راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

توي فروم همسايه به من گفتن 4 تا باتري شارژي بگيرم با شارژر!!حالا من چيكار كنم؟
ببین، روی هم رفته این دو تا گزینه هر دو تاشون خوب هستند و از هر دو تاشون بسیار راضی خواهید بود، ولی اگر باتری شارژی و شارژر بگیرید مثلا برای وسایلی دیگه ای غیر از 360 هم می تونید ازشون استفاده کنید، یا مثلا برای شارژ باتری های نیم قلم.
من خودم همین چند روز قبل این مشکل رو داشتم و رفتم دو تا باتری شارژی از نمایندگی سونی از اینایی گرفتم که روش نوشته 1 سال شارژ نگه می داره و از قبل هم شارژ داره.
الان باتری ها حدود 1 هفته است که روی دسته هستند و من ساعت ها باهاشون بازی کردم، هنوز 75 درصدش مونده. آدم می گرخه از این باتری!
به شدت توصیه می کنم برید از نمایندگی سونی، از این شارژر هایی که 4 تا باتری داره بگیرید 25 تومن. روی باتری ها چند تا چیز نوشته:
1. یک سال شارژ نگه می داره Stays charged for 1 year
2. از قبل شارژ داره Pre-Charged
3. هزار بار شارژ میشه One Thousand Charges
از این تقلبی هاش که توی بازاره و الکی روش نوشته 3800mAh هم نگیرید، فقط از نمایندگی سونی و فقط 2000mAh بگیرید.
سلام دوستان
مي خوام يه xbox 360 بخرم
.از نظر كيفيت و طول عمر بهترين باشه قيمت اصلا مهم نيست :biggrin1:(در كل بهترين xbox رو بهم معرفي كنيد:smile:)
.يه سايت معتبر براي خريد اينترنتي بهم معرفي كنيد يا اگر سايت ها معتبر نيستن
يه فروشگاه خوب معرفي كنيد.
ممنون.
اول بگم اون دوست مون که گفته بودند از پایتخت قیمت گرفتند همین الان پایتخت رو از ذهن شون خارج کنند، چون اصلا جای خوبی برای خرید نیست.
برای خرید از طریق اینترنت الان بهترین فروشگاه ها، فروشگاه فتحی و سونی هستند که هر دوشون هم توی توپخونه هستند و توی این پست لینک شون رو داده بودم و یه کم هم راجع به انواع 360 توی بازار نوشته بودم.
اگر قیمت مطلقا مهم نیست از این پک هایی بگیرید که یه گیم اریجینال و هارد 250 داره، مثلا Forza 3 Pack بگیرید، ولی اگه قیمت یه ذره مهمه Elite بگیرید. :cheesygri
موفق باشید.

• Like
Reactions: Kurt117
سلام خسته نباشید من میخوام یه Xbox 360 Arcade بخرم زیاد هم وارد نیستم بعضی مطالب رو اینجا مطالعه کردم اگر یه توضیح کلی به من بدید که از کجا بخرم و الان قیمت ها تو چه حدودی هست و این LT چه چیزی هستش دیگه اگر برام توضیح بدید ممنون میشم .

شما بايد يه profile آنلاين واسه خودت درست کنی که تو اون هيچ وقت بازی نکنی و به قل خودت فقط دانلود کنی......اگه هم خواستی بازی کنی که بايد پچ امنيتی رو رو بازيت داشته باشی
اِ پس یه پروفایل بسازم حله؟ بسیار خرسندمان کردین:دی
حالا یه پرسش دیگه. وقتی می‌خوام وصل شم لایو ( توی همون پروفایل جدیده ) باید بازیو دربیارم از تو دستگاه یا فرقی نمی‌کنه؟
چی چی حله..؟ شما اگر فریمورت LT نباش به محض اینکه به لایو وصل بشین بن میشید فرقی هم نمیکنه دیسک تو دستگاه باشه یا نه

آقا من رفتم از پایتخت پرسیدم آرکید چند، گفت 290. بعد گفتم LT داره یا نه، اصلاً نمی‌دونست چی هست؟!!!
شما غیر از توپخونه اینا جایی سراغ دارین که یا یارو حالیش باشه LT چیه یا از اول رو دستگاه نصب باشه؟
بره فروشگاه فتحی یا سونی هر دو هم تو فروم پرشین تولز تاپیک دارن..

سلام خسته نباشید من میخوام یه Xbox 360 Arcade بخرم زیاد هم وارد نیستم بعضی مطالب رو اینجا مطالعه کردم اگر یه توضیح کلی به من بدید که از کجا بخرم و الان قیمت ها تو چه حدودی هست و این LT چه چیزی هستش دیگه اگر برام توضیح بدید ممنون میشم .

برو از فروشگاه فتحی یا سونی بگیر
LT هم فریموری کپی خور دستگاه هست که هم باعث میشه همه بازی های جدید رو اجرا کنی هم تو محیط لایو بن نشی..

این باطری هم چه بدبختی شده.
من فقط این روش شارژ که سیم به دسته وصل میشه بعد هم به دستگاه را میخوام باشه.
کلا چطوری بگیرم؟
سیم خالی شارژش را دارن؟
باطری خوب چیه که همه جا داشته باشن شارژی هم باشه؟
روش شارژ هم خیلی مهمه

سلام دوستان ببخشید فرق 360 الیت با arcade در چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه به زور پول arcade دارم جور میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

آرکید:رنگ سفید-هارد نداره
الیت:رنگ مشکی-هارد 120 گیگ-هدست

همون آرکید بخر بعدا که پولت جمع شد یه هارد هم بخر

سلام دوستان ببخشید فرق 360 الیت با arcade در چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه به زور پول arcade دارم جور میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

آركيد : سفيد - حافظه داخلي 512mb - بدون هارد(ولي هارد روش نصب ميشه)
اليت : مشكي (شايد سياه هم گيرت بياد :laughing:) بدون حافظه داخلي- هارد 120 گيگ
نكته : مادربرد هر 2 جسپر و درايو و لنز هر 2 لايتان

باطری بازی 360 باید چه ویژگی هایی داشته باشه مثل ولت و ...
شارژر براش باید چه ویژگی ای داشته باشه؟
توی دفترچه راهنماش نوشته از باتری های شارژی استفاده نکنید
یا از همون آلکالاین ها استفاده کن یا یه پلی اند شارژ کیت بخر.(من می گم همون آلکالاین بخر چون من الآن 1 ماهه که با یه جفت باتری دارم بازی می کنم هنوزم تموم نشده)
(اعتبار یادت نره)

بازیهایی که می‌گیریم برای بازی کردن توی لایو مناسبه؟ ( آخه حوصله‌ی چک کردن استیلث و اینا رو ندارم :دی ) من بازیامو از مگاگیم می‌گیرم معمولاً. یا کلاً جاهای دیگه بازیاشون مناسبه یا نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or