راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همگی :
لطفا تا آخر این پست رو بخونید .

آقا امروز رفتم ایکس باکس بخرم . آقا رفتم اول توپخانه از سمت موبایل فوروشا شروع کردم و به سمت مترو اومدم . آقا مغازه ها رو یکی یکی دیدم نظرم خرید سوپر الایت شد چون دو دوتا چارتا کردم دیدم اگه بخواهم الیت بگیرم باید یه دسته بگیرم که میشه همون قیمت سوپر الایت و این وسط یه 120 تا هم هارد سود میکنم آقا رفتم تو مغازه آخر که فکر کنم خوب نباشه اسمشو بگم یارو یه زره برام حرف زد دید دارم گوش میدم گفت بیا جولو گفتم جانم گفت خریداری گفتم نه پس فروشنده ام !!! :p
یارو گفت ببین اصلا چیزی به نام جاسپر وجود نداره این ایرانیا میان قاب جاسپر رو در میارن و میزنن رو فالکون میگن بیا اینم جاسپر گفتم آقا جان این سوپر الایت ها بعد سال 2010 اومده مگه میشه اینا هم جاسپر نباشن گفت آره دادا . بهم یه قیمت های زیادی گفت مثلا آرکید رو گفت 290 گفتم من که پول اونو ندارم که گفت اصلا الایت و سوپر الایت به درد نمیخوره گفتم پس چرا آوردی . خلاصه اومدم بیرون سوار شدم رفتم ولیعصر رفتم تو مغازه nextgen یه آقایی بالا بود رفتم تو صداش کردم اومد پایین و خوش رفتار بود برام توضیح داد و گفت اینا همش جاسپر هست و درایو لایت آن گفتم باشه سوپر الایت چند مدل forza هم بود گفت اینو بهت میدم 415 و ازر همون سوپر الایت مدل فاینال غانزیش هم بود و سفید بود گفتم همون فورزا رو میام میخرم . خلاصه اینکه وقتی از مغازه اومدیم بیرون بابام گفت بیا بیا از این ایران نمیشه چیزی خرید و من هم خودم پشیمون شدم . حالا فهمیدم sony عشقه دیگه این همه نمیدونم سوپر الایتو نمیدونم گوفتو موفتو اینا نداره یه ps3 هست .

سلام من نمیخوام بحث رو طولانی کنم چون این تاپیک جای این حرفا نیست همه میگن PS3 خوبه ولی با این وجود کم کسی توانایی خرید بازی های این دستگاه رو داره هر کسی هم که زوری خودشو میندازه تو دردسر با تاق زدن بازی و سر دادن رو هر بازی اموراتش رو میگذرونه ایکس باکس با این همه دردسر هاش باز از نظر بازی کردن به صرفه تره ;)

درود
دوستان برای پد های 360 یه جفت باتری شارژی معمولی با شارژر های معمولی جواب میدند ؟ یا باید برم شارژر خود 360 رو بخرم ؟ من روزی بیشتر از -54 ساعت بازی نمیکنم
مرسی

سلام.من قصد خرید ایکس باکس برای برادرم دارم.چند تا سوال دارم:
اول اینکه دستگاهی که ما میخریم کپی خور شدست یا باید هزینه اضافی پرداخت کنیم تا کپی خور کنند؟
شارژر کنترل همراه دستگاه هست یا باید جدا خریداری بشه؟
ممنون از شما

آقا سلام این فروشگاه هایی که گفتی توی دزد شهرداری هستن ؟ من از اونجا چیزی نمیخرم یه جای درست و حسابی بگید . از دسته بگیر تا شارژر رو عوض میکنن حرفه ای کس دیگه ای که اطمینان کنه آدم سراغ ندارید ؟
سلام.
ببین شما از هر جا خرید کنید همین بساط ممکنه باشه، و گرون تر بودن دلیل نمیشه که شما به جاهایی مثل جمهوری یا پایتخت اطمینان کنید.
ولی توی همون توپخونه یا به قول شما دزد شهرداری هم مغازه های فتحی و سونی که من به بچه ها میگم اولا مورد اطمینان ترند و بچه ها ازشون زیاد خرید کردند و کمتر پیش اومده ناراضی باشند، دوما فروش اینترنتی دارند.
قبل از خرید چطور میشه تشخیص داد که اصل هست یا نه؟
به نظرتون بهترین کار چیه؟
من فقط میخوام که دردسر کم داشته باشه و طول عمر هم زیاد باشه؟
ببین، مثلا همین فروشگاه فتحی و فروشگاه سونی توی لیست قیمت شون دو تا آیتم دارند: یکی Play & Charge Kit اصل و یکی هم Play & Charge Kit تقلبی.
شما اصلش رو خرید کن، مغازه ها هم تا حدودی مورد اعتمادند. لینک شون هم توی این پست هست.
سلام به همگی :
لطفا تا آخر این پست رو بخونید .

آقا امروز رفتم ایکس باکس بخرم . آقا رفتم اول توپخانه از سمت موبایل فوروشا شروع کردم و به سمت مترو اومدم . آقا مغازه ها رو یکی یکی دیدم نظرم خرید سوپر الایت شد چون دو دوتا چارتا کردم دیدم اگه بخواهم الیت بگیرم باید یه دسته بگیرم که میشه همون قیمت سوپر الایت و این وسط یه 120 تا هم هارد سود میکنم آقا رفتم تو مغازه آخر که فکر کنم خوب نباشه اسمشو بگم یارو یه زره برام حرف زد دید دارم گوش میدم گفت بیا جولو گفتم جانم گفت خریداری گفتم نه پس فروشنده ام !!! :p
یارو گفت ببین اصلا چیزی به نام جاسپر وجود نداره این ایرانیا میان قاب جاسپر رو در میارن و میزنن رو فالکون میگن بیا اینم جاسپر گفتم آقا جان این سوپر الایت ها بعد سال 2010 اومده مگه میشه اینا هم جاسپر نباشن گفت آره دادا . بهم یه قیمت های زیادی گفت مثلا آرکید رو گفت 290 گفتم من که پول اونو ندارم که گفت اصلا الایت و سوپر الایت به درد نمیخوره گفتم پس چرا آوردی . خلاصه اومدم بیرون سوار شدم رفتم ولیعصر رفتم تو مغازه nextgen یه آقایی بالا بود رفتم تو صداش کردم اومد پایین و خوش رفتار بود برام توضیح داد و گفت اینا همش جاسپر هست و درایو لایت آن گفتم باشه سوپر الایت چند مدل forza هم بود گفت اینو بهت میدم 415 و ازر همون سوپر الایت مدل فاینال غانزیش هم بود و سفید بود گفتم همون فورزا رو میام میخرم . خلاصه اینکه وقتی از مغازه اومدیم بیرون بابام گفت بیا بیا از این ایران نمیشه چیزی خرید و من هم خودم پشیمون شدم . حالا فهمیدم sony عشقه دیگه این همه نمیدونم سوپر الایتو نمیدونم گوفتو موفتو اینا نداره یه ps3 هست .

اینم از داستان ما میخواهم سوپر الایت بگیرم نظرتون چیه ؟؟؟
به نظر من حرفی که توی توپخونه بهتون گفتند چرت و بی معنی بوده. به قول خودتون ایکس باکسی که سال 2009 یا 2010 ساخته شده چطور می خواد فالکون باشه؟ (مطمئنم وقتی این رو پرسیدید فروشنده جا خورده! طفلی فکر کرده بوده چیزی سرتون نمیشه و خواسته یه چیزی بپرونه)!
یادش به خیر یه بار یه فروشنده به من می گفت جاسپر جزو مشخصات سخت افزاری نیست، بلکه برنامه ای است که خودتون می تونید روی ایکس باکس 360 نصب کنید!! :laughing: :laughing:

پلی 3 رو در صورتی برید دنبالش که بتونید برای هر گیمش 50 تومن خرج کنید. به نظر من که توی شرایط فعلی اصلا قابل مقایسه با 360 نیست.
توی توپخونه هم فقط باید از پاساژ لباف یا مغازه های مجاورش که اون وسط مسط ها هستند خرید کنید، بقیه شون خیلی قابل اطمینان نیستند.
در مورد انتخاب سوپرایلیت هم اگر بودجه تون می رسه کاملا باهاتون موافقم. :cheesygri
درود
دوستان برای پد های 360 یه جفت باتری شارژی معمولی با شارژر های معمولی جواب میدند ؟ یا باید برم شارژر خود 360 رو بخرم ؟ من روزی بیشتر از -54 ساعت بازی نمیکنم
مرسی
بله جواب میدن. باتری قلمی (AA) و باتری شارژر با همدیگه به خوبی مشکل رو حل می کنند.

اول اینکه دستگاهی که ما میخریم کپی خور شدست یا باید هزینه اضافی پرداخت کنیم تا کپی خور کنند؟
ممنون از شما
سلام به شما دوست عزیز .
اکثر جاها کپی خور شده میفروشن و کم پیش میاد کنسول خام داشته باشند.
نه همراه دستگاه نیست و باید جدا تهیه کنید .

ممنون از شما

سلام دوست عزیز :
بله باید بگم کپی خور شدس و همه بازی های کپی رو اجرا میکند و موقع خرید حواستون باشه دستگاهتو ریجن pal و دارای درایو lite-on و برد جاسپر داشته باشه و الان در حال حاضر همه دستگاه ها دارای همین مشخصات هستند .
خیر . شارژر و باطری برای دسته باید جدا بخرین که هم میتونید مال خود ماکروسافت رو بخرین و هم باطری قلمی شارژی اگر میخواهید شما و داداشتون بازی کنید پس دوتا دسته میخواهید پس بنابراین بهتره باطری قلمی بخرین که 9 تومن میشه ولی اگه بخواهید باطری ماکروسافت بگیرین هر کودومش میشه 20 تومن پس 40 تومن صرف نداره و اگر قصد خرید دارین این آی دی من تو یاهو هست منو ادد کنید تا یه سری مسائل رو براوت توضیح بدم . آی دی من :
amin_a90

درود
مرسی

بله دوست عزیز باطری شارژی جواب میده البته باطری خود ماکروسافت هست به قیمت 20 تومن اگه پولشو دارین بخرید ولی باطری قلمی جواب میده

سلام یه سوال فوری داشتم :

روی جعبه ی اکسباکس پلمپی که قراره از یکی از دوستان بخرم نوشته شده 256 مگ مموری داره با توجه به اونچه که من تا حالا شنیدم ارکید های جاسپر 512 مگ مموری دارن ایا این به این معنی هستش که این اکسباکس برد فالکون هستش ؟

سلام یه سوال فوری داشتم :

روی جعبه ی اکسباکس پلمپی که قراره از یکی از دوستان بخرم نوشته شده 256 مگ مموری داره با توجه به اونچه که من تا حالا شنیدم ارکید های جاسپر 512 مگ مموری دارن ایا این به این معنی هستش که این اکسباکس برد فالکون هستش ؟
تو سایت خود xbox نوشته که آرکیدها مموری 256 دارن. شما برای فهمیدن بردش بدون باز کردن به تاریخ ساختش نگاه کن.

چه ربطی داره؟باتری شارژری با معمولی؟:confused:
خیلی ها هم دارن استفاده میکنند...
شما مثل اینکه از الکترونیک سر رشته نداری
باتری شارژی 1.2v است ولی معمولی (یا آلکالاین ) 1.5v هست . به همین دلیل :
1. باتری شاژِ زود تر خالی می شه
2. دسته با 1.5v کار می کنه .اگه شاری بندازی مجبوره زوره بیشتری بزنه پس بعد مدت طولانی اون کارایی اول رو دیگه نخواهد داشت
در ضمن همون طور که گفتم تو کاتالوگش نوشته از شارژِ استفاده نکنید بهتره .
کاتالوگو که الکی ننوشتن . گذاشتن که اول بخونیدش بعد از دستگاه استفاده کنید
(اعتبار یادتون نره):biggrin1:

بچه ها شک دسته ی من کار نمیکنه ، نمیدنم چطوری راه بندازمش
لطفا یه توضیح کامل بدید ، و اینکه چراغ های روی دسته به چه معنی هستند
دستگاه رو هم دیروز از پاساژ لباف خریدم

بچه ها شک دسته ی من کار نمیکنه ، نمیدنم چطوری راه بندازمش
لطفا یه توضیح کامل بدید ، و اینکه چراغ های روی دسته به چه معنی هستند
دستگاه رو هم دیروز از پاساژ لباف خریدم
داداش میشه بپرسم از کودوم مغازه ؟؟؟ چه مدلی خریدی ؟؟؟ از خریدت که پشیمون نیستی ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or