راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام

دستگاه های جدید که تو بازاره همشون لایتون هستند

LT هم یک فیرمور هست که روی درایو دستگاه نصب میشه که هم قفل امنیتی دیسک رو رد میکنه هم امنیت شما رو در محیط LIVE بهتر بیشتر میکنه

اون پرسشامون که به پاسخ نرسید ببینیم این یکی میرسه یا نه...
اگه نخوام آنلاین بازی کنم و فقط بخوام از مغازه‌ی لایو و دموها و... استفاده کنم، فرقی می‎کنه بازیام اسلیث باشه یا نه؟

به نظر اساتید وقتی بازی کردن تمام شد و کنسولو خاموش کردم میتونم از کولر یا پنکه برای خنک کردن کنسول استفاده کنم .چون بعد از خاموش کردن کنسول دیگه فن کار نمی کنه که بخواد گرمای روی سینکو خارج کنه .مرسی از تمام دوستان.:eek:

سلام خدمت دوستان عزیز
1-من میخوام ایکس باکس بگیرم خواستم بدونم الان موقع خوبیه؟ چون از جایی شنیدم ماکروسافت به علت بیرون دادن ناتال قیمت xbox رو کاهش میده.این قضیه صحت داره؟
2-پلی اند شارژ کیت بگیرم بهتره یا باطری شارژی؟
3-یک کابل hd با کیفیت برای استفاده با مانیتور 2261vp بهم معرفی کنید.
4-در حال حاضر بودجم به آرکید میرسه اگه آرکید بخرم پشیمون نمیشم؟ منظورم اینه هارد الیت خیلی بدرد میخوره؟
5-ممنون!

به نظر اساتید وقتی بازی کردن تمام شد و کنسولو خاموش کردم میتونم از کولر یا پنکه برای خنک کردن کنسول استفاده کنم .چون بعد از خاموش کردن کنسول دیگه فن کار نمی کنه که بخواد گرمای روی سینکو خارج کنه .مرسی از تمام دوستان.:eek:

نه بابا کولر و پنکه نمیخواد..! شما بعد از بازی 5 دقیقه برو تو داشبورد تا فن ها کنسول رو خنک کنه بعد خاموشش کن.

اون پرسشامون که به پاسخ نرسید ببینیم این یکی میرسه یا نه...
اگه نخوام آنلاین بازی کنم و فقط بخوام از مغازه‌ی لایو و دموها و... استفاده کنم، فرقی می‎کنه بازیام اسلیث باشه یا نه؟

اگر انلاین نمی شی هیچ اشکالی نداره

سلام

دستگاه های جدید که تو بازاره همشون لایتون هستند

LT هم یک فیرمور هست که روی درایو دستگاه نصب میشه که هم قفل امنیتی دیسک رو رد میکنه هم امنیت شما رو در محیط LIVE بهتر بیشتر میکنه

آره همش لایتونه مگر اینکه یک دستگاهی مال 2 سال پیش تو انبار داشته باشن که لایتون نباشه.

کابل کامپوننت اچ دی فکر کنم 6 تا فیش داره که کیفیت 720P میده منم استفاده میکنم اگه Tv شما ساپورت میکنه حتما از کامپوننت استفاده کن و اون کابل 3 سره کامپوزیت رو بنداز تو سطل اشغال

کابل کامپوینت تا 1080 هم تصویر میده به شرطی که TV شما بکشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or