درست می گی. من این فریم ور جدیدرو امکانشو نخونده بودم. مثل اینکه بازی های XBOX رو هم می تونه بوت کنه.ولی در readme فیرم ویری که من دانلود کرد چیز دیگه ای نوشته:
Boots all Xtreme Xbox 360 backupsبه خط دوم دقت کن!:confused:
Boots all Xtreme Xbox 1 backups supported by emulator
Boots all Xbox 360 originals
Boots all Xbox 1 originals supported by emulator
----------------------------------------------
در ضمن منظور از این security sector چیه؟ چیکار می کنه؟
در ادامه صحبتهای اشکان جان بنده باید عرض کنم ، در این فرمور جدید که قراره بیاد امکان اجرا کردن بازیهای XBOX1 روی DVD5 قرار گرفته ، قبلاً هم با فرمورهای قبلی میشد بازیهای XBOX1 رو اجرا کرد اما مشکل این بود که باید اونها هم روی DVD9 رایت میشدن !این همون دات کامیه که بعضی ها از صداقت و کار درستیش صحبت می کنند!:laughing: :laughing:unish:
دوست این قیمتای نجومی که بهت داده همش الکیه! با حداکثر 15 تومان می تونی یه ترانس 500 وات بگیری و بدون هیچ مشکلی برقتو تبدیل کنی به 220 ولت. برای کپی خور کردن هم اگه فکر می کنی می تونی و مطالعه کردی خودت بکن ولی اگه مطمئن نیستی ببر پیش تکاوچ قیمت هم خیلی کم می گیره (البته نمی گم چند!) شمارش در تبلیغ پایین فورم هست می تونی بهش زنگ بزنی و ازش کمک بگیری!
کپی خور کردن دستگاه هم هیچ تاثیری روی بازی های اورجینال نمی زاره و می تونی راحت اونا رو بازی کنی!
هنوز راه هکی نیومده تا بشه بازی های کپی XBOX1 رو روی 360 اجرا کرد.

خوب پس با این احتساب بازی های xbox 1 هم اجرا می شه؟ من دو هفته دیگه می خوام بخرم می شه بگم از این frimware می خوام. الان تو بازار موجود هست!![]()
100 هزار تومن؟! ... برا کاری که 5 دقیقه وقت میبره میخواد 100 تومن پول بگیرهزنگ زدم داتکام گفت که نزدیک 100 تومن خرج کپی خور کردنش میشه!
درایو دستگاهت چیه؟ و اگه سامسونگ هست کدوم ورژن؟برای کپی خور کردنش چه کارایی باید انجام بدم؟
به کی؟!!به اقای تاکوچ ...
این فرم وری که ریختی 4.2 هست؟ولی در readme فیرم ویری که من دانلود کرد چیز دیگه ای نوشته ...
طاهر جان این فرم ور جدید کی قراره بیاد؟در این فرمور جدید که قراره بیاد امکان اجرا کردن ...
دوست عزیز ، شما طبق کدوم سند و مدرک میگید هیتاچی بهتره ؟ فرمور پیشرفته داره به نسبت سامسونگ؟ خرابیش کمتره؟ یه صحبتی با تکاوچ بکنی متوجه میشی تا حالا چند تا درایو هیتاچی مشکل دار دیده و چند تا سامسونگ !بستگی داره که درایو دستگاهی که میخری سامسونگ باشه چون برای هیتاچی هنوز این قابلیت رو درست نکردن بعد هم باید برنامه مخصوص امولاتور xbox1 رو از سایت xbox بگیری و روی یک cd رایت کنی و بعد رو دستگاه نصب کنی ولی بنظر من ارزش نداره به خاطر dvd5 درایو سامسونگ بگیری هیتاچی بهتر هست
دوست عزیز ، شما طبق کدوم سند و مدرک میگید هیتاچی بهتره ؟ فرمور پیشرفته داره به نسبت سامسونگ؟ خرابیش کمتره؟ یه صحبتی با تکاوچ بکنی متوجه میشی تا حالا چند تا درایو هیتاچی مشکل دار دیده و چند تا سامسونگ !
من چیزی رو که به چشم دیدم دارم میگم، البته برای اثبات حرفم هم میتونم چند تا دیسک بازی 360 بهتون بدم که درایوهای سامسونگ میتونند اجرا کنند ، ولی تا حالا هیچ کدوم از هیتاچی هایی که این دیسکها رو بهشون دادم نتونستن اجرا کنن (این حرفم رو چند تا از دوستان تو همین سایت میتونند تایید بکنند، از جمله جناب Ryo Hazuki و همینطور دوست عزیزمون monster kane) !
ولی در کل درایوهای سامسونگ خیلی کمتر پیدا میشن

منم درایو هیتاچی دارم و همین مشکلاتو دارم ولی دوتا نکته هست اول اینکه این درایوها با بازی اورجینال هیچ مشکلی ندارن و مشکل بخاطر بازی های کپیه پس به ماکروسافت فحش ندین دوما طریقه استفاده از 360 خیلی مهم تره!!درسته. کیفیت درایوهای سامسونگ از هیتاچی بالاتره. من خودم هیتاچی دارم و تجربه کردهم. نشون به اون نشونی که گیرز روی درایوم نمیاد. البته شاید با تنظیم لنز مشکلم برطرف شه که با اینکه بلدم و چنیدن مقاله دربارهش خوندم، حوصلهشو ندارم. حالا گیرز بازی نکنم مشکل خاصی پیش نمیاد! فعلا که بقیه بازیها رو درست اورده.
این درایو 360 من هم خیلی سر و صدا میکنه. گویا سامسونگها کمصدا تر هستن.
دوست عزیز ، شما طبق کدوم سند و مدرک میگید هیتاچی بهتره ؟ فرمور پیشرفته داره به نسبت سامسونگ؟ خرابیش کمتره؟ یه صحبتی با تکاوچ بکنی متوجه میشی تا حالا چند تا درایو هیتاچی مشکل دار دیده و چند تا سامسونگ !
من چیزی رو که به چشم دیدم دارم میگم، البته برای اثبات حرفم هم میتونم چند تا دیسک بازی 360 بهتون بدم که درایوهای سامسونگ میتونند اجرا کنند ، ولی تا حالا هیچ کدوم از هیتاچی هایی که این دیسکها رو بهشون دادم نتونستن اجرا کنن (این حرفم رو چند تا از دوستان تو همین سایت میتونند تایید بکنند، از جمله جناب Ryo Hazuki و همینطور دوست عزیزمون monster kane) !
ولی در کل درایوهای سامسونگ خیلی کمتر پیدا میشن !
قا سامان چند تا راه که من امتحان کردم بهت میگم شما هم تست کن ببین بهتر میشه اولا با تنظیم لنز هم مشکل من حل نشد پس زیاد به اون هم امید نداشته باش
دستگاه من وقتی ایستاده هست بهتر کار میکنه!اینو امتحان کن و حتما وقتی دیسک رومیزاری تو دستگاه یبار ریست کن 360 رو
یراه دیگه هم اینه که بازی مالزی بخری که واسه من هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب اجرا میشه و قیمت هم 11 تومان هست با جلد و عکس و عنوانهای زیادی هم موجوده و زیادتر هم داره میشه