راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من آخر برم 360 بگيرم و با مانيتور بازي كنم يا اين كه بدون HDTV به درد نميخوره؟منظورم اينه كه مي ارزه برم بخرم يا اين كه بيخيال خريد 360و بازي با مانيتور بشم؟:confused: تلوزيون ما يه ورودي s-video بيشتر نداره.:(

اگه s-video هست که باید یک کابل مخصوص بخری چون کابل خودش av و hd component داره
در کل با مانیتور میشه ولی صفحه اش کوچیکه البته این سیم های مونیتور هم که میفروشن کیفیت نداره بعضی از دوستان گفتن که رو تصویر خط میوفته اگه میخوای با مونیتور کار کنی باید کابل خوبش رو پیدا کنی

سلام.
من با هزار جور بدبختی نتونستم کپی خور کنم و آخرش دست به دامن یگانه شدم. حالا وللش. الان 6 بازی دارم که همه سالمن. اما یه نکته عجیب! وقتی تو بعضی از بازیها مثل کربن و اسپلینتر رو رزولوشن 720P میزارم سالمه اما تو بقیه رزولوشنها حتی 1080i یه خط وسط تصویر است. کسی میدونه چرا؟
راستی بازی DOA Xtreme 2 درسته خیلی باحال نیست اما یه جذابیتهای خاصی داره:biggrin1: .حتما بگیرید. GOW/RS:V/COD3 هم خیلی باحالن . از دست ندید.

اگه تو مونیتور هست همین چوری هست به خاطر کیفیت بد سیم مونیتور

دوستان بازي جديد چي اومده ! راستي كربن پال اومده ! اينم بگم من ديروز داشتم Rainbowsix بازي ميكردم ,ؤ بعد سي دي رو در آوردم Gewrs Of War رو گذاشتم اما ديگه بازي نيومد و ميگفت سي رام رو Open كن ! بعد 2-3 بار خاموش كردم كه اومد ! جش شده بود ! :confused:

راستي از نظرتون در مورد دي وي رامم ممنون

راستي فن بخرم براي 360 !!؟ خوب هست ! جنده ؟ كجا داره ؟!

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها. از کجا می شه فهمید یه گیم مالزی یا کپی هست؟ یکی از دوستان برام یه دی وی دی آورده (gear of wars) روش فقط نوشته NTSC روش هم چاپ داره. این مالزیه یا کپی شده اس؟
درضمن این NTSC که نوشته یعنی رجیون فری هست؟ :cheesygri

من یه مشکلی دارم تو دانلود بازی کسی می تونه کمکم کنه؟ موقعی که تورنت رو تو برنامه باز می کنم چراغ های اتصال به اینترنت روشن هست ولی میزان سند و رسیو 0 می مونه چرا؟
(اینترتم تحت شبکه هست)

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    37.1 KB · مشاهده: 63
سلام

سلام بچه ها ببخشید چندتا سوال داشتم لطفا جواب بدین. 1 اقا من 7 روز دیگه میخوام یک 360 بگیرم البته از فروشگاه یگانه چه مدلی شو بگیرم us یا j کدوم ؟ چرا؟ ممنون اگه میشه لطفا جواب بدین :(( اگر یگانه خوب از همون بگیرم اگر نیست از کجا بگیرم کمک:confused: :confused:

سلام بچه ها ببخشید چندتا سوال داشتم لطفا جواب بدین. 1 اقا من 7 روز دیگه میخوام یک 360 بگیرم البته از فروشگاه یگانه چه مدلی شو بگیرم us یا j کدوم ؟ چرا؟ ممنون اگه میشه لطفا جواب بدین :(( اگر یگانه خوب از همون بگیرم اگر نیست از کجا بگیرم کمک:confused: :confused:

من چند روزه پیش گرفتم. j
اگه پول داری برو uc بگیر من نداشتم. فرقی آنچنانی با هم نمی کنن. به نظر من این برنامه هایی که این فروشنده ها در میارن(البته این نظر منه). می گن در آینده احتمال داره که بازی های j کم بشه. اگه پولش رو داری برای اینکه خیالت راحت باشه uc بگیر ( این اطلاعات رو از همه بچه های گل بازی سنتری نقل قول کردماااا ;) )

بنظر من از یگانه نگیر یه خورده خوش انصافه;) . من کل تهران رو زیرو رو کردم ولی تنها جایی که قیمت خوب میده بنظر من کنج کنار پایتخته (البته من خودم از یکی از دوستام از توپخونه خریدم- طرف uc نداشت)
کنج میده پرمیوم رو 485 تومن به همراه 2 تا بازی. در ضمن اینجوری که می گفت درایوراشون همه سامسونگ هست. دیگه هر جور خودت می دونی. صوت و تصویر پایتخت هم می ده 480 بدون بازی که اونجا رو توصیه نمی کنم.:cheesygri

؟؟؟؟؟كنج؟؟؟؟

من کل تهران رو زیرو رو کردم ولی تنها جایی که قیمت خوب میده بنظر من کنج کنار پایتخته
:cheesygri

سلام
اقا اي كنج كجا خوب ميده؟
والا من قيمت گرفتم گرون ميگه
الان ميخوام من يه 360 بگيرم امار گرفتم يگانه خوب ميده
هر چند زياد خوش اخلاق نيست ولي قيمتاش خدايي خوبه
الان من و يكي از بچه هاي سايت ميخوايم بريم بخريم.احتمالا 2 نفر باشيم تخفيف توپ بگيريم!!!!!!

سلام
اقا اي كنج كجا خوب ميده؟
والا من قيمت گرفتم گرون ميگه
الان ميخوام من يه 360 بگيرم امار گرفتم يگانه خوب ميده
هر چند زياد خوش اخلاق نيست ولي قيمتاش خدايي خوبه
الان من و يكي از بچه هاي سايت ميخوايم بريم بخريم.احتمالا 2 نفر باشيم تخفيف توپ بگيريم!!!!!!

نمی دونم ولی پرمیوم رو می ده 500 خوب کنج بهتر می ده با 2 تا بازی درایورشم که گفته حتما سامسونگه. به نظر تو بهتر نیست؟

ببین دوست عزیز این قیمتا اصلا ثابت نیست یه بار میری یه جایی (بزارید اسم نبرم) مثلا میگه 500 با 2 تا بازی و فلان و غیره بعد فردا زنگ میزنی میپرسی میگه 570 یه هفته بعد میگه 470 برای همین اگر واقعا قصد خرید داری یه روز وقت بزار و تمام این مغازه هارو بپرس هرکدوم ارزون تر میدادن همون موقع بگیر چون شانسه فرداش میبینی رو اون قیمتی که میخواستی بخری 50 تومن اومده و اگر هم ارزون تر شده بود فقط یه کار کن اونم اینکه بخند و خدا رو شکر کن که الان میری میشینی با 360 بازی میکنی

اقا بلاخره گنج یا یگانی از کجا بگیرم یکی میگه یگانه بد اخلاغه خوب بداخلاغ باشه من فقط می خوام ازش خرید کنم. بعد دراواش چیه مال یگانه رو می گم sumsong هست بعد بازی هارو چند میده؟لطفا جواب بدین ممنون

یگانه بازیها رو بین 8 تا 10 تومن میده بعد کی میگه بداخلاقه؟؟ من خودم چند بار ازش خرید کردم اتفاقا اگه ببینه مشتری هستی خیلی بهت حال میده بعد درایو هاش هم سامسونگ و هیتاچیه البته خودش میگه سامسونگ ولی هیتاچی هم توش داره
کنج هم خوبه یه خرده گرون میده ولی کارش خوبه

راستی اینم بگم یگانه پشت تلفن اصلا درست جواب نمیده شاید منظور بعضی از دوستان از بداخلاقی همین بوده باید بری مغازه اونجا قشنگ جواب همه سوالات رو میده

;)
اقا بلاخره گنج یا یگانی از کجا بگیرم یکی میگه یگانه بد اخلاغه خوب بداخلاغ باشه من فقط می خوام ازش خرید کنم. بعد دراواش چیه مال یگانه رو می گم sumsong هست بعد بازی هارو چند میده؟لطفا جواب بدین ممنون

در حواب دوست عزیزم که گفت یک روزه همه جا رو قیمت کن باید بگم من تو یک روز از توپخونه گرفته تا یگانه و دو گانه و پایتخت و .... رو قیمت کردم. مغازه های توی پایتخت رو که اصلا ول کن خیلی باحالن. بین یگانه و کنج هم باید خودت تصمیم بگیری ببین کدوم بعدش بهت خدمات می دن. اگه دستگاهت خدای نکرده خراب شد وقتی بری پیششون همون جوری باهات برخورد می کنن؟؟؟ (که فکر نمی کنم مغازه داری تو ایران باشه که اینطوری باشه :cheesygri )

میل خودت هست من از جفتشون هم بدم می یاد آدم های .... هستند;) ;) :)

بله یگانه پشت تلفن جواب نمی ده حتی داد هم می زنه ( که نشون دهنده شعور و درک بالای اجتماعی شه) می خواد بکشونتت اونجا که مخت رو بخوره. من از روی ساعت به خاظر یه قیمت کردن ساده 20 مین تو مغازش الاف شدم.

یه سبک سنگین کن ببین چی میشه. ولی اینم در نظر بگیر هر کی که خیلی تخفیف می ده که نشد خوش انصاف. من الان 360 رو بهت می گم 600 پاشو بیا بهت 150 تومنم تخفیف می دم. الان بنظرت من قیمت خوبی بهت گفتم؟ موفق باشی:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or