راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام بچه ها کمکم کنید :
یه آقای هست به نام میثم صیام که شمارش 0935 52 11 480 هست و میگه کنسول رو میاره و خود آدم از پلم خارج میکنه یعنی قبل تو دست هیچ بشری بهش نخورده و ریجن همه پال هستن و تاریخ تولید همشون 8/2009 و جاسپرن و لایت آن که جلوی خود آدم کپی خور میکنه و یه پچی میریزه روش که دیگه تو live بن نشید . قیمتش هم الیا رو میگه 240 و ارکید رو 330 به نظر شما از ایشون بخرم یا next gen کا ایشئن هم عایه لطفا کمک کنید . ممنون
البته فکر کنم برعکسه دیگه!الایت 330 و ارکید 240 !
من جای شما بودم به صورت پلم میخریدم و بعدش خودم دستگاه رو میبردم یه جای مطمئن کپی خور کنه! مگر اینکه به کار ایشون اطمینان داشته باشی.
آقا کسی نیست جواب مارو بده:wallbash:
دوستان من چند روز قبل پیش یکی از دوستان بودم اونم مثل من ایکس باکس داره و با مونیتور ال سیدی بازی میکنه ولی تو تنظیمات ایکس باکسش بالای 10 گزینه رزولوشن داره مثل 1440*780 یا 1024*768 ولی ایکس باکس من 3 گزینه 480.720 و1080 داره .دلیلشو اگه میدونید خواهشا سریع بگید:(
فکر کنم به خاطر تفاوت نمایشگرهاتونه! مال دوستتون رزولوشن های بیشتری ساپورت میکنه احتمالا!

سلام بچه ها کمکم کنید :
یه آقای هست به نام میثم صیام که شمارش 0935 52 11 480 هست و میگه کنسول رو میاره و خود آدم از پلم خارج میکنه یعنی قبل تو دست هیچ بشری بهش نخورده و ریجن همه پال هستن و تاریخ تولید همشون 8/2009 و جاسپرن و لایت آن که جلوی خود آدم کپی خور میکنه و یه پچی میریزه روش که دیگه تو live بن نشید . قیمتش هم الیا رو میگه 240 و ارکید رو 330 به نظر شما از ایشون بخرم یا next gen کا ایشئن هم عایه لطفا کمک کنید . ممنون
تا اونجایی که من اطلاع دارم کارشون درسته!حتی بیشتر کنسول های تو بازار رو شرکت ایشون کپی خور میکنه .
اینکه کنسول پلمپ باشه و خودتون بازش کنید موقعیت خیلی عالی و جالبیه.
آقا کسی نیست جواب مارو بده
دوستان من چند روز قبل پیش یکی از دوستان بودم اونم مثل من ایکس باکس داره و با مونیتور ال سیدی بازی میکنه ولی تو تنظیمات ایکس باکسش بالای 10 گزینه رزولوشن داره مثل 1440*780 یا 1024*768 ولی ایکس باکس من 3 گزینه 480.720 و1080 داره .دلیلشو اگه میدونید خواهشا سریع بگید
احتمالا این دوستتون از مانیتور LCD استفاده میکنه و از کابل vga . چون کابل کامپوزیت خود کنسول تنها رزولیشن هایی که خودتون نامبردید رو داره.کابل HDMI هم هست که من استفاده نکردم و از کاراییش خبر ندارم

من خودم از کابل hdmi به dvi استفاده می کنم و مونیتورم هم 20500 سامسونگ:((

گزینه ها مهم نیست مهم کیفیت تصویری هست که میگیرین..

مثلا اگر شما تصویر 1080i و 1080p بگیرین کیفیت بالا هست و مشکلی نداری

ممنون از راهنمایی دوستان . یه سوال دیگه آیا رنگ گزینه های داشبورد .منظورم گزینه های پشت آواتار تغییر میکنه؟به غیر از سبز رنگ دیگه ای میشه؟:blushing:

ممنون از راهنمایی دوستان . یه سوال دیگه آیا رنگ گزینه های داشبورد .منظورم گزینه های پشت آواتار تغییر میکنه؟به غیر از سبز رنگ دیگه ای میشه؟:blushing:
آره می شه من به شب تبدیلش کردم
البته اگر منظورتون والپیپر هست و من عوض کردم!

آخرین ویرایش:

آره از تو داشبورد رو به قسمت پروفایلت اونجا تم های زیادی هست اگر هم پوینت داشتی میتونی بری از لایو بخری..

دوستان منظورم تم نبود .من تم رو هم عوض کردم منظورم اون گزینه های سبز رنگ .مثل .اجرای بازی .گزینه ی دیدن فیلم .گزینه گیم لایبرری.
دوست من اونا پرمیوم تم هست که اگه بخوای عوض بشه باید به لایو وصل بشی !!
وگرنه توی آفلاین تعییری پیدا نمیکنه !

دوستان من فرمون 360 میخوام بخرم.(PS3 رو خریدم)
جایی میشناسین که بفروشن؟خودمو یک هفته کچل کردم هیجا ندارن! یه نکست جن داشتش که روز بعدش که میخواستم بخرم گفتش تموم کرده!
اگه جایی رو میشناسین معرفی کنید با شماره تلفنش...
دوست من اونا پرمیوم تم هست که اگه بخوای عوض بشه باید به لایو وصل بشی !!
وگرنه توی آفلاین تعییری پیدا نمیکنه !
اونها عوض نمیشه.پرمیوم تم تفاوتش با تم های معمولی موقعی هست که شما از روی داشبورد میری رو قسمت Friends اونجا بک گراندی که داره با تم های معمولی فرق داره.
نوشته های اصلی کنسول رو نمیشه عوض کرد...

دوستان من فرمون 360 میخوام بخرم.(PS3 رو خریدم)
جایی میشناسین که بفروشن؟خودمو یک هفته کچل کردم هیجا ندارن! یه نکست جن داشتش که روز بعدش که میخواستم بخرم گفتش تموم کرده!
اگه جایی رو میشناسین معرفی کنید با شماره تلفنش...
..
درود
رامین من توی جمهوری دیدم! یه مغزه بود بین ولیعصر و حافظ - از ولیعصر میندازی تو جمهوری به سمته حافظ میشه سمته راسته خیابون- فکر میکنم نمایندگی محصولاته سونی بود
اونجا داشت-توپخونه هم پیدا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or