Hamed PC
کاربر سایت
اگه( ال تی) نصب داری با خیالت راحت دانلود کنبچه برای دریافت کدک دایکس یا فرمت های دیگه اگر به اینترنت وصل شیم ممکنه بن بشیم یا نه؟
اگه( ال تی) نصب داری با خیالت راحت دانلود کنبچه برای دریافت کدک دایکس یا فرمت های دیگه اگر به اینترنت وصل شیم ممکنه بن بشیم یا نه؟
آقا اين فروشگاه سوني كه ما رو ..... كرد.دستتون درد نکنه من دیروز یه سوپر الیت (برای این که دعوانشه limited edition ) گرفتم از فروشگاه سونی با آپدیت شد 400 تومن.
بچه ها يه سوال وقتي ايكس باكس رو مي خري تو قسمت گيم لايبرريش بازياي آركيد و دمو هست ؟
آقا اين فروشگاه سوني كه ما رو ..... كرد.
از پنج شنبه يه اركد برام فرستاده و هنوز نرسيده.آقا رو گفتم كه با پست بفرست بعد رفته داده به باربري.
حالا هم هنوز نرسيده.
اگه گم بشه يا ضربه بخوره اين آقا جوابگو هستش؟!!!؟!؟!؟!؟!؟
البته عذرمیخوام ربطی به اینجا نداره)اگه( ال تی) نصب داری با خیالت راحت دانلود کن
من نمیدونم خودم که حضوری رفتم خریدم تنها مشکلشون هم این بود که یکمی با خودشون در گیر بودن.

از لحاظ اطمینان چطور؟:confused:
بچه برای دریافت کدک دایکس یا فرمت های دیگه اگر به اینترنت وصل شیم ممکنه بن بشیم یا نه؟
حالا بازی هایی که نصب میکنم روی هارد وقتی دیسک را داخلش میزارم مستقیم پلی کنم ، از روی هار میخونه ؟ یا باید برم تو قسمت بازیا و بازی رو انتخاب کنم و بعد پلی.
سلام یه سوالی از یکی از دوستان کردم درباره ی اینکه اپدیت بازی هارو از کجا میشه دانلود کرد؟
چون بعد از 2یا3ماه یا بیشتر اگه بازی جدید از بیرون بخری میگه باید دستگاه اپدیت شود.
خوب برای من تو بازی سنتر بخش xbox liveمعرفی کرد.
میخواستم ببینم که اپدیتxbox liveهمون اپدیت بازی هایی که از بیرون میخری یا فقط مخصوص live?:confusedالبته عذرمیخوام ربطی به اینجا نداره)
ال تی چیه؟از کجا متوجه بشم که همین نصب.فروشنده خودش اخرین برنامه ای که برای ایکس باکس اومده نصب کرده برای 2010 است.
ممنون که راهنمایی میکنید
با تشکر از شما الان شما منظورتون اینه که من این فایل دانلود کنم به دستگاه منتقل کنم.این مطلب رو بخونید http://www.bazicenter.com/xbox360/platformTechCenters/3
بعضی از موارد آپدیت رو میشه به صورت آفلاین انجام داد و نیازی به انلاین شدن در شبکه ی XBOX LIVE نیست.
ولی در کل برای وصل شدن به شبکه ی XBOX LIVE باید موارد امنیتی Firmware داریو و همچنین دیسک ی که درون Drive کنسول برای آنلاین بازی کردن قرار داره رو از هر نظر بررسی کنید.
فایل آپدیت DIVX در این پست آخر صفحه 9 این تاپیک قرار داره
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29593&page=9
بله منظورم همینهبا تشکر از شما الان شما منظورتون اینه که من این فایل دانلود کنم به دستگاه منتقل کنم.
یعنی بعد از دانلود در فلش بریزم بعد بزنم دستگاه و انتقال بدم؟
من چون 2روز دیگه ایکس باکس بخرم و کاری با liveندارم به این دلیل که دوستام برای اپدیت به فروشنده ها مراجعه میکنند و پول میدهند اما من نمیخوام این کار رو کنم و میخوام از اینترنت دانلود وبه وسیله ی فلش به دستگاه منتقل کنم.
یعنی چون اپدیت دیسک ها یک نسخه پایین ترند اپدیت نمیشند؟:confused:
با تشکر از شما الان شما منظورتون اینه که من این فایل دانلود کنم به دستگاه منتقل کنم.
یعنی بعد از دانلود در فلش بریزم بعد بزنم دستگاه و انتقال بدم؟