Mohammad®eza
کاربر سایت
سلام به همگی :
لطفا تا آخر این پست رو بخونید .
آقا امروز رفتم ایکس باکس بخرم . آقا رفتم اول توپخانه از سمت موبایل فوروشا شروع کردم و به سمت مترو اومدم . آقا مغازه ها رو یکی یکی دیدم نظرم خرید سوپر الایت شد چون دو دوتا چارتا کردم دیدم اگه بخواهم الیت بگیرم باید یه دسته بگیرم که میشه همون قیمت سوپر الایت و این وسط یه 120 تا هم هارد سود میکنم آقا رفتم تو مغازه آخر که فکر کنم خوب نباشه اسمشو بگم یارو یه زره برام حرف زد دید دارم گوش میدم گفت بیا جولو گفتم جانم گفت خریداری گفتم نه پس فروشنده ام !!!
یارو گفت ببین اصلا چیزی به نام جاسپر وجود نداره این ایرانیا میان قاب جاسپر رو در میارن و میزنن رو فالکون میگن بیا اینم جاسپر گفتم آقا جان این سوپر الایت ها بعد سال 2010 اومده مگه میشه اینا هم جاسپر نباشن گفت آره دادا . بهم یه قیمت های زیادی گفت مثلا آرکید رو گفت 290 گفتم من که پول اونو ندارم که گفت اصلا الایت و سوپر الایت به درد نمیخوره گفتم پس چرا آوردی . خلاصه اومدم بیرون سوار شدم رفتم ولیعصر رفتم تو مغازه nextgen یه آقایی بالا بود رفتم تو صداش کردم اومد پایین و خوش رفتار بود برام توضیح داد و گفت اینا همش جاسپر هست و درایو لایت آن گفتم باشه سوپر الایت چند مدل forza هم بود گفت اینو بهت میدم 415 و ازر همون سوپر الایت مدل فاینال غانزیش هم بود و سفید بود گفتم همون فورزا رو میام میخرم . خلاصه اینکه وقتی از مغازه اومدیم بیرون بابام گفت بیا بیا از این ایران نمیشه چیزی خرید و من هم خودم پشیمون شدم . حالا فهمیدم sony عشقه دیگه این همه نمیدونم سوپر الایتو نمیدونم گوفتو موفتو اینا نداره یه ps3 هست .
سلام من نمیخوام بحث رو طولانی کنم چون این تاپیک جای این حرفا نیست همه میگن PS3 خوبه ولی با این وجود کم کسی توانایی خرید بازی های این دستگاه رو داره هر کسی هم که زوری خودشو میندازه تو دردسر با تاق زدن بازی و سر دادن رو هر بازی اموراتش رو میگذرونه ایکس باکس با این همه دردسر هاش باز از نظر بازی کردن به صرفه تره