راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوستان من فرمون 360 میخوام بخرم.(PS3 رو خریدم)
جایی میشناسین که بفروشن؟خودمو یک هفته کچل کردم هیجا ندارن! یه نکست جن داشتش که روز بعدش که میخواستم بخرم گفتش تموم کرده!
اگه جایی رو میشناسین معرفی کنید با شماره تلفنش...

فتحی و سونی دارند .

دوستان من فرمون 360 میخوام بخرم.(PS3 رو خریدم)
جایی میشناسین که بفروشن؟خودمو یک هفته کچل کردم هیجا ندارن! یه نکست جن داشتش که روز بعدش که میخواستم بخرم گفتش تموم کرده!
اگه جایی رو میشناسین معرفی کنید با شماره تلفنش...

سامن رايانه.....بگی واسط ميآره....44498819
من تو پاساژ لباف هم زياد ديدم نميدونم چجوری ميگی ندارن

سلام دوستان یه سوال دارم هنوز جوابشو درست نگرفتم
کسی هست به این شماره تلفن 0935 52 11 480 به نام میثم صیام میگه کنسول رو آکبند میده یهنی کنسول رو پلم شده با ریجن pal که درایو lite-on داره و جاسپر هستن و شنیدم طرف کارش درسته و همون طور که گفتم دستگاه رو جلو خودت از پلم در میار بعد برات کپی خورش میکنه .

سوال هام اینه :
به نظر شما از ایشون بگیرم یا جاهای معروف نمیدونم گیر کردم
بعدش میخواهم xbox الایت بگیرم نظرتون چیه و به نظر شما یه چیز هایی هست که وصل میکنن و مانیتور داره و دمای دستگاه رو نشون میده و خنکش میکنه بخرم یا چیز دیگه .
و اینکه شازژر دسته مخصوص خود ماکروسافت بگیرم یا باطری شارژی لطفا کمکم .
من تاحالا تو وصایل برقی شانس نیاوردن . تورو خدا هر طور میتونید کمکم کنید .
ممنون از همه کسایی که کمک میکنن .

• Like
Reactions: joykiller360
سلام دوستان یه سوال دارم هنوز جوابشو درست نگرفتم
کسی هست به این شماره تلفن 0935 52 11 480 به نام میثم صیام میگه کنسول رو آکبند میده یهنی کنسول رو پلم شده با ریجن pal که درایو lite-on داره و جاسپر هستن و شنیدم طرف کارش درسته و همون طور که گفتم دستگاه رو جلو خودت از پلم در میار بعد برات کپی خورش میکنه .
دادش اینقدر سخت نگیر . چون هرچی بیشتر حساسیت به خرج بدی بدتر میشه !
این اقا میثمی که شما معرفی کردی خیلی وقته داره 360 میفروشه و شما اولین نفری نیستی که ازش داری خرید میکنی !
سوال هام اینه :
به نظر شما از ایشون بگیرم یا جاهای معروف نمیدونم گیر کردم
فروشگاه های متعبر جز قیمت بالاتر هیچ مزیتی ندارند . بهترین جا پاساژ لبافه
از هرجا میخری از NextGen نگیر!گرون جون تر از اینا من تا حالا ندیدم
بعدش میخواهم xbox الایت بگیرم نظرتون چیه و به نظر شما یه چیز هایی هست که وصل میکنن و مانیتور داره و دمای دستگاه رو نشون میده و خنکش میکنه بخرم یا چیز دیگه .
راستشو بخوای هیچ کارایی نداره و فقط وسیله ای برای تیغ زدنه من و شماست :biggrin1:
ولی 12 ولت کردن گزینه بدی نیست که به نظر من اصلا نیاز نیست
و اینکه شازژر دسته مخصوص خود ماکروسافت بگیرم یا باطری شارژی لطفا کمکم .
من تو این چند سال که کنسول دارم فقط از باطری های الکالاین انرجیزر استفاده کردم و خیلی هم راضیم
من تاحالا تو وصایل برقی شانس نیاوردن . تورو خدا هر طور میتونید کمکم کنید
ایشاالله سر این یکی بخیر میگذره ;)

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده از اساتید خواهش دارم کمکم کنند اونم اینکه سریال نامبر پشت کنسول با سریال نامبر داشبورد فرق داره حالا چی کار کنم ؟البته سریال یو اس پی وداشبورد یکیه ولی قاب سریالش فرق داره.:(

دوست عزیز درسته منم اینو شنیدم که سریال ها فرق داره ایراد نداره چون این دستگاه هارو موقع کپی خور کردن 100 تا 100 تا باز میکنن موقع بستن قاتی پاتی میشه . ایراد نداره

دوستان ببخشید اینجا سوال میکنم شاید جای مناسبی نباشه
سوال من اینه:360 من درایو benq روش هست و فریمورش ixttreme هست واسه 2 سال پیش.و آخرین بازی هم که باهاش بازی کردم RE5 بود
سوال اینجاست که با این فیرمور میشه بازیهای جدید و بازیهایی که قفلهای wave روشون هست اجرا کرد؟آخه شنیدم با فیرمور های قدیمی بدون ریختن فریمور LT میشه بازیهای جدید رو بازی کرد راسته؟
راستی یه درایو لایتون هم دارم خودم خونه.میدونید هزینه ی تعویض درایو با ریختن فیرمور جدید روش چقدره؟*
بازی های جدید رو می تونید پچ کنید و بازی کنید!مشکلی نداره!
هزینه اونم نمی دونم

تهران میدان سپاه
آدرس دقیقشو خواستی بگو که بهت بگم

آره آره دوست عزیز حتما . همینو بهم بده و اینکه ممکنه داداشمو با خودم ببرم محیطش چجوری هست نرم اونجا و مشکل پیش بیاد .
آدرسشم اگه میشه بگید و اینکه چقدر میگیره تا 1 ساعت بازی کنی. ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or