راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

برای اجرای بازیهای xbox روی xbox360 باید یک نسخه ی مخصوص برای 360 داشته باشین و این بازیهای که تو بازار هستن اجرا نمیشن.
برای ایمیج گرفتن از دیسک ارجینال 360 یا xbox 1 باید یک فرمور مخصوص روی دستگاه بریزین بعد درایو رو به کامپیوتر وصل کنید.راه دیگشم اینه که از یکسری نرم افزار های که میه باهاش فرمور روی دی وی دی رامهای معمولی شبیه سازی کرد استفاده کنید.

آقا چیشد من متوجه نشدم برای بازی بازیهای Xbox1 باید فیرمور جدید بریزیم تا بتونیم روی Dvd5 بریزیمشون!؟
دوست عزیز باید صبر کنید تا فرمور نسخه 5 بیاد بعد اونو بریزید و بعد بازیها رو بزنید روی DVD5 !

-----------------------------------------------------------
دوستان زیاد خودتون رو برای اینکه درایو سامسونگ پیدا کنید تو زحمت نندازید ، درایوها زیاد با هم فرقی ندارن ، درسته که یکمی سامسونگها بهتر هستن ولی بچه هایی هم که هیتاچی دارن بالاخره میتونن بازی کنند و خیلی هاشون هم مشکلی ندارن. بهرحال اگر جایی حق انتخاب داشتید سامسونگ رو بردارید ولی اگر شانسی بود زیاد خودتون رو اذیت نکنید ، ایشالا که درایو بدون مشکل از آب دربیاد و راحت بتونید بازی کنید. در ضمن اگر هم درایو سامسونگ گرفتید هیچ تضمین 100% ی وجود نداره که درایو سالم باشه، شاید از شانس زد و درایو مشکل دار بود!

آخرین ویرایش:
برای اطلاع:

Upcoming Xbox 360 Game Releases

North America
11/27 Harley Davidson Motorcycles
11/28 Pimp My Ride
12/05 Rapala Trophies
Star Trek: Legacy
01/12 Lost Planet: Extreme Condition
Lost Planet: Extreme Condition (Col...
01/16 NCAA March Madness 07
01/30 Battlestations: Midway
02/06 Winning Eleven: Pro Evolution Socce...
02/20 Fuzion Frenzy 2
03/05 Two Worlds
03/06 Rayman Raving Rabbids
03/30 Teenage Mutant Ninja Turtles: The M...
04/02 The Darkness
10/16 Grand Theft Auto IV
Japan
11/30 Super Robot Taisen XO
12/07 Blue Dragon
Zegapain NOT
12/14 Chikyuu Boueigun 3
Oneechanbara vorteX
Phantasy Star Universe
World Soccer Winning Eleven X
WWE SmackDown! vs. RAW 2007
12/21 A Ressha de Ikou HX
Lost Planet: Extreme Condition
Madden NFL 07
Need for Speed Carbon
Sonic The Hedgehog
12/28 Prey
01/11 Atsumare! Pinata
01/18 Gears of War
01/25 The Godfather
The Idol Master
The Idol Master (Limited Edition)
Vampire's Rain
Europe
12/01 Football Manager 2007
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas
Viva Piñata
Viva Pinata (Special Edition)
12/08 Dead or Alive Xtreme 2
Star Trek: Legacy
01/12 Lost Planet: Extreme Condition
10/19 Grand Theft Auto IV

يك خبر خوب براي xbox360 دارها.بالاخره مي تونيم بازيهاي 360 رو با ماوس و كيبورد و حتي پدهاي ps بازي كني اينم چند تا عكس:

http://s2.supload.com/image.php?get=XFPS_360-20061123101741.jpg

http://s2.supload.com/image.php?get=XFPS_360_Dual_shock_2-20061123101741.jpg

http://s2.supload.com/image.php?get=XFPS_360+keyboard+mouse-20061123101741.jpg

این ها راسته ! توی این سایت هم دیدم http://www.xoncegame.com/forums

این درایو 360 من هم خیلی سر و صدا می‌کنه. گویا سامسونگ‌ها کم‌صدا تر هستن
در مورد سر و صداش هم در هنگام خوندن یکم صدا داره البته چون من با درایو های سامسونگ کار نکردم نظری نمی دم ولی خیلی جاها خوندم که گفتن درایو های سامسونگ بی صدا تر هستند.
علت اصلی کم صداتر بودن درایو سامسونگ امکان کار کردن در تعداد دور پایین هست که فک کنم از فرمور 4 به بعد به امکانات فرمورهای سامسونگ اضافه شد.ولی ممکنه سرعت لود شدن بازی رو هم بیاره پایین البته مطمعن نیستم.:confused:

در اینکه اونا آدمای خوبی هستن که شکی نیست(حداقل %50 بچه های همین سایت از اونا خرید میکنن...پس می تونید بپرسید)در مورد قیمت کپی خور کردن هم نمی دونم چرا اینقدر گرون میگیره ؟؟؟

سلام بر Oiles عزیز و کلیه دوستان،
من کاملا با حرف شما که اونها آدمهای خوبی هستند موافقم. من الان 2 سالی میشه که تمام بازیهام رو از آنها میگیرم. در مورد قیمت کپی خور کردن هم شک دارم. فکر میکنم آن دوست عزیزمون اشتباه کرده اند. چون دات کام هیچ پولی برای کپی خور کردن نمیگیره. چند روز پیش یکی از دوستانم که دستگاهش رو از اروپا آورده بود برد دات کام کپی خور کرد و 6 تا بازی هم گرفت کلا شد 60000تومان.
حالا من نمیدونم آقای Gavelock شاید شما اشتباها شماره جای دیگری رو گرفتی بجای دات کام!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا من همین چند روز پیش یه Dvd Dl دیتا رایت گرفتم 3500 تومن قیمت Hp ها هم همینه؛ فروشنده میگفت اگه تعداد زیاد بگیری پات در میاد دونه ای 2000 تومن! بعد حالا چرا این فروشنده ها بازی 360 رو میدن دونه ای 7 تا 10 هزار تومن؟!
در ضمن جناب Sasy360 ( ببخشید که اسمتون رو بلد نیستم ) قصدم توهین به شما نبود! ببخشید!
میتونی ساسان صدام کنی
38.gif

آخرین ویرایش:
درضمن آقایsam fisher(اسمتون رو نمی دونم)
امید هستم
آره صحبت از پسرعموت بود ! مبارکش باشه !
برای فهمیدن درایو هم لازم نیست دستگاه رو باز کنی ! فقط Eject رو بزن . اگه جایی که DVD میزاری هیچی سوراخ نداشت سامسونگه اگه داشت هیتاچی ( مثل من :( )
البته من 3 تا بازی دارم که تا حالا مشکلی نداشتم

منم که رفتم داتکام ازشون خیلی خوشم اومد . آدمای خوبین ;)

درایو من سامسونگه وامروز اون ترانس رو گرفتم و oblivion بازی کردم. تازه فهمیدم HD یعنی چی!
تا آخر هفته هم میرم تو کار کپی خورش.
من کاملا با حرف شما که اونها آدمهای خوبی هستند موافقم. من الان 2 سالی میشه که تمام بازیهام رو از آنها میگیرم. در مورد قیمت کپی خور کردن هم شک دارم. فکر میکنم آن دوست عزیزمون اشتباه کرده اند. چون دات کام هیچ پولی برای کپی خور کردن نمیگیره. چند روز پیش یکی از دوستانم که دستگاهش رو از اروپا آورده بود برد دات کام کپی خور کرد و 6 تا بازی هم گرفت کلا شد 60000تومان.
حالا من نمیدونم آقای Gavelock شاید شما اشتباها شماره جای دیگری رو گرفتی بجای دات کام!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا بر فرض محال که من اینقدر خنگم که اشتباهی یه جای دیگه زنگ زدم . ولی اون یارو که با صحبت کرد چی؟ دو سه دقیقه درباره 360 با هم صحبت کردیم!!
البته من هیچوقت نگفتم که اونا آدمای بدی هستن. محض اطلاع شما و دیگر دوستان هم بگم که بعد از اینکه دوباره با اونا تماس گرفتم گفتن که اشتباه کردن و حتی بهم گفتن چون اشتباه کردیم بیار ارزونتر حساب می کنیم!
البته من عمرا پیش اونا نمیبرم چون به نظرم بار اول که فکر کردن من هیچی حالیم نیست خواستن بهم بندازن.

در مورد این دستگاه ( که میشه کیبورد و ماوس رو از طریق اون به X360 وصل کرد ) باید بگم که اسمش XFPS 360 هست و کار شرکت Team Xtender هستش و هرچی اطلاعات که بخواین درسایت خود شرکت هست که در پایین می دم! پس دیگه بحث رو راجع به این دستگاه تموم کنید ، لطفا!
این هم سایت:
http://www.teamxtender.com/

در مورد این دستگاه ( که میشه کیبورد و ماوس رو از طریق اون به X360 وصل کرد ) باید بگم که اسمش XFPS 360 هست و کار شرکت Team Xtender هستش و هرچی اطلاعات که بخواین درسایت خود شرکت هست که در پایین می دم! پس دیگه بحث رو راجع به این دستگاه تموم کنید ، لطفا!
این هم سایت:
http://www.teamxtender.com/
سلام.
قیمتش رو مشخص کردن؟؟
42.gif

تو سایتش چیزی ندیدم!!

نه!
منم در رابطه با قیمتش چیزی ندیدم.
چه فرقی میکنه؟هر چقدر باشه می ارزه! بالای 50.000 تومان که نیست!البته به لطف بعضی از فروشنده های ما شاید به بالای100.000 تومان هم برسه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or