راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

شما مثل اینکه از الکترونیک سر رشته نداری
باتری شارژی 1.2v است ولی معمولی (یا آلکالاین ) 1.5v هست . به همین دلیل :
1. باتری شاژِ زود تر خالی می شه
2. دسته با 1.5v کار می کنه .اگه شاری بندازی مجبوره زوره بیشتری بزنه پس بعد مدت طولانی اون کارایی اول رو دیگه نخواهد داشت
در ضمن همون طور که گفتم تو کاتالوگش نوشته از شارژِ استفاده نکنید بهتره .
کاتالوگو که الکی ننوشتن . گذاشتن که اول بخونیدش بعد از دستگاه استفاده کنید
(اعتبار یادتون نره):biggrin1:

ممنون من نمیدونستم.
پس برم دنبال شارژر ماکرو.

بچه ها شک دسته ی من کار نمیکنه ، نمیدنم چطوری راه بندازمش
لطفا یه توضیح کامل بدید ، و اینکه چراغ های روی دسته به چه معنی هستند
دستگاه رو هم دیروز از پاساژ لباف خریدم

سلام
وقتی رفتی تو محیط داشبرد همون دکمه وسط دسترو نگه دار
همونی ارم ایکس باکس داره روش
تا چهارتا چراغ دورش شروع به چشمک زدن کنه
بعد خودش دستگارو پیدا میکنه و وصل میشه و یکی از چهارتا چراغ دورش روشن میمونه

سلام
وقتی رفتی تو محیط داشبرد همون دکمه وسط دسترو نگه دار
همونی ارم ایکس باکس داره روش
تا چهارتا چراغ دورش شروع به چشمک زدن کنه
بعد خودش دستگارو پیدا میکنه و وصل میشه و یکی از چهارتا چراغ دورش روشن میمونه

سلام
دسته ی من کار میکنه و باهاش بازی میکنم ، فقط ویبره ی دسته کار نمیکنه ، من میگم این ویبره چطور روشن و خاموش میشه ؟!

شوک دسته تون رو توی System Settings می تونید روشن و خاموش کنید فکر کنم! اگر پیداش نکردید بگید دقیقش رو براتون از دستگاه خودم در بیارم.
البته توی بعضی بازی ها هم از توی منوی Options خود بازی قابل تغییر است.

چراغ های روی دسته: به معنی روشن بودن دسته و ارتباط با دستگاه 360 هستند. اگر یه دونه چراغ روشن باشه یعنی این دسته 1 است، و اگر دو تا چراغ روشن باشه، دسته 2، و همین طور 3 و4 چراغ یعنی دسته 3 یا 4 است.
دستگاه 360 حداکثر 4 دسته رو ساپورت می کنه که 4 چراغ روی دسته ها و کنار دکمه پاور خود دستگاه به همین منظور تعبیه شده.
خدا ایشالله همه چراغ های شما را سبز نگه داشته و خدایی نکرده به قرمز تبدیل ننماید! :دی
یچه ها یه سوال مهم مثلا اگه الان سوپر الایت 410 هست تا 24 / 3 چند تومان میشه ؟؟؟
سلام رفیق، ببین این مساله قابل پیش بینی نیست، ولی بهتره زودتر خرید کنی، حتی فردا هم دیره...
اگر درست یادم باشه پارسال هم قیمت ها از آخرهای اردیبهشت شروع کردند بالا رفتن و از حدود 20 خرداد به اون ور دیگه واقعا دستگاه ها گرون شده بودند و تا آخرهای پاییز هم گرون موندند. :((

شوک دسته تون رو توی System Settings می تونید روشن و خاموش کنید فکر کنم! اگر پیداش نکردید بگید دقیقش رو براتون از دستگاه خودم در بیارم.
البته توی بعضی بازی ها هم از توی منوی Options خود بازی قابل تغییر است.

چراغ های روی دسته: به معنی روشن بودن دسته و ارتباط با دستگاه 360 هستند. اگر یه دونه چراغ روشن باشه یعنی این دسته 1 است، و اگر دو تا چراغ روشن باشه، دسته 2، و همین طور 3 و4 چراغ یعنی دسته 3 یا 4 است.
دستگاه 360 حداکثر 4 دسته رو ساپورت می کنه که 4 چراغ روی دسته ها و کنار دکمه پاور خود دستگاه به همین منظور تعبیه شده.
خدا ایشالله همه چراغ های شما را سبز نگه داشته و خدایی نکرده به قرمز تبدیل ننماید! :دی

سلام رفیق، ببین این مساله قابل پیش بینی نیست، ولی بهتره زودتر خرید کنی، حتی فردا هم دیره...
اگر درست یادم باشه پارسال هم قیمت ها از آخرهای اردیبهشت شروع کردند بالا رفتن و از حدود 20 خرداد به اون ور دیگه واقعا دستگاه ها گرون شده بودند و تا آخرهای پاییز هم گرون موندند. :((

سلام
آره لطفا آدرس دقیقش رو بدید چون هر چی گشتم پیدا نکردم ، من gti و evil پنج رو دارمدارم که هر دوشون هم تو بازی ویبره دارند ،
ببینم امکان داره دسته ی من خراب باشه ؟ دستگاه رو دیشب از پاساژ لباف خریدم !

سلام.
دوستان محبت کنید بگید کنسول ارکید و الیت وسایل داخل جعبه چی دارند از قیبل باطری و دسته و غیره.
ایا مدل الیت 2 دسته داره؟
قیمت باطری xbox چند؟
با سپاس

سلام.
دوستان محبت کنید بگید کنسول ارکید و الیت وسایل داخل جعبه چی دارند از قیبل باطری و دسته و غیره.
ایا مدل الیت 2 دسته داره؟
قیمت باطری xbox چند؟
با سپاس
سلام دوست عزیز .
ارکید : شامل یک عدد دسته بی سیم سفید ( مجهز به سیستم وایرلس ) , کنسول به رنگ سفید , حافظه ی داخلی 256 , بدون هارد . ( ولی هارد بهش وصل میشه )
الیت : شامل یک عدد عدد دسته بی سیم مشکی ( مجهز به سیستم وایرلس ) , کنسول به رنگ مشکی , دارای هارد 120 گیگابایتی , هدست لایو .
خیر دوست عزیز الیت دو دسته نداره .
متاسفانه اطلاع ندارم .
الیت : 340
ارکید : 235 الی 245

سلام
آره لطفا آدرس دقیقش رو بدید چون هر چی گشتم پیدا نکردم ، من gti و evil پنج رو دارمدارم که هر دوشون هم تو بازی ویبره دارند ،
ببینم امکان داره دسته ی من خراب باشه ؟ دستگاه رو دیشب از پاساژ لباف خریدم !

نه، نگران نباشید، خیلی بعیده که دسته تون خراب باشه.
می گردم جای دقیقش رو توی داشبورد پیدا می کنم بهتون میگم.

ۀقا تورو خدا منو نترسونید بگید مثلا پارسال چند تومان گرون شد
من الان 200 تومان بیشتر ندارم میخواهم سوپرالایت بگیرم حدود 200 تومان کم دارم .
حالا چند تومان میره بالا حدودا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ۀقا تورو خدا منو نترسونید بگید مثلا پارسال چند تومان گرون شد
من الان 200 تومان بیشتر ندارم میخواهم سوپرالایت بگیرم حدود 200 تومان کم دارم .
حالا چند تومان میره بالا حدودا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فروشنده ها ميگن بين 20 تا 50 تومن شايد بره بالا ولي بيشتر رورو بر همون 20-30 تومن ميره بالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or