه جا يارو گفت بابا كجاي كارين J رو free كردن
گفتم eeeee ( البته فارسي گفتم ) گفت اره
يه برنامه اومده انگار به نام blim (اگه درست نوشته باشم)
يه بار ميزاري تو دستگاه .از اون به بعد هر كاري ميخواي بكن.(تازه نون هم ميگيره!!!)
من كه گفتم ول كن ما شانس نداريم
همون uc بگيرم
همين . :cheesygri
اونا كه قيمت ميخوان
uc .per. 445
كپي 15 تكاوچ
ترانس 500 . 15000 تومن . ( خوب الان ديگه تشكر كنين به خاطر پست مفيدم)
من بازم ميگم تا توي xbox360-hacks خبري نشده ! پس اين خبر الكي هست ! هر موقع اونجا نوشت بدون كه راسته ! راستي اين Bootable نيومد !؟؟! جون من از يگانه پرسيده بودم 1 ماه پيش گفت اين موقع ها مي آيد !